Tm yazmıyor hızlı cevap neden yazmıyor ne yazarsam gözükür sonrada silebilirim hızlı cevap lütfen
Alıntıları Göster
doğru diyor arkadaş benim 2 cevaplanmayan konum var bu sitede cevaplanır sanırdım ama 2 hafta oldu
quote:
Orijinalden alıntı: Rinkhal
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: The forgetten sands
quote:
Sizin oyunu yüklediğiniz klasörün adı ne yazar mısınız? Ben orjinal oyun almadan 2 gün önce korsan indirmiştim ve bu yüzden oyun battlefield 3 adında bir klasörün içinde. Oyunun origin games klasörü içinde mi olması gerek. Sorun burdan kaynaklanıyor olabilir.
Sorunun nerden kaynaklandığını bilmiyorum.Ama oyunu origin'dan yüklediğiniz zaman C/Program files/Origin Games klasörünün içinde bulunmalıdır.İsterseniz oyunu pc'dan silin (her iki sürümünü korsan ve orjinal) sonra origindan yeniden indirin
Şuan öyle yapıyorum umarım sorun çözülür.
Sorun bu şekilde çözüldü arkadaşlar, yardımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
bende C:\Program Files (x86)\Origin Games e kurulu açmıyor 2 gündür uğraşıyorum çıldırıcam ya
quote:
Orijinalden alıntı: dölavua
arkadaşlar oyunu indirdim iki bilgisayara kurdum ikisindede kurulum tamamlandı crack yaptım fakat oyuna girmeye çalıştığımda hhiç bişey olmuyor yönetici olarak çalıştırdm yine değişen yok sonra oyunu origin games şeklinde yeniden kurdum olmadı.. başka crackları denedim bi tanesinde msv100 dll dosyasıyla ilgili hata verdi araştırdım system32 de bu dosya eksikmiş attım içine yeniden kurdum yine açılmadı yine açılmadı...?
Alıntıları Göster
Battlefield 3 Oyun Açılmıyor (Çözüm)
1: Oyunun kurulu olduğu dizinde (Battlefield 3tm) adlı exe nin ismini değiştirip, Battlefield3 yapın.
2:Oyunu kurarken kurulumun kendi dizinine kurmasına izin verin. Örneğin C:ProgramFiles/ElectronicArts gibi bir klasör. Onu değiştirmeyin. bırakın nasıl istiyorsa öyle kursun.
3:Oyunun Crack’i hatalı olabilir. Net den sağlam bir crack arayın.
4:Silip baştan kurun. Bu genelde bir çözüm olabiliyor.
5:CD veya indirdiğiniz dosya bozuktur. Güvenilir bir yerden temin edin oyunu.
6. Oyunun içerisindeki Direct X i kurun.
7. Ekran kartınızı güncelleyin.
8.64 Bit işletim sisteminde oyun hata verebiliyor. İşletim sisteminizi 32 Bit yapıp deneyin. (sanki 10sn olay oyle bir demişki :))) )
9. Eğer işletim sisteminiz Windows XP ise boşuna uğraşmayın. BF3 Windows Xp uyumlu değildir. Win 7 kurun
10. TM yazısını nasıl sileceğiz diye soran arkadaşlar olmuş. İşte bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm videosu. Videoyu üşenmeden çeken oyunkurucu.net’ede teşekkürlerimizi gönderelim.
1: Oyunun kurulu olduğu dizinde (Battlefield 3tm) adlı exe nin ismini değiştirip, Battlefield3 yapın.
2:Oyunu kurarken kurulumun kendi dizinine kurmasına izin verin. Örneğin C:ProgramFiles/ElectronicArts gibi bir klasör. Onu değiştirmeyin. bırakın nasıl istiyorsa öyle kursun.
3:Oyunun Crack’i hatalı olabilir. Net den sağlam bir crack arayın.
4:Silip baştan kurun. Bu genelde bir çözüm olabiliyor.
5:CD veya indirdiğiniz dosya bozuktur. Güvenilir bir yerden temin edin oyunu.
6. Oyunun içerisindeki Direct X i kurun.
7. Ekran kartınızı güncelleyin.
8.64 Bit işletim sisteminde oyun hata verebiliyor. İşletim sisteminizi 32 Bit yapıp deneyin. (sanki 10sn olay oyle bir demişki :))) )
9. Eğer işletim sisteminiz Windows XP ise boşuna uğraşmayın. BF3 Windows Xp uyumlu değildir. Win 7 kurun
10. TM yazısını nasıl sileceğiz diye soran arkadaşlar olmuş. İşte bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm videosu. Videoyu üşenmeden çeken oyunkurucu.net’ede teşekkürlerimizi gönderelim.
Arkadaşlar Bide Bana Yardım Edermisinz Ben Battlefield 3 oyununun korsanını alıp kurmuştum.Sonra İlgim battlefield 3 multiplayer çekti ondan dolayı oyunun orjinalini aldım oyunu originden kuruyorum ancak %99 da kalıyor.Tanıdıgıma sordum battlefield 3 korsanının butun herseyini kayıt defterinden silmen gerekiyor dedi nasıl yapacagım ?
quote:
Orijinalden alıntı: talha1967
Arkadaşlar Bide Bana Yardım Edermisinz Ben Battlefield 3 oyununun korsanını alıp kurmuştum.Sonra İlgim battlefield 3 multiplayer çekti ondan dolayı oyunun orjinalini aldım oyunu originden kuruyorum ancak %99 da kalıyor.Tanıdıgıma sordum battlefield 3 korsanının butun herseyini kayıt defterinden silmen gerekiyor dedi nasıl yapacagım ?
Alıntıları Göster
https://twitter.com/#!/Battlefield Sorunu olan buraya: we are don't join the game last update later. yazsın arkadaşlar ne kadar çok kişi yazarsa o kadar çabuk çözümlenir.
Ya oyunu yükledim ama klasörde ve bf3.exe'de TM yazısı yok. Regeditten baktım 1 tane vardı onuda sildim ama oyun açılmıyor hala. Multiplayerdan bir server seçip Join Game diyorum kalıyor öyle.
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Ya oyunu yükledim ama klasörde ve bf3.exe'de TM yazısı yok. Regeditten baktım 1 tane vardı onuda sildim ama oyun açılmıyor hala. Multiplayerdan bir server seçip Join Game diyorum kalıyor öyle.
Yukarı, yardım edecek yok mu ?!
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
Yukarı, yardım edecek yok mu ?!
Alıntıları Göster
Battlefield 3 oynamak için yeni laptop aldım ama parasını verdiğim oyun nedense açılmıyor.
Çözüm önerisi yapabilecek birisi var mı acaba ?
Oyunu Origin'den aldım.
(nette denediğim çözümler ve konuda yazılanlar işe yaramıyor)
quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Battlefield 3 oynamak için yeni laptop aldım ama parasını verdiğim oyun nedense açılmıyor.
Çözüm önerisi yapabilecek birisi var mı acaba ?
Oyunu Origin'den aldım.
(nette denediğim çözümler ve konuda yazılanlar işe yaramıyor)
Alıntıları Göster
benimde oyun açılmıyor ve nette kesin çözüm göremedim 4 gün oldu orjinal oyun ve tepkisiz 3 kez kurdum dvd den oyun c de kurulu update ler tamam herşey tamam ama oyun initialize kalıyor bu sorunu yaşayanlar nasıl çözdü merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: gholen
benimde oyun açılmıyor ve nette kesin çözüm göremedim 4 gün oldu orjinal oyun ve tepkisiz 3 kez kurdum dvd den oyun c de kurulu update ler tamam herşey tamam ama oyun initialize kalıyor bu sorunu yaşayanlar nasıl çözdü merak ediyorum
Nette yazılanlar işe yaramıyor. Resmen oyuna verdiğimiz para boşa gitti.
Delirmemek elde değil.
quote:
Orijinalden alıntı: SAYKOTURK
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bilgisayara birkaç defa format attım. Oyunu tekrar tekrar kurdum. Hiç sorunla karşılaşmadım. Oyunun dosyalarını silip baştan indireceksiniz. Ya da benim gibi biri oyun dosyalarını dvd ye yazıp size yollayacak...
evet arkadaşlar bendede böyle bir sorun var **** adlı siteden indirdiğim battelfield 3 oyunu açılmıyor dosyaları falan yok ondanmı kaynaklanıyor yardımcı olabilirmisiniz
bendede join game diyor oyuna girmiyor
quote:
arkadaşlar oyunu indirdim iki bilgisayara kurdum ikisindede kurulum tamamlandı crack yaptım fakat oyuna girmeye çalıştığımda hhiç bişey olmuyor yönetici olarak çalıştırdm yine değişen yok sonra oyunu origin games şeklinde yeniden kurdum olmadı.. başka crackları denedim bi tanesinde msv100 dll dosyasıyla ilgili hata verdi araştırdım system32 de bu dosya eksikmiş attım içine yeniden kurdum yine açılmadı yine açılmadı...?
Alıntıları Göster
Arakdaşalr Sorun şu tepki bendede olmadı hep kalıyo 30 dk bekledim açılmadı ben oyunu 9 8 kere orgin ni açıp kapadım ve sorun düzeldi ama orgini yöetici ve windows 7 olarak adda vista olarak açın sizde deil tm hikaye o sadece sahte oyun için geçerlidir bende öle bi sorun yok çoğu kşi formlarda yazmıs tm yi silince açılmadı diye benim dediğimi bi yapın belki düzelir bende düzeldi
quote:
Orijinalden alıntı: ata136
Arakdaşalr Sorun şu tepki bendede olmadı hep kalıyo 30 dk bekledim açılmadı ben oyunu 9 8 kere orgin ni açıp kapadım ve sorun düzeldi ama orgini yöetici ve windows 7 olarak adda vista olarak açın sizde deil tm hikaye o sadece sahte oyun için geçerlidir bende öle bi sorun yok çoğu kşi formlarda yazmıs tm yi silince açılmadı diye benim dediğimi bi yapın belki düzelir bende düzeldi
Alıntıları Göster
ya arkadaşlar ben sadece tm yimi silicez yoksa tm yazan şeyimi silicez onu anlamadım bide ben oyunun üstüne çift tıklıorum crakck yaptıktan sonra ama oyunla ilgili hiçbişey açılmıo hata bile vermio oyunda açılmıo nie bilen varmı
quote:
Alıntıları Göster
ne kadar kisi varmis bu sorundan madur olan bende ayni sorunu yasiyorum
konudaki onerileri denedim ama sorun devam ediyor ya
quote:
Orijinalden alıntı: explorerAA
ne kadar kisi varmis bu sorundan madur olan bende ayni sorunu yasiyorum
konudaki onerileri denedim ama sorun devam ediyor ya
Alıntıları Göster
Chrome'da açın bi de regedit'teki TM yazısını da silin. Explorer'da hata veriyor..
quote:
Orijinalden alıntı: yazar11
Chrome'da açın bi de regedit'teki TM yazısını da silin. Explorer'da hata veriyor..
Alıntıları Göster
sorunu formatla cozebildim sadece, yukarida yazili yontemleri deneyip sonuc alamadiysaniz direk format atin
quote:
Orijinalden alıntı: volcanic78
quote:
Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
oyunun klasöründe bf3 sonunda küçük tm yazıo onları silmek lazımdı o yüzden mi acaba deneyin bi
eger originden download ettiysen zaten yapacagin sey origin aciyorsun my games orda Battlefield 3 büyük simgesi varya sag tikla unninstall de denetim masası acılacak ordan kaldır tamamen (merak etme download etmiceksin yine :D ) sonra origini yine ac my games ordan simgeye sag tikla check install yap gerisini zaten kendin yaparsın şahsen yaşadım denedim :D bu arada bunlari yaptiktan sonra battlelogdan giriyorsun ya join server diye orda senden punkbuster isticek bu zaten zorunlu bir şey orda ki mavi yaziya tikla win7 kullaniyosan ya da linux falan ona göre seciyosun win icin 1 tane var oda bütün hepsi icin geçerli indiriyorsun acinca sol üstte ADD GAME var ordan bf 3 ü ekle sonra add game sag tarafina dogru git orda check for update var onu da yaptin mi tamamdir oyuna yeniden kavuşursun :)
quote:
Orijinalden alıntı: Radiant61
quote:
Orijinalden alıntı: volcanic78
quote:
Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
oyunun klasöründe bf3 sonunda küçük tm yazıo onları silmek lazımdı o yüzden mi acaba deneyin bi
eger originden download ettiysen zaten yapacagin sey origin aciyorsun my games orda Battlefield 3 büyük simgesi varya sag tikla unninstall de denetim masası acılacak ordan kaldır tamamen (merak etme download etmiceksin yine :D ) sonra origini yine ac my games ordan simgeye sag tikla check install yap gerisini zaten kendin yaparsın şahsen yaşadım denedim :D bu arada bunlari yaptiktan sonra battlelogdan giriyorsun ya join server diye orda senden punkbuster isticek bu zaten zorunlu bir şey orda ki mavi yaziya tikla win7 kullaniyosan ya da linux falan ona göre seciyosun win icin 1 tane var oda bütün hepsi icin geçerli indiriyorsun acinca sol üstte ADD GAME var ordan bf 3 ü ekle sonra add game sag tarafina dogru git orda check for update var onu da yaptin mi tamamdir oyuna yeniden kavuşursun :)
Alıntıları Göster
Arkadaşalr ya pc format atın benim tavsiyem herşey ddüzeliyo eğer önceden sahtesini yükleyip sonra orginal aıp kurduysanız format atmanız gereklidir.Sorun format atın sonra orginde oyuuna sağ tıklayıp check for update diyin sorun bende çözüldü bölecene önceden sahtesini aldım belkşi pc kasar diye kasmadı sorun bende düzeldi format açınca sizdede düzelebilir