Bildirim
BattleField 3 nick değiştirme.
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Internetten indirmenizde sorun yok, şahsen rus key'li originden indirip ingilizceye çevirerek oynuyorum.
Ayrıca istediğiniz kadar nick değiştirebilirisiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: side_effect
Internetten indirmenizde sorun yok, şahsen rus key'li originden indirip ingilizceye çevirerek oynuyorum.
Ayrıca istediğiniz kadar nick değiştirebilirisiniz.
sağol indiriyorum şimdi originden peki
gt540m 2 gb nvida ekran kartı + i5-2410m laptop işlemci ile nasıl oynayabilirim oyunu ? keyif alır mıyım yoksa GRAFİKLER ZORLAR MI ? -
Şöyle söyleyim, ekran kartınız normal ayarlarda oynayacaktır tahminimce, sorun olmaz. Eğer ayarları ultra yapıp oynayım derseniz sıkıntı olabilir.
Frostbite 2 motorunun şu sıkıntısını hepimiz çekiyoruz, ayarları fazla detaylandırdığınız zaman adamlarla çevresel objeler birbirine karışmaya başlıyorAğaçları adam, adamları ağaç çiçek falan sanıyorsunuz
Biz online oyunda ayarların hepsini low'da veya ince detaylandırarak oynuyoruz zaten, ekran kartından yana çok sıkıntı olmaz heralde. Bf3 ün en büyük isteği ram ile ilgili.
Min. 8gb ram tavsiye ederim. 4gb ram varsa haritaların yüklenmesi çok uzun sürebiliyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: side_effect
Şöyle söyleyim, ekran kartınız normal ayarlarda oynayacaktır tahminimce, sorun olmaz. Eğer ayarları ultra yapıp oynayım derseniz sıkıntı olabilir.
Frostbite 2 motorunun şu sıkıntısını hepimiz çekiyoruz, ayarları fazla detaylandırdığınız zaman adamlarla çevresel objeler birbirine karışmaya başlıyorAğaçları adam, adamları ağaç çiçek falan sanıyorsunuz
Biz online oyunda ayarların hepsini low'da veya ince detaylandırarak oynuyoruz zaten, ekran kartından yana çok sıkıntı olmaz heralde. Bf3 ün en büyük isteği ram ile ilgili.
Min. 8gb ram tavsiye ederim. 4gb ram varsa haritaların yüklenmesi çok uzun sürebiliyor
4gb ram var haritaların yüklenmesi derken nasıl oluyo o iş ?
-
Oyuna ilk girerken yükleme ekranının süresinden bahsediyorum. 4gb ram ile yükleme ekranı biraz uzun sürer. Yani atıyorum 1 dakikada giriyorsa 8gb ram ile oyuna, 4gb ram ile 1.5-2 dakikada girer. Ha oyunun çalışmasında sorun olur mu? Olmaz.
-
www.origin.com/change-id
burdan isim degisebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende senin gibi diablo 3 ile takas ettim battletag gibi değil istediğin gibi değiştiriyormuşsun ama ban olayına aklım takıldı takas ettim ama , nasıl anlıyoruz sanırım ban yiyenlerin battlelogu siliniyormuş ? -
Ben de bunu arıyordum.. -
beyler yeni konu açmak istemedim peki ismimizi değiştirdikten sonra stats vs sıfırlanıyormu -
hiçbirşey olmuyor.
Sadece nick değiştirince 1 hafta boyunca tekrar değiştiremiyorsunuz.
Onun haricinde hiçbir negatif yönü yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X