Şimdi Ara

Battlefield 3'e Cheater Akını :S

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır sürekli değil ama bazen hilecilerle karşılaşmaya başladım bu Punkbuster için en iyi anticheat programı diyorlardı bilmiyorum başka karşılaşan var mı ama sizce de bu devam eder mi ? Genellikle kickleniyorlar serverlardan ama EA ve DICE'ın buna bir çözüm bulması gerek kicklenme ile bitecek gibi görünmüyor :S

Yine de bu oyunu oynamaktan büyük zevk alıyorum :D

• Bu her oyunun sorunu ve ne yazık ki firmalar ne kadar uğraşsa tamamen bitiremez ama ben şahsen çok denk gelmiyorum böyle tiplere özellikle BF3'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bu her oyunun sorunu ve ne yazık ki firmalar ne kadar uğraşsa tamamen bitiremez ama ben şahsen çok denk gelmiyorum böyle tiplere özellikle BF3'de.

Bende çok sık denk gelmiyorum aslına bakarsan çok nadir denk geliyorum ama en azından bu tür büyük oyunlar bunlara kesin bir çözüm bulmalı ne bilim serverdan kicklemek yerine hesabını kapatmak gibi bence son derece adil... E hesabının kapatılması demek oyununun elinden alınması demek bana göre tek çözüm bu en caydırıcı olan da bu. Eğer birkaç kişi daha adamı EA'ya bildirmezse kayda değer birşey yapılmıyor :S
  • Ben de denk geliyorum şimdiye kadar 5-6 kere denk gelmişimdir. Operation Metro'da çok gözüküyorlar adam bulmak kolay olduğu için takır takır indiriyorlar.
  • 1 kere denk geldim 120 kusur saat dir oynuyorum bunada sukur
  • aynen bende metroda gördüm bi kere adam rus baseden m249la us basesindeki adamı vuruyordu tek atışta 150 saattir oynuyorum 1 kere denk geldım çok şükür
  • En çok bana denk geliyor herhalde.Özellikle metroda adam görünmezlik hilesi kullanmış bayrağın orada bekliyor.Haritada tam önünde gözüküyor ama nafile,siz gittikten belirli bir süre sonra tekrar aktif olup bayrağı ele geçiriyor.Server'dakiler kafayı yiyorduk az daha.Bir de üst kattan alt kattakini vurabilenlenle karşılaştım.Metroda merdivenin yanında havan topuyla dışarıdaki herifleri vuruyorlar.(tabi bu bir açık hile kullanmıyorlar.Aynı şekilde rus merkezinin içinden de havan topu kullanabiliyorsunuz.Binaya hiçbir şey olmuyor.)M16 ile metro çıkışından rus binasının içindekini vurabilen arkadaşı keskin nişancı olarak görsem o server'ı terk edicem.Özellikle amerika kaynaklı server'larda oluyor.Denk geldiğim zaman özellikle görünmezlik kullanan adamı videoya çekicem bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serinyer -- 28 Aralık 2011; 14:05:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sırf bu hileler yüzünden herşeyin single playerı güzel
  • 1 kerede görseniz 50 kere de görseniz lütfen şikayet edin.Şahsen gördüğüm adamı anında şikayet ediyorum.Hatta Fraps ile bazılarını videoa çektim BF forumlarına koyucam bi ara.
  • zaten BF3 de BC2 gibi olursa bu konuda, bundan sonra orjinal multi oyun almam...
  • Ya EA bu adamları rapor ettiğimiz halde neden bişey yapmıyor :S fraps mı çekmemiz lazım illa :S Aynı adam yine bu gece Metro'da :S Oyun oynatmıyor ........... herifler...
  • yanlız metro çok imba bir bölüm abi :)))
  • evet Metroda 5-6 defa denk geldim , Report etmemiz lazım şahısları , şahsen birkaç kişi report ettik ea banladı kişileri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

En çok bana denk geliyor herhalde.Özellikle metroda adam görünmezlik hilesi kullanmış bayrağın orada bekliyor.Haritada tam önünde gözüküyor ama nafile,siz gittikten belirli bir süre sonra tekrar aktif olup bayrağı ele geçiriyor.Server'dakiler kafayı yiyorduk az daha.Bir de üst kattan alt kattakini vurabilenlenle karşılaştım.Metroda merdivenin yanında havan topuyla dışarıdaki herifleri vuruyorlar.(tabi bu bir açık hile kullanmıyorlar.Aynı şekilde rus merkezinin içinden de havan topu kullanabiliyorsunuz.Binaya hiçbir şey olmuyor.)M16 ile metro çıkışından rus binasının içindekini vurabilen arkadaşı keskin nişancı olarak görsem o server'ı terk edicem.Özellikle amerika kaynaklı server'larda oluyor.Denk geldiğim zaman özellikle görünmezlik kullanan adamı videoya çekicem bu sefer.

Vay be adamlar neler yapıyormuş Allahtan konsolda hile diye bir şey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serinyer

En çok bana denk geliyor herhalde.Özellikle metroda adam görünmezlik hilesi kullanmış bayrağın orada bekliyor.Haritada tam önünde gözüküyor ama nafile,siz gittikten belirli bir süre sonra tekrar aktif olup bayrağı ele geçiriyor.Server'dakiler kafayı yiyorduk az daha.Bir de üst kattan alt kattakini vurabilenlenle karşılaştım.Metroda merdivenin yanında havan topuyla dışarıdaki herifleri vuruyorlar.(tabi bu bir açık hile kullanmıyorlar.Aynı şekilde rus merkezinin içinden de havan topu kullanabiliyorsunuz.Binaya hiçbir şey olmuyor.)M16 ile metro çıkışından rus binasının içindekini vurabilen arkadaşı keskin nişancı olarak görsem o server'ı terk edicem.Özellikle amerika kaynaklı server'larda oluyor.Denk geldiğim zaman özellikle görünmezlik kullanan adamı videoya çekicem bu sefer.

Video mevcut bende yakalamistim bir tanesini.

• Bu Cheatercılara göz yuman server sahipleri var. Adama diyorum hile yapıyolar bana admın yazdıgı şey NO RULES Kural yokmuş vay be dedim. Kaydırıp bi güzel çıkıyorum.
  • Bu arada oynadığınız server da pb açık mı kapalı mı ondanda emin olun bence
  • Dün akşam arkadaşlarla beraber caspianda oynarken birisi denk geldi.Takımlar 32-32 idi.Adama hedef almaya izin vermiyordu.Dünkü adı farkliydı adını değiştirmiş.Şimdiki adı M4sterSniper1993's. 4 saat de 42 rütbe atlayıp 927 kişiyi öldürmüş.Şimdi 6 saate öldürdüğü adam 2322 olmuş.Yaklaşık 500-750 metreden milletin kafasına M4A1,M16A3 ,M9 TACT. M249 silahlarla deli gibi ateş edip öldürüyordu.O ustaymış siz acemi demeyin.4 Arkadaşdık farklı uzaklıklarda aynı anda hepimizi vurdu.Bir bölümde 210 kadar kişiyi vurmak ben ve arkadaşlarıma ustalık gibi gelmedi.Nasıl şikayet ediyoruz bu adamı?
  • 130 saat oynamışım. şu ana kadar hiç karşılaşmadım
  • genelde bu hileciler metroda oluyor diger haritalarda cok nadir
    metroda oyun oynanmaz zaten bide 64 kişi off
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.