Şimdi Ara

Battlefield 3 açılmıyor. (Tepki yok) [PC] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
107.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dediğiniz sorun bende de var ne yaptıysam olmadı, en son kaldırıp tekrar kurayım dedim oyunu silemiyorum, program ekle kaldırdan silmeyi deniyorum removing diyor sonra yazı gidiyor silmiyor ne yapmam gerek? Oyun aynen orjinal bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Arkadaşlar dediğiniz sorun bende de var ne yaptıysam olmadı, en son kaldırıp tekrar kurayım dedim oyunu silemiyorum, program ekle kaldırdan silmeyi deniyorum removing diyor sonra yazı gidiyor silmiyor ne yapmam gerek? Oyun aynen orjinal bende de

Hatayı araştıracağım umarım çözümü bulurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

quote:

Arkadaşlar dediğiniz sorun bende de var ne yaptıysam olmadı, en son kaldırıp tekrar kurayım dedim oyunu silemiyorum, program ekle kaldırdan silmeyi deniyorum removing diyor sonra yazı gidiyor silmiyor ne yapmam gerek? Oyun aynen orjinal bende de

valla çok sevinirim hocam oyunu kaldırdım daha doğrusu klasörleri kendim sildim tekrar kurdum yine tepki yok. bir de ben regeditden silmeme rağmen hala tm ibaresini görüyorum oyunun yanında
  • benim sormak istediğim bir iki soru olacaktı arkadaşlar.oynadığım oyun korsan versiyondur bunu baştan belirteyim.oyun bende çok rahat açmakta.1 saatten fazla oynadım hiç atmada yapmadı.bütün ayarları ultra olarak ve herşeyi on son haline getirerek açtım.
    sistemim : işlemci i5 2.66 , ekran kartı sapphire 5850 , ram 2*2: 4 gb 1333 kigston , ses kartı onboard anakart bu sisteme uygun orta ayar gigabayt bir boarddır.orjinal almayı düşünüyorum fakat pc kullanıcılarının sürekli oyundan atma sorunu yaşamasından dolayı şüpheye düşdüğüm için korsan versiyonunu alıp test yapmak istemiştim.zaten ps3 versiyonuda var o orjinal.ikisi arasında grafiksel anlamda söylenildiği kadar fark bulunmakta ayrıyeten.benim sorum pc versiyonu için orjinal alan arkadaşlar elimdeki sisteme sahip veya yakın olup oyundan atma sorunu yaşamaktalarmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraham48 -- 9 Kasım 2011; 12:52:14 >
  • quote:

quote:

quote:

valla çok sevinirim hocam oyunu kaldırdım daha doğrusu klasörleri kendim sildim tekrar kurdum yine tepki yok. bir de ben regeditden silmeme rağmen hala tm ibaresini görüyorum oyunun yanında

Sanırım program ekle/kaldır dan silemiyorsun. Pm'den bir site attım bir dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

benim sormak istediğim bir iki soru olacaktı arkadaşlar.oynadığım oyun korsan versiyondur bunu baştan belirteyim.oyun bende çok rahat açmakta.1 saatten fazla oynadım hiç atmada yapmadı.bütün ayarları ultra olarak ve herşeyi on son haline getirerek açtım.
    sistemim : işlemci i5 2.66 , ekran kartı sapphire 5850 , ram 2*2: 4 gb 1333 kigston , ses kartı onboard anakart bu sisteme uygun orta ayar gigabayt bir boarddır.orjinal almayı düşünüyorum fakat pc kullanıcılarının sürekli oyundan atma sorunu yaşamasından dolayı şüpheye düşdüğüm için korsan versiyonunu alıp test yapmak istemiştim.zaten ps3 versiyonuda var o orjinal.ikisi arasında grafiksel anlamda söylenildiği kadar fark bulunmakta ayrıyeten.benim sorum pc versiyonu için orjinal alan arkadaşlar elimdeki sisteme sahip veya yakın olup oyundan atma sorunu yaşamaktalarmı acaba.

Battlefield 3 Multiplayer oyuncuları diye bir konu var istersen oraya sor bu soruyu mutlaka cevap veren olur. Oradan cevap gelmezse şu konuya sorabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_54321245/tm.htm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abraham48

benim sormak istediğim bir iki soru olacaktı arkadaşlar.oynadığım oyun korsan versiyondur bunu baştan belirteyim.oyun bende çok rahat açmakta.1 saatten fazla oynadım hiç atmada yapmadı.bütün ayarları ultra olarak ve herşeyi on son haline getirerek açtım.

Battlefield 3 Multiplayer oyuncuları diye bir konu var istersen oraya sor bu soruyu mutlaka cevap veren olur. Oradan cevap gelmezse şu konuya sorabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_54321245/tm.htm

sağolasın kardeş

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sanırım program ekle/kaldır dan silemiyorsun. Pm'den bir site attım bir dene istersen.

Tamam hocam sorunu kökten hallettim format atıp :)

• Format çekip kurunca sorun düzeldi, ilgilenen herkese teşekkürler. Bu arada Modern Warfare 3'te çıktı onu da 1 aya alacağım bunu biraz oynayayım Gerçi daha Black Ops'ta prestij level 6 dayım o da kaldı öyle, bu kadar sık oyun çıkarılmaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaGeSuKo

Bendede oyuna girdikten yaklaşık 5 dak sonra oyun kitleniyor restart atmadan kurtaramıyorum. Q6600 işlemci 4gb ram 1gb 5850 ekran kartı ve win7 64bit var. Ati son driveri yükledim ama bi değişme olmadı. Okadar para verdik adam gibi oynayamıyorum

Aynı sistem ben kullanıyorum..q6600 @3.2 ghz o.c yaptım ram 4 5850 kartım var w7 64bit high ayarlarda çok rahat oynayabilmen gerekir...

Ekran kartına o.c yaptıysan o.c yapmadan dene.. ben ekran kartın o.c yapmadan oynuyorum, o.c ile denemedim henüz, gerek olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 9 Kasım 2011; 17:55:43 >
  • Sorunu cok ilginç bişekilde çözdüm. Ramlerin üzerlerinde alındıkları günden kalma naylonlar yapıştırılıymış o yüzdende soğutamıyolarmış kendilerini ramleri söktüğümde fark ettim. Onları çıkarınca sorun ortadan kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volcanic78

quote:

Arkadaşlar oyunu originden indirdim kurulum sorunsuz tamamlandı daha sonra battlelog sitesinden oyuna girmeye çalışıyorum Initalizing yazıyor ama devamı gelmiyor aynı şekilde multiplayer'da açılmıyor. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

oyunun klasöründe bf3 sonunda küçük tm yazıo onları silmek lazımdı o yüzden mi acaba deneyin bi

dostum Allah senden razı olsun.. tm yi sildim oyun çalıştı..
    dostum Allah senden razı olsun.. tm yi sildim oyun çalıştı..
  • öenmli degil bende forumdan görmüştüm :)
  • Selam öncelikle oyunun tamamen orjinal ve yüklemede yani kurulumda hiç bir hata yok tam 3 kere sildim yükledim ve en sonunda C ye kurdum fakat aynı origin açılıyor sonra oradan battlelog açılıyor biliyorsunuz 3 sseçenek var hangisini seçersem seçeyim instalizg gibi bir yazı çıkıyor sol altta fakat yaklaşık 30 sn sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi kalıyor lütfen bir yardım okadar para çöpe mi gitti yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemigyzemci

Selam öncelikle oyunun tamamen orjinal ve yüklemede yani kurulumda hiç bir hata yok tam 3 kere sildim yükledim ve en sonunda C ye kurdum fakat aynı origin açılıyor sonra oradan battlelog açılıyor biliyorsunuz 3 sseçenek var hangisini seçersem seçeyim instalizg gibi bir yazı çıkıyor sol altta fakat yaklaşık 30 sn sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi kalıyor lütfen bir yardım okadar para çöpe mi gitti yani

Oyunun kurulu olduğu klasörü tam olarak yazar mısın? Birde oyunun yüklü olduğu klasörde tm yazıyorsa onu sil.
  • aynı sorun bende de var girmiyor multiye ama co-eop ve senaryo oynanıyor ne saçma ya multide ne eksik ki. bişe eksik olsa co-op nası oynıcam. bi kere bile atmıyor co-op oyunum origin games klasöründe ve tm yok hiçbiyerde
  • C: Program Dosyaları (x86)-origin games-battlefield 3 dosyasında ve hayır sonunda tm yazmıyor daha öncedende silmedim hiç ellemedim :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvizite

C: Program Dosyaları (x86)-origin games-battlefield 3 dosyasında ve hayır sonunda tm yazmıyor daha öncedende silmedim hiç ellemedim :S

Farklı internet tarayıcısından girmeyi dene. Bunun dışında virüs programı indir bilgisayarını temizlesin.
  • hocam hata bende de oluyordu siyah ekran çıkıyordu sonra ctrl+alt+del yapıp çıkıyordum durduruldu hatası veriyordu.
    Sonra ben ekran kartı driverları güncel diye biliyordum olur mu falan diyordum sonra şu siteden
    http://www.geforce.com/Drivers
    güncelklemeyi yaptım oyun açıldı hiç sıkıntı yok hayırlı olsun :)
  • bendede yollar siyah bide çöl siyah çok gıcık bilen varsa lütfen açıklasın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.