Şimdi Ara

Battlefield 3 Bedava Oldu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
6.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electronic Arts'ın Origin üzerinden başlattığı ücretsiz oyun dağıtım kampanyası yeni yapımlarla sürüyor. Daha önce Dead Space ve Plants vs. Zombies serilerinden oyunları gördüğümüz kampanyaya yeni oyun, Battlefield serisinden dahil oluyor.

Bugün itibariyle başlayan kampanyada Battlefield 3'ün PC sürümünü, Origin üzerinden ücretsiz olarak edinebiliyorsunuz. Tabii ki bu kampanyada oyunun Standart Edition sürümü sunuluyor yani DLC'ler dahil değil. Kampanya sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Kampanya 3 Haziran'da sona erecek. Oyunu Origin hesabınıza eklediğinizde 3 Haziran'dan sonra da oynamaya devam edebileceksiniz.

Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_3un_PC_Surumu_Originde_Ucretsiz-60103.htm

• Oynanmaz artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para verip aldim 1 hafta sonra ucretsiz oldu

• serverleri canlanır işte ne güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF3 hala oynanabilir durumda ve BF4'e göre çok daha stabil. Sıkılmadan oynanır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fireslashex

Para verip aldim 1 hafta sonra ucretsiz oldu

Ya sen ne şanssız bir adamsın

• BF 3 Standart Edition free
  • aynen :D
  • benim pc de origin kurmak için yer yok bu oyunu oyun listesine siteden nasıl eklerim bilgisi olan varmı
  • duketemre D kullanıcısına yanıt
    oyunu origin-free games-on the house bölümünden bulup üstüne gelin ve get it now deyin my gamese eklenmiş olcaktır
  • Bugün çektiğim onca şanssızlığın üstüne bu çok iyi geldi :D Bende 2 hafta önce Origin'den alacktım. Sonra vazgeçim. Geçrn hafta da CD ile Teknosa'dan alacaktım bulamadım. Valla Allah razı olsun senden Origin.

• Az önce aldım bende. Şaşırdım açıkçası, böyle bir oyunun bedava olması güzel. Gerçi originin sağı solu belli olmuyor. İşin garip tarafı geçenlerde bir yerden dead space 3 aldım. Ucuz olduğunu düşünmüştüm. 39.99 ₺ idi yanılmıyorsam. Originde birde baktım aynı oyun 9.99 €. Bayağı söylenmiştim. Birde şu var dead space 2 19.99€. İnsan daha ucuz olmasını bekliyor aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  Battlefield 3 Bedava Oldu!
  • Oyunu indiriyorum şuan,1 den fazla key alabiliyormuyuz ?
  • BF4'e göre daha stabil bir oyun arkadaşın dediği gibi En azından anti air mine gibi saçmalıklar yok. Premium alınması için yapılmış bir taktik ama bence birde bf4!ün sorunlu olması sebebiyle özür amaçlı sanırım.
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Online oynanamayacak sadece senaryolar oynanabilecekmiş

http://www.hiperaktifteknoloji.com/battlefield-3u-ucretsiz-tam-surum-indirin.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

http://www.hiperaktifteknoloji.com/battlefield-3u-ucretsiz-tam-surum-indirin.html

Kalbime indi hocam. Neyse indirsin başlamışken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sartikan

quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

Kalbime indi hocam. Neyse indirsin başlamışken

Yalan, inanmayın şöyle şeylere. Ahıyla, şahıyla Battlefield 3 oynayacağız işte. Birde Premium aldın mı üstüne fıstık gibi olur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo

Beyler sizde de indirirken "uh oh the download server is not responding." hatası veriyor mu?

8 defa o hatayı aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ever radiant

quote:

Orijinalden alıntı: Küfürbaz Haydo

Beyler sizde de indirirken "uh oh the download server is not responding." hatası veriyor mu?

8 defa o hatayı aldım.

Millet abandığı için öyle oluyor DLC'ler çıktığında da böyle oluyor. Torrenttan indirin, daha sonra biraz indirin oyunu 8-10 mb falan, indirmeyi pause yapıp durdurun, nereye indiriyorsa oradaki bütün dosyaları silin ve yerine torrenttan indirdiğiniz dosyaları koyun ve oyun exesini silin en son 1-2 gb güncelleme yapacak. İndirdikten sonra da origin programında oyunun resmine sağ click yapıp repair install yapın zevkle oynayın.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.