Arkadaşlar merhaba. Önceden kullandığım hesabıma erişemiyorum o yüzden yeni bir hesap açtım. (sealking) Şimdi benim problemim oyuna girdikten yaklaşık yarım saat sonra bilgisayarımın donması ve sonucunda reset atmak zorunda kalmam. İlk yarım saat full detaylarda 1920*1080 çözünürlük ve 16aa'de son derece akıcı ve problemsiz bir şekilde oynayabiliyorum. Sistemimi yeni düzenledim ve ilk defa ATI kart kullanıyorum. Sıcaklık değerlerine baktığımda 90-100C'de gezdiğini gördüm. Belkide bunun bile üstüne çıkıyor ki ben crash yediğimden göremiyorum. Sizce bu uçuk bi rakam değil mi? Keza bundan önce kullandığım Zotac GTX470 AMP!'nin sıcaklık değerleri min 45 max 60C'de geziyordu. Güncel sistemim şöyle;
*Çift ekran kartı kullanıyorum ve üstteki birincil kartin fanlari 2. karta cok yakin.. Bundan kaynaklı olarak hava sirkülasyonunda düşüş olabilir mi? Yoksa sli ve cf yapan diğer arkadaşlarda da durum aynı mı? **3DMark'ta uzun denemeler sonucu stabil olduğuna karar verdiğim O/C ayarları
dostum durum normal degil ısı cok fazla en fazla 75 e cıkması lazım ben modlu kullanmama ragmen en fazla 75c gördüm kasa içi havalandırma kötü olabilir oc yapmanada gerek yok biran önce fabrika ayarlarına dön bu arada performans nasıl bende yapmayı düsünüyom
Beyler burda sizi bulmusum bende BF3 ile bir soru sorayım yama geldiginden beri bende ciddi fps dususu oldu suan 11.12 surucuyude kurdum sonuç aynı sizde CF fps dususu oldumu yamadan sonra ve hacı o deyerler fazla özellikle 100 C kartın canına okur bende böyle sıkıntı vardı 85 c göruyordum kasayı kapalı alanda kullanıyordum ondan dolayı ve fanda aldım usteki kart 72C alttaki kart 62C aşmıyor şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme