Şimdi Ara

Battlefield 3 oynanır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merak ediyorum battlefield 3 ü bu bilgisayarda oynayabilir miyim? özellikleri kısaca yazıyım

windows 7 64 bit
    ekran kartı: nvıdıa geforce 310m 1gb
    Ram: 3gb
    işlemci:intel corei5 2.27 ghz
    işlemci ve ram e güveniyorum ama ekran kartınadan şüpheliyim. battlefield bad company 2 yi rahatlıkla oynayabiliyorum

bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim de

• e kartı çok kötü bf3 için.. deneme bile bence
  • arkadaşım oynarsın ben de de aynı kart var işlemci ve ram iyi ama low da oynarsın internettede videoları var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sormani155

arkadaşlar merak ediyorum battlefield 3 ü bu bilgisayarda oynayabilir miyim? özellikleri kısaca yazıyım

windows 7 64 bit
    ekran kartı: nvıdıa geforce 310m 1gb
    Ram: 3gb
    işlemci:intel corei5 2.27 ghz
    işlemci ve ram e güveniyorum ama ekran kartınadan şüpheliyim. battlefield bad company 2 yi rahatlıkla oynayabiliyorum

bu arada konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim forumda yeniyim de

bütün ozelliklerimiz ayni kardeşim ama bende core i5 2.27 degilde core i5 2.53 ve buna ragmen bazi maplerde kasma oluyor ama onun da benim fan tıkandigi icin oldugunu düsünüyorum cunku pc isinmaya basliyo o maplerde en yakın zamanda fanı temizleyip denerim sanada bilgi veririm sen keyfine bak oynayabilirsin :) (low ayarlarda tabi ki)

• çok özür dilerim eklemeyi unutmusum bütün özelliklerin low ayarlar icin tam tutuyo senin normal istedigi ghz 2 ram 2 gb falan (cok ozur dilerim arkadaslar k.b eklemeyi unuttum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.