Şimdi Ara

Battlefield 3 Bedava Oldu! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lukolde

Arkadaşlar ben oyunu indirdim kurdum ama oyun simgesine tıkladığımda beni battlelog internet sitesine yönlendiriyor ne yapmam lazım

ordan sv secip giriceksin browserdan oyun bulunuyor
    bende zaten bf3 malum yollardan premium olarak vardi korsan multiplayer oynuyodum ama orijinal de eklenmesi iyi oldu sanırım ea korsan yollarla oynatanlara tepki olarak yaptı bunu ama çok saçma oyun hileci dolacak ve bugünden sonra bu oyunu standart edition para ödeyeni döverler
    not:3 ünden sonra hala edinemeyenler bana pm atsın cüzi bir ücret karşılığında satarım 5 tane hesap açtım tanesi 5 tl

• Evet arkadaşlar oyun çok iyi
  • ShaG kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni mi baktınız attığım linke yoksa attığım günde mi baktınız ?
  • beyler ekleyin beraber oynayalım,hilesiz serverlar da

id:basbakanpirlo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Hocam yeni mi baktınız attığım linke yoksa attığım günde mi baktınız ?

Bugün baktım.
  • ShaG kullanıcısına yanıt
    O gün öyle değildi Türkçe biliyorum yanılmışta olabilirim tabii ki
  • Arkadaslar orign de 2 gb lik bi bf free4play var yanlıslıkla onu indirmiştim ilk..o nedir yahu biri acıklarmi goruntuler resmen 1942 gbi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MikariN

Arkadaslar orign de 2 gb lik bi bf free4play var yanlıslıkla onu indirmiştim ilk..o nedir yahu biri acıklarmi goruntuler resmen 1942 gbi

Hocam o farklı yanlış indirdin sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

pc indirmek derken hocam?

bilgisayara indirmek demekistedim
  • Arkadaşlar masaüstü yanımda değil o makineye indiremediğim için laptopa indiriyorum daha sonra masaüstüne taşıyıp oynama şansım yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedhann -- 1 Haziran 2014; 17:38:35 >
  • Ya beyler %95'e geldiğinde hata verip 89'a falan atıyor. Hatadan anladığım kadarıyla şöyle diyor:Bazı dosyalar kayboldu, origini tekrar çalıştırın ve tekrar indirmeyi deneyin diyor yapıyorum ama 5-6 kere aynı hatayı verdi ve en son %97'den %89 a attı nolur yardım edin beyler kafayı yemek üzereyim sabahtan beri
  • 3 gün oldu baya alıştım. 6 lwl oldum. Bence en iyisi assault.

• YA LÜTFEN BİRİNİZ BANA CEVAP YAZIN:

bilgisayarımda yer yok diye internet kafede oyunu c sürücüsüne değil kendi flash belleğime indirdim (origini vs indirirken hedef olarak flash belleğimi gösterdim,oyunu da direk oraya indirdi) %100 oldu kurdu.

oynama seçeneği çıktı,evde oynarım diye hemen flash belleği çıkardım eve geldim oyuna tıkladım normalde battleog'a yönlendirmesi gerekirken::

'origin is not installed and is required to play your game. please reinstall origin' diye hata veriyor ama ben hedefi flash belleğim olacak şekilde gösterip oyunu kurmuştum,çalıştırmıyor oyunu neden böyle oluyor şimdi!!!???

bide oyunu My games isimli bir yer var orada görüyorum,orası kütüphanemi? oyunu istediğim zaman, (3 hazirandan sonrada) indirebilirmiyim?
  • Arkadaşlar şuan origin'den indiriyorum BF3 başka neler yapmam lazım pek bişe bilmiyorum bilen arkadaşlar söyleyebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Arkadaşlar şuan origin'den indiriyorum BF3 başka neler yapmam lazım pek bişe bilmiyorum bilen arkadaşlar söyleyebilir mi ?

Ben hiçbir şey yapmadım bir tek yükledikten sonra update bulacak onu indir zaten 1 dk. bile almadı. Sonra masaüstünden veya originden çalıştır. İnternete yönlendirecek. Oradan mp için üstten multiplayer'a senaryo için campaninge tıkla mp de serverler çıkacak istersen yukarıda ayarlar var oradan regitiondan europa dan Turkey seç. Sonra save ve ara var ona tıkla Türk serverlarını gösterir.

@doqusss

quote:

Orijinalden alıntı: Alperenataberk

YA LÜTFEN BİRİNİZ BANA CEVAP YAZIN:

bilgisayarımda yer yok diye internet kafede oyunu c sürücüsüne değil kendi flash belleğime indirdim (origini vs indirirken hedef olarak flash belleğimi gösterdim,oyunu da direk oraya indirdi) %100 oldu kurdu.

oynama seçeneği çıktı,evde oynarım diye hemen flash belleği çıkardım eve geldim oyuna tıkladım normalde battleog'a yönlendirmesi gerekirken::

'origin is not installed and is required to play your game. please reinstall origin' diye hata veriyor ama ben hedefi flash belleğim olacak şekilde gösterip oyunu kurmuştum,çalıştırmıyor oyunu neden böyle oluyor şimdi!!!???

bide oyunu My games isimli bir yer var orada görüyorum,orası kütüphanemi? oyunu istediğim zaman, (3 hazirandan sonrada) indirebilirmiyim?

Origin i bilgisayardan kurdun mu? Kurduysan

64 bitse C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3 içine
    32 bitse C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3
    içine BF 3 dosyalarını at

sonra Origin e gir My Games den oyun üzerine gelip play de.Olmuyorsa My Games den sağ tıklayıp repair game de belki yanlış atmış vs. olabilir. Yine olmazsa Origin i tekrar kur. Olmazsa tekrar indireceksin başka çaren yok.

My Games kütüphane ama hesapta olan oyunları gösterir oyun pc de yoksa da orada olur. Evet 3 hazirandan sonra da indirebilirsin ama hesabında oyun olmalı yani My Games de. Eğer orada yoksa biraz indir yani 50 mb filan sonra iptal de. Artık hesabında olur. Sonrada indirebilirsin.

@Alperenataberk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don_Kisot -- 2 Haziran 2014; 17:30:06 >

•  Battlefield 3 Bedava Oldu!
  • Don_Kisot kullanıcısına yanıt
    eyw hacı :) zati bitmeye geldi %92
  • Bendede %52 oldu 900 kb ile iniyor hadi bir insin sonra oynarız artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farti

Bendede %52 oldu 900 kb ile iniyor hadi bir insin sonra oynarız artık.

Oynarız tabi

• Eski bf3 kaldıram dedim orjinal inen oyun gitti ark nasıl yüklüycez şimdi gene mi indircez töbe töbe
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.