Şimdi Ara

Battlefield 3 açılmıyor. (Tepki yok) [PC] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
107.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam olayı çözdüm ama tabi benim açımdan :) Dün bilgisayarı kapattım bugün sabah açtım oyun yine takıldı içimden biraz sövdükten sonra tekrar driverı yükledim bilgisayar yeniden başlatılsın mı dedi bende hadi len dedim bilgisayarı kapatmadım oyunu açtım ÇALIŞTI :)
    yani sürücüyü yükle ama pc yi kapatma oyunu aç güzel haberlerini bekliyorum :)
  • Konuyu başlatan arkdaşımla birebir bir aynı sorunum var.Korsanı sildim,yenı ındırdiğim orjinali sıldım.Denetim masasından kaldırılmıyordu,manuel olarak tek tek sıldım Şimdi Originden tekrar download yapıyorum,busefer originsGames klasorunun ıcıne yukluyor.umarım sorunum cozulur arkadaşlar sınırlerım bozuldu alıp oynayamadığım için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalicana -- 13 Kasım 2011; 14:05:40 >
  • Explolerden deniyorum ve google chrome var ondanda denedim olmuyor ya virüs tarayıcımın tarihi bitti yeni indirsem faydası olur mu gerçekten :S ve cdnin içindeki her şeyi kurdum drectX vb. olmuyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wachowski X

Konuyu başlatan arkdaşımla birebir bir aynı sorunum var.Korsanı sildim,yenı ındırdiğim orjinali sıldım.Denetim masasından kaldırılmıyordu,manuel olarak tek tek sıldım Şimdi Originden tekrar download yapıyorum,busefer originsGames klasorunun ıcıne yukluyor.umarım sorunum cozulur arkadaşlar sınırlerım bozuldu alıp oynayamadığım için..

Benim sorun böyle düzemişti büyük ihtimal düzelecektir.

@kartvizite

Sen bir dene istersen iyice bir tarat, zararlı dosyaları silsin belki düzelebilir.
  • peki denerim çok teşekkür ederim ilgilendiğin için olursa eğer haber veririm
  • Sorun cozulmedı dostum :S tm yazısını sılmem mı lazım ? bide oyle denıyeyım
  • regedit'ten tm yazısını kaldırdım sorun cozuldu arkdaşlar
  • quote:

regedit'ten tm yazısını kaldırdım sorun cozuldu arkdaşlar

Hocam ben regeditte bulamadım sen nerden buldun :)
  • her şeyi denedim olmuyor anlaşılan korsan oyun almam gerek korsan oyunda asla böyle birşey yaşamadım şuana kadar korsana teşvik ediyorlar insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartvizite

her şeyi denedim olmuyor anlaşılan korsan oyun almam gerek korsan oyunda asla böyle birşey yaşamadım şuana kadar korsana teşvik ediyorlar insanı

• kardeşler lütfen yardım edin. ben önce korsan aldım korsanı silip orjinali yükledim multiye giremiyorum yani sizlerle aynı sorun. kayıt defretindeki tm yi sildim. battlefield 3 ün yanında 1 tane tm vardı zaten sildim onu. oyunum origin games klasörünün içinde ama bende neden hala sorun var :( arkadaşda korsanı silip orjini kurmuş çözülmüş, tm yi silenlerde de çözülmüş bende 2sini yaptım neden hala sorun var :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Setric

quote:

başlat>regedit>h_key local machine>software>Wow6432Node>Ea Games>Battlefield 3>şimdi Battlefield 3 ün yanındaki tüm ™ leri siliyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Setric

quote:

başlat>regedit>h_key local machine>software>Wow6432Node>Ea Games>Battlefield 3>şimdi Battlefield 3 ün yanındaki tüm ™ leri siliyoruz

Hocam sağolasın ama bende yok :( sanırım kopya oyun olduğu için :/

• sorununuzla alakalı olmayabilir fakat hatırlatmak istedim bilmeyenler vardır belki
    oyun WİNDOWS XP de çalışmıyor.vista veya w7 olmalı
  • ya yollar ve çöl siyah yardım pls

• arkadaslar oyunu yükledim crack yaptım tm yi sildim ama aclılmıo siyah ekran cıkıo sonra oyun aclamıo dio kapat yada int den cözüm ara cart curt...fitil oldum biri yardım etsin!!!pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhun930

ya yollar ve çöl siyah yardım pls

ekran kartı sürücülerini update et / sil yeniden yükle

• arkadaşlar oyunu indirdim iki bilgisayara kurdum ikisindede kurulum tamamlandı crack yaptım fakat oyuna girmeye çalıştığımda hhiç bişey olmuyor yönetici olarak çalıştırdm yine değişen yok sonra oyunu origin games şeklinde yeniden kurdum olmadı.. başka crackları denedim bi tanesinde msv100 dll dosyasıyla ilgili hata verdi araştırdım system32 de bu dosya eksikmiş attım içine yeniden kurdum yine açılmadı yine açılmadı...?
  • Bu oyun daha zaman istiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDWoLF

quote:

Orijinalden alıntı: orhun930

ya yollar ve çöl siyah yardım pls

ekran kartı sürücülerini update et / sil yeniden yükle

çok sağol da nası yapıcam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.