Şimdi Ara

Battlefield 3 için en ideal gamer mouse nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gamer mouse almak istiyorum fakat hangisini alacağıma karar veremedim. Battlefield 3 ü çok iyi oynayacağım bir gamer mouse hangisi sizce?

• mouse oynatmaz bilek oynatir knk.
    ama ucuz alternatifler a4 tech x7

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harici bileşenler>Klavye,mouse,gamepad bölümüne aç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops2 kullanıcısına yanıt
    saol bende aradım da bulamadım
  • Ben Logitech G600 kullanıyorum. Tüm gerekli kısayolları mouse'a atayabilmek rahatlık sağlıyor.
  • Daha önce logitech g500 kullandım gayet güzeldi ancak problem çıkardı a4 tech x7 aldım ucuz ve oyunlarda gayet güzel öneririm.
  • Ben çok uzun süre Microsoft'un whell mouse'sini kullandım.(Bfbc2 ve Bf3 de)

Battlefield 3 için en ideal gamer mouse nedir?.

Bf4'ün ilk çıktığı günlerdi.bf4'de mouse beni çıldırtmaya başlamıştı.Hedefleme konusunda çok zorlanmaya başlamıştım.Mouse zor dönüyordu.50 TL bütçeyle A4 Tech 750 Bh mouse aldım.Uzun zamandır kullanıyorum.Fiyatına göre iyi bir mouse olduğunu söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yusufaydin_ -- 20 Ekim 2014; 12:41:26 >

• Al bitane ne farkeder önemli olan bilek
  • Razer Deathadder black edition veya Steelseries Rivals
  • mouse kesinlikle eline oturması lazım ben ledli 34 liraya bi tane mouse kullanıyorum dpı arttırma gibi özellikleri var büyük ve elime tam oturuyor rahatlığı ve eke oturması önemli tabi ben zenginim diyorsan mekanik mouse alıp mouse daki tuşlara spotlama bomba atma gibi şeylerde ekliyebilirsin
  • En iyisi mouse elinin oturduğu ve alıştığın mouse'dur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.