Şimdi Ara

Battlefield 3 Bedava Oldu! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Arkadaşlar şuan origin'den indiriyorum BF3 başka neler yapmam lazım pek bişe bilmiyorum bilen arkadaşlar söyleyebilir mi ?

Ben hiçbir şey yapmadım bir tek yükledikten sonra update bulacak onu indir zaten 1 dk. bile almadı. Sonra masaüstünden veya originden çalıştır. İnternete yönlendirecek. Oradan mp için üstten multiplayer'a senaryo için campaninge tıkla mp de serverler çıkacak istersen yukarıda ayarlar var oradan regitiondan europa dan Turkey seç. Sonra save ve ara var ona tıkla Türk serverlarını gösterir.

@doqusss

quote:

Orijinalden alıntı: Alperenataberk

YA LÜTFEN BİRİNİZ BANA CEVAP YAZIN:

bilgisayarımda yer yok diye internet kafede oyunu c sürücüsüne değil kendi flash belleğime indirdim (origini vs indirirken hedef olarak flash belleğimi gösterdim,oyunu da direk oraya indirdi) %100 oldu kurdu.

oynama seçeneği çıktı,evde oynarım diye hemen flash belleği çıkardım eve geldim oyuna tıkladım normalde battleog'a yönlendirmesi gerekirken::

'origin is not installed and is required to play your game. please reinstall origin' diye hata veriyor ama ben hedefi flash belleğim olacak şekilde gösterip oyunu kurmuştum,çalıştırmıyor oyunu neden böyle oluyor şimdi!!!???

bide oyunu My games isimli bir yer var orada görüyorum,orası kütüphanemi? oyunu istediğim zaman, (3 hazirandan sonrada) indirebilirmiyim?

Origin i bilgisayardan kurdun mu? Kurduysan

64 bitse C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3 içine
    32 bitse C:\Program Files\Origin Games\Battlefield 3
    içine BF 3 dosyalarını at

sonra Origin e gir My Games den oyun üzerine gelip play de.Olmuyorsa My Games den sağ tıklayıp repair game de belki yanlış atmış vs. olabilir. Yine olmazsa Origin i tekrar kur. Olmazsa tekrar indireceksin başka çaren yok.

My Games kütüphane ama hesapta olan oyunları gösterir oyun pc de yoksa da orada olur. Evet 3 hazirandan sonra da indirebilirsin ama hesabında oyun olmalı yani My Games de. Eğer orada yoksa biraz indir yani 50 mb filan sonra iptal de. Artık hesabında olur. Sonrada indirebilirsin.

@Alperenataberk

ÖNEMLİ BİR SORUM DAHA VAR

şimdi oyun origin hesabımda 'MY games ' kısmında gözüküyor afişi ile beraber,yani kütüphaneme eklemiş mi bulunuyorum? (ben onun oyunun reklamı olduğunu düşünüyorum) tam olarak burasını anlamadım işte.

çünkü kütüphanenin İngilizcesi 'Library' demek ve originde böyle bir yer yok,sadece my games diye bölüm var oradada battlefield 3 gözüküyor (üstünde new=yeni yazıyor) üstüne tıklarsamda indirme seçeneği çıkıyor,eğer kütüphaneye eklememişsem nasıl eklerim?

yanlış anlamayın ama gerçekten içimde bir kuruntu var,ben bu oyunu 3 hazirandan sonra indirebileceğimizden emin değilim,bana gelen cevaplar olumlu yönde fakat nerden biliyorsunuz öyle bir hakkımız olacağını? inşallah indirilebilir öyleyse

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hero267 -- 2 Haziran 2014; 20:25:29 >

• yukardaki soruma cevap pls :)
  • Arkadaşlar originden anlamıyorum ss attım olmuş mu , sadece kütüphaneye eklemek istedim, steamdaki gibi sonradan da indirsen oluyormuş sanırım, zaten xp olduğu için indirme hatası verdi.

http://i.hizliresim.com/38JkB9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 3 Haziran 2014; 0:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Arkadaşlar originden anlamıyorum ss attım olmuş mu , sadece kütüphaneye eklemek istedim, steamdaki gibi sonradan da indirsen oluyormuş sanırım, zaten xp olduğu için indirme hatası verdi.

Olmuş gibi ama E-mail onaylatman gerektiği yazıyor üstte. Onaylatmazsan oynayamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don_Kisot

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Arkadaşlar originden anlamıyorum ss attım olmuş mu , sadece kütüphaneye eklemek istedim, steamdaki gibi sonradan da indirsen oluyormuş sanırım, zaten xp olduğu için indirme hatası verdi.

Olmuş gibi ama E-mail onaylatman gerektiği yazıyor üstte. Onaylatmazsan oynayamazsın.

Tesekkur ederim . E mail i onaylamistim ss yi attiktan sonra .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler oyun battleloga yönlendiriyor sonra battlelogdan campaign'e veya quick match'a tıklayınca girmiyor oyuna.

Edit: Hallettim web plugins yüklemek gerekiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 3 Haziran 2014; 16:57:11 >
  • Arkadaşlar sizce birda bedava olurmu yoksa satın mı alayim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: acimasiz159

Arkadaşlar sizce birda bedava olurmu yoksa satın mı alayim ?

Zannetmiyorum indirim varken alın derim.

• Elinde yedek hesabı olan varmı kaçırdık zamanında

• Gerçekten çok güzel bir oyunmuş, kaç yıllık oyun ama inanılmaz grafikleri, çok iyi bir optimizasyonla sunuyor. Böylesi ender bulunur, bedava olmasaydı haberim olmayacaktı. Bu kadar güzel olduğunu görünce hemen BF4'e heveslendim, ama BF3 daha iyi diyorlar ?
  • Bf4>bf3>bad company 2>bad company>bf2142 şeklinde gider Oynanabilirlik sırası. En iyiler şuanda sıralamadaki ilk 2 oyun. En moderni ve gelişmişi ise maalesef Battlefield 4.

Yapımcılar ısrarla bf4 aldırmaya çalışıyorlar. Fakat bf3 için ben bir 3 sene daha kabul görüyorum. Unutmayınki hala bfbc2 oynanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BrutalKid

Elinde yedek hesabı olan varmı kaçırdık zamanında

Dostum bende var ama yedek hesapta felan değil kullandığım hesapta benim bilgisayar kaldıramadığı için oynayamıyorum oyunun bi aktarma yolu falan varsa sana yardımcı olmak isterim ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OfsaytOsman

arkadaşlar multiplayer yok . bakın burada belirtilmiş . bedava olan Standard Edition capsde görceginiz üzere multiplayer modu açık gözükmüyor. sadece premium edition da multiplayer açık oda görülecegi üzere 29.99 Euro

http://hizliresim.com/glvJEN

ya arkadaş bilmeden amma çok yorum yapan var ya.
  • Fazladan hesabini veren carsa makbule gecer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ettim dostum ama malesef aktarma mevzusu yok :)

• size yemin ediyorum wolfteam oynayan bebeler oyuna doluştu zamanında 150 lira verip aldık oyunu kafayı yiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutalKid

Elinde yedek hesabı olan varmı kaçırdık zamanında

kardeşim benim arkadaşımın hesabında oyun bom boş duruyor. İrtibata geç benle hesabı alırsam veririm sana oynarsın . Boşa gitmez sonucta
  • Elinde yedek hesabı olan var mı? Zamanında kaçırdık. Hediye edebilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan642001

Elinde yedek hesabı olan var mı? Zamanında kaçırdık. Hediye edebilir misiniz?

Bunu yazmak için konu mu hortlatıyorsunuz?
  • Zamanında kapmalıydım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.