Şimdi Ara

Battlefield 3 açılmıyor. (Tepki yok) [PC]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
107.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Battlefield 3 Açılmıyor (Tepki Yok) Sorunu: PC'niz İçin Çözümler

Birçok oyuncu Battlefield 3'ün PC'de açılmama sorunuyla karşılaşıyor. Bu can sıkıcı sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte oyunu tekrar çalışır hale getirmenize yardımcı olacak birkaç çözüm:

• Battlefield 3 Crack'ini Kontrol Et: Eğer Battlefield 3 crack kullanıyorsanız, bunun bozuk veya eksik olması açılmama sorununa neden olabilir. Güncel ve güvenilir bir bf3 crack indirmeyi deneyin.
    • Oyun Dosyalarını Doğrula: Steam kullanıyorsanız, oyun dosyalarınızın bütünlüğünü doğrulamak için şu adımları izleyin:
      • Steam'i açın ve Kütüphane'nize gidin.
      • Battlefield 3'e sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin.
      • Yerel Dosyalar sekmesine gidin ve Oyun Dosyalarının Bütünlüğünü Doğrula'yı tıklayın.
    • DirectX Yeniden Yükleyin: Eski veya bozuk DirectX sürücüleri açılmama sorunlarına neden olabilir. DirectX'in en son sürümünü Microsoft'un resmi web sitesinden indirin ve yükleyin.
    • Grafik Sürücülerini Güncelle: Güncel olmayan grafik sürücüleri, oyunun düzgün çalışmasını engelleyebilir. NVIDIA veya AMD'nin resmi web sitelerinden en son grafik sürücülerini indirin ve yükleyin.
    • Oyun Önbelleklerini Temizle: Oyun önbellekleri bazen bozulabilir ve açılmama sorunlarına yol açabilir. Battlefield 3'ün önbelleklerini şu adımları izleyerek temizleyin:
      • Belgelerim\Battlefield 3 klasörüne gidin.
      • Cache klasörünü silin.
    • Virüsten Koruma Yazılımını Kontrol Et: Virüsten koruma yazılımınız oyun dosyalarını yanlışlıkla engelleyebilir. Virüsten koruma yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve oyunun açılıp açılmadığını kontrol edin.
    • Oyunu Yönetici Olarak Çalıştırın: Battlefield 3'ü yönetici olarak çalıştırmak, yönetim izinleriyle ilgili sorunları çözmeye yardımcı olabilir. Oyunun kısayoluna sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır'ı seçin.

Bu çözümleri uyguladıktan sonra Battlefield 3'ün tekrar açılması gerekir. Problem devam ederse, oyunun destek forumlarında daha fazla yardım bulabilir veya yapımcıyla iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

oyunun klasöründe bf3 sonunda küçük tm yazıo onları silmek lazımdı o yüzden mi acaba deneyin bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

quote:

Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

oyunun klasöründe bf3 sonunda küçük tm yazıo onları silmek lazımdı o yüzden mi acaba deneyin bi

Denedim olmadı originde ready to play yazıyor ama dediğim gibi tepki yok öyle bekliyorum ama açılmıyor.
  • quote:

quote:

Bunu yazmak için girdim ama sorunu burada değilmiş. Bende de benzer sorun olmuştu bu yolla halletmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım35½

quote:

quote:

Bunu yazmak için girdim ama sorunu burada değilmiş. Bende de benzer sorun olmuştu bu yolla halletmiştim.

Oyunu almadan önce internetten indirdim o zamanda açılmamıştı ve söylediğiniz yolla çözmüştüm ama şimdi bu yolu deneyince oyunu baştan yükletiyor.

• tepki yok derken battlelog a yönlendirmiyor mu ?
  • Bende de appcrash hatası veriyor. Oyun orjinal bu arada. Birde oyunu indirirken 11gb küsür olarak indirdi. Normalde 14gb değilmiydi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun açarken tepki yok
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tepki yok derken battlelog a yönlendirmiyor mu ?

Yönlendiriyor daha sonra örneğin oradan multiplayer oynamak için bir server seçiyorum join diyorum işte sorun burada başlıyor. Oyuna giriş yapılıyor(işte o sırada ne yazı çıkıyorsa) diyor ancak değişen hiçbir şey yok yani hep o yüklenme ekranı var ama oyuna geçiş yapmıyor.
  • Up aynı sorun bendede var oyun orjinal.Tm yi silmem durumunda singlesi çalışmasına rağmen multiyi tanımıyor ve tekrar indirin diyor battlelog.
  • Sorunu çözdüm ama şimdide Siyah ekran alıyorum neyse...
    Çözümüne gelirsek İlk olarak klasördeki Tm yi kaldırın
    başlat>regedit>h_key local machine>software>Wow6432Node>Ea Games>Battlefield 3>şimdi Battlefield 3 ün yanındaki tüm ™ leri siliyoruz.Kayıt defterini kapatıp battlerogdan oyuna giriyoruz(tabi bende siyah ekran oluyor o ayrı)
    Edit1 : Siyah ekranıda Punkbusteri açarak çözdüm oyun çalışıyor bf3 multisinin hakkını veriyor :o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSaveUsEveryone26 -- 6 Kasım 2011; 10:43:35 >
  • arkadaşlar origin'da oyunu duraklattıktan sonra yeniden indirende indirme hızı düşüyor.Sebebini bilen var mı?
  • Oyun windows xp de çalışmıyor. Eğer xp varsa o yüzden tepkisiz kalır. bilgin olsun.
  • Bendede oyuna girdikten yaklaşık 5 dak sonra oyun kitleniyor restart atmadan kurtaramıyorum. Q6600 işlemci 4gb ram 1gb 5850 ekran kartı ve win7 64bit var. Ati son driveri yükledim ama bi değişme olmadı. Okadar para verdik adam gibi oynayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSaveUsEveryone26

Sorunu çözdüm ama şimdide Siyah ekran alıyorum neyse...
    başlat>regedit>h_key local machine>software>Wow6432Node>Ea Games>Battlefield 3>şimdi Battlefield 3 ün yanındaki tüm ™ leri siliyoruz.Kayıt defterini kapatıp battlerogdan oyuna giriyoruz(tabi bende siyah ekran oluyor o ayrı)
    Edit1 : Siyah ekranıda Punkbusteri açarak çözdüm oyun çalışıyor bf3 multisinin hakkını veriyor :o

Çıldırıcam ya regedit yazıp açıyorum, kendi kendine kapanıyor Bilgisayara reset attım olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: GodSaveUsEveryone26

Sorunu çözdüm ama şimdide Siyah ekran alıyorum neyse...

Dostum sağol bende de çalışmayı durdur hatası veriyordu bu yöntem işe yaradı.
  • Sizin oyunu yüklediğiniz klasörün adı ne yazar mısınız? Ben orjinal oyun almadan 2 gün önce korsan indirmiştim ve bu yüzden oyun battlefield 3 adında bir klasörün içinde. Oyunun origin games klasörü içinde mi olması gerek. Sorun burdan kaynaklanıyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rinkhal -- 6 Kasım 2011; 17:03:19 >
  • quote:

Sizin oyunu yüklediğiniz klasörün adı ne yazar mısınız? Ben orjinal oyun almadan 2 gün önce korsan indirmiştim ve bu yüzden oyun battlefield 3 adında bir klasörün içinde. Oyunun origin games klasörü içinde mi olması gerek. Sorun burdan kaynaklanıyor olabilir.

Sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyorum.Ama oyunu origin'dan yüklediğiniz zaman C/Program files/Origin Games klasörünün içinde bulunmalıdır.İsterseniz oyunu pc'dan silin (her iki sürümünü korsan ve orjinal) sonra origindan yeniden indirin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The forgetten sands

quote:

Sizin oyunu yüklediğiniz klasörün adı ne yazar mısınız? Ben orjinal oyun almadan 2 gün önce korsan indirmiştim ve bu yüzden oyun battlefield 3 adında bir klasörün içinde. Oyunun origin games klasörü içinde mi olması gerek. Sorun burdan kaynaklanıyor olabilir.

Sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyorum.Ama oyunu origin'dan yüklediğiniz zaman C/Program files/Origin Games klasörünün içinde bulunmalıdır.İsterseniz oyunu pc'dan silin (her iki sürümünü korsan ve orjinal) sonra origindan yeniden indirin

Şuan öyle yapıyorum umarım sorun çözülür.

• Tepki vermeme sorunu bende de vardı Oyunu D yerine C'ye kurunca sorun kendiliğinden düzeldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The forgetten sands

quote:

Şuan öyle yapıyorum umarım sorun çözülür.

Sorun bu şekilde çözüldü arkadaşlar, yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.