arkadaşlar merak ediyorum battlefield 3 ü bu bilgisayarda oynayabilir miyim? özellikleri kısaca yazıyım
windows 7 64 bit ekran kartı: nvıdıa geforce 310m 1gb Ram: 3gb işlemci:intel corei5 2.27 ghz işlemci ve ram e güveniyorum ama ekran kartınadan şüpheliyim. battlefield bad company 2 yi rahatlıkla oynayabiliyorum
bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim de
e kartı çok kötü bf3 için.. deneme bile bence
arkadaşım oynarsın ben de de aynı kart var işlemci ve ram iyi ama low da oynarsın internettede videoları var
quote:
Orijinalden alıntı: sormani155
arkadaşlar merak ediyorum battlefield 3 ü bu bilgisayarda oynayabilir miyim? özellikleri kısaca yazıyım
windows 7 64 bit ekran kartı: nvıdıa geforce 310m 1gb Ram: 3gb işlemci:intel corei5 2.27 ghz işlemci ve ram e güveniyorum ama ekran kartınadan şüpheliyim. battlefield bad company 2 yi rahatlıkla oynayabiliyorum
bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim de
bütün ozelliklerimiz ayni kardeşim ama bende core i5 2.27 degilde core i5 2.53 ve buna ragmen bazi maplerde kasma oluyor ama onun da benim fan tıkandigi icin oldugunu düsünüyorum cunku pc isinmaya basliyo o maplerde en yakın zamanda fanı temizleyip denerim sanada bilgi veririm sen keyfine bak oynayabilirsin :) (low ayarlarda tabi ki)
çok özür dilerim eklemeyi unutmusum bütün özelliklerin low ayarlar icin tam tutuyo senin normal istedigi ghz 2 ram 2 gb falan (cok ozur dilerim arkadaslar k.b eklemeyi unuttum)