Şimdi Ara

Battlefield 3 Bedava Oldu! (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar orijinde free to play die bir bölüm var o nedir çözemedim
  • o değilde millet ücretsiz edinip accountu parayla satar + oyun hile kaynar ama free olması gayet güzel edinemeyenler için denemeleri açısıdan beğenen olursa ilerki oyunlarda satın alma düşüncesi aklına yerleşebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

o değilde millet ücretsiz edinip accountu parayla satar + oyun hile kaynar ama free olması gayet güzel edinemeyenler için denemeleri açısıdan beğenen olursa ilerki oyunlarda satın alma düşüncesi aklına yerleşebilir

Edinemeyenler nasil deneyecek onu anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 hazirana kadar ucretsiz indirebiliyorsunuz. oyunu indirip bir kere oynamani satin almis gibi olacak ve hep ucretsiz olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: paldov

3 hazirana kadar ucretsiz indirebiliyorsunuz. oyunu indirip bir kere oynamani satin almis gibi olacak ve hep ucretsiz olacak..

Hocam kutuphaneye eklemek yetmez mi sonra indiririz?

• quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

o değilde millet ücretsiz edinip accountu parayla satar + oyun hile kaynar ama free olması gayet güzel edinemeyenler için denemeleri açısıdan beğenen olursa ilerki oyunlarda satın alma düşüncesi aklına yerleşebilir

şöyle demiş.
    daha önce battlefield alamayanlar, battlefield'ı deneyip nasıl bir oyun olduğuna karar verir, belki sonraki oyunları (bf4, hardline) alma konusunda istek kazanırlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

quote:

şöyle demiş.
    daha önce battlefield alamayanlar, battlefield'ı deneyip nasıl bir oyun olduğuna karar verir, belki sonraki oyunları (bf4, hardline) alma konusunda istek kazanırlar

aynı taktiği fifa worlldde vurdular ultimate team zevkini veriyorlar gelde fifa 15 alma şimdi

• onu tam bilmiyorumda, istersen internet sayfasına girip ordan satın alma işlemini gerçekleştirin.
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    pc indirmek derken hocam?
  • Online oynanmıyor demiş birisi ama gayet güzel ve aksiyon dolu oynanıyor.

Battlefield 3 Bedava Oldu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 30 Mayıs 2014; 22:27:09 >
  • Hocam Oynanıyor. Arkadaş da denedik serverler biraz laglı olsun o kadar da İndirirken hata alıyorsanız ve pek çok kez tekrar başlatmanız gerekiyorsa linki kaydetin masaüstüne atın (orgin bu sırada kapalı olsun) sonra orgine girin kabul edin ve indirmeye devam edin.İndirme bitince dosyayı silin. https://dl.dropboxusercontent.com/u/13328052/Paczki/EACore.ini
  • arkadaşımla oynadım güzel olduda server bulmak o kadar zorlaştıkı hele noshor canalsta her yer full
  • ben bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz
  • Attack helikopterde zaten iyiydim dünden beri ölümsüzlüğümü ilan ettim resmen hahah toyları avlamak çok zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: lolll21

ben bu hatayı alıyorum yardım eder misiniz

Yukarda anlattığım yolu denedinizmi ?

• Nasıl nerden indireceğim bulamadım Orginden indirme yeri bulamadım kafayı yiyeceğim yardım
  • on numara oldu bu :)
    bende adam gibi bir online oyun arıyordum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim çok çok önemli bir sorum var lütfen acil cevap istiyorum:

benim C: sürücüsünde yeterli disk alanı yok origin ve battlefield 3 ü flash belleğe yüklesem olurmu,origin hesabım var ve kütüphaneyede ekledim

bide oyunu indirmesi çok üzün sürüyor,illegal yollarla elde ettiğim battlefield 3 ü originin indirme klasörüne atsam oyunu indirmeye oradan devam edermi?

Yani %0 iken %70 felan olurmu bendeki battlefield 3 11 gb,originin verdiği 19 GB tabiki orjinal olmadığı için eksik,sadece singleplayer oynayabiliryorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Online oynanamayacak sadece senaryolar oynanabilecekmiş

http://www.hiperaktifteknoloji.com/battlefield-3u-ucretsiz-tam-surum-indirin.html

Türkçe mi bilmiyorsun kardeşim? bak ne demiş adam, "Orgin tarafından düzenlenen On the House etkinliği kapsamında Battlefield 3 tamamen ücretsiz olarak alınabiliyor, bilindiği gibi oyunun internette bir çok kopyası, crack halinde dosyaları bulunmakta ancak bu yöntemle oyunu indirdiğinizde Online Battlefield dünyasına katılmak mümkün oluyor.Böylece diğer tüm dünya oyuncuları ile savaşabilecekseniz.." yani korsan indirdiğiniz BF3'te online oynayamıyorsunuz ama originden alınca oynayabileceksiniz demiş. Bak, son cümlede ne demiş, "Böylece diğer tüm dünya oyuncuları ile savaşabilecekseniz", yani buradan alınca online olarak savaşabileceksiniz.

• Arkadaşlar ben oyunu indirdim kurdum ama oyun simgesine tıkladığımda beni battlelog internet sitesine yönlendiriyor ne yapmam lazım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.