Şimdi Ara

Battlefield 3 açılmıyor. (Tepki yok) [PC] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
107.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orhun930

quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

Orijinalden alıntı: orhun930

ya yollar ve çöl siyah yardım pls

ekran kartı sürücülerini update et / sil yeniden yükle

çok sağol da nası yapıcam

eğer ekran kartın ATI ise hangi model olduğunu öğren ve bu siteye girhttp://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx modelini yaz ve indir. Eğer nvidia ise modelini öğren bu siteye girhttp://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx modelini bul ve indir kur

• Guncelleme falan herseyı yasptım hala sıyah ekran
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

oyunun klasöründe bf3 sonunda küçük tm yazıo onları silmek lazımdı o yüzden mi acaba deneyin bi

sagol kardeşim işe yaradı sayende
  • Abi insanları yanlış yönlendirmeyin orjinal oyunu olanlara tm yazısını sil diyosunuz bilmiyosanız söylemeyin işte.
  • konu ne hortladı bitireli 1 ay oldu.
  • Bende herşeyi yaptım crack yapıp açmaya çalışınca hiçbir şey olmuyo..
  • battlefield 3'ün klasöründe battlefield 3'ün sağ üst köşesinde bir tm yazısı var onu siz düzeliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Sildim oyun açılıyor ara ve tank resimi geliyor öyle kalıyor ...

peki enter'a baştın mı
  • Eğer ilerde bu oyunu oynarsam şimdiden öğreniyim orjinal oyunda tm yazısı silinir mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper oldu bende hata alıyordum tm yi sildim çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Eğer ilerde bu oyunu oynarsam şimdiden öğreniyim orjinal oyunda tm yazısı silinir mi???

cevap lütfen ???
  • bende giriyo çalışmayı dırdırdu diyo atıyo yardım edim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Bende yeni yükledim aldığım hata, biraz farklı lütfen orj... yükleyin diyor ,sitede arama yaptım ama herhangi bir cvp bulamadım........
  • quote:

Orijinalden alıntı: harhariyas

Bende yeni yükledim aldığım hata, biraz farklı lütfen orj... yükleyin diyor ,sitede arama yaptım ama herhangi bir cvp bulamadım........

Orijinal oyunda böyle bir hata almanız imkansız.Korsan oyunda bu hatayı alıyorsanız, bu tip çözümler paylaşmak yasak.
  • Oyuna giriyorum ancak daha sonra trenin içindeyken kitliyor ve alt del ile çıkıyorum problem ''tm'' Çözümüyle halledilir mi yoksa driver veya başka bi problem mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Oyuna giriyorum ancak daha sonra trenin içindeyken kitliyor ve alt del ile çıkıyorum problem ''tm'' Çözümüyle halledilir mi yoksa driver veya başka bi problem mi var ?

Orijinal mi?

Sistemin yetmiyor olabilir.

Sürücü güncellemesi yapman gerekebilir.

Oyunu yüklediğin klasörün adının sonundaki "™" işaretini de silmeyi deneyebilirsin; ama bu çözümü sadece oyunu açmaya çalışırken bir tepki gelmemesini çözmeye yönelik olarak gördüm.

Orijinal değilse kullandığın ilaçta da problem olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Oyuna giriyorum ancak daha sonra trenin içindeyken kitliyor ve alt del ile çıkıyorum problem ''tm'' Çözümüyle halledilir mi yoksa driver veya başka bi problem mi var ?

Orijinal mi?

Sistemin yetmiyor olabilir.

Sürücü güncellemesi yapman gerekebilir.

Oyunu yüklediğin klasörün adının sonundaki "™" işaretini de silmeyi deneyebilirsin; ama bu çözümü sadece oyunu açmaya çalışırken bir tepki gelmemesini çözmeye yönelik olarak gördüm.

Orijinal değilse kullandığın ilaçta da problem olabilir.

Sürümleri güncelledim başka bi kaynaktan tekrar indirdim tm yi kurarken sildim vs düzeldi sorunum teşekkürler cevap için .

• ya arkadaşlar bendede oyun orjinal açıyorum siteden sw ye giriyorum siyah ekran geliyor kalıyor öyle bekliyorum lütven cevap verin lütveeeeeen
  • Oyun klasörünün adındaki tm yi sil.Ben onu silince düzelmişti.
  • Tm yazmıyor hızlı cevap neden yazmıyor ne yazarsam gözükür sonrada silebilirim hızlı cevap lütfen
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.