Şimdi Ara

battlefield 3 yardım !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben battlefield 3'ü orginal aldım ve oynuyodum bugun oyunu silmem gerektiği için sildim ve oyunu şimdi yükleyemiyorum çünkü serial kodumu kabul etmiyor ve bu serial kodu zaten kullanılıyor diyor.ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin!

• Originden kendi üyeliğinle girince indirebilirsin onu direk , key istemez ki eğer önceden yazdıysan cd keyini
  • originde oyuna dair hiçbişi yok ki kurmam içinde key istiyor.
    acaba sistem geri yükleme oyunu geri getirirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneek_ -- 6 Aralık 2011; 17:09:56 >
  • Oyun kutulu ise önce Origin'i kurup giriş yap devamında key istemeden kurması lazım.
    Origin donload yapıyor gibi görünür fakat DVD den hızlıca kurulur.
  • hayır ole olmadı oyunu sildim kuruyorumki key istedi ve bu key kullanılıyor dedi
  • woooooooowwwhoooooooo sistem geri yükleme yaptım ve niye bilmiyorum ama oyunu yüklüyor suan hepinize teşekkürler ve iyi günler haaa bide bu arada bugun back to the karhand geldi bende vardı eklenti paketi nasıl kuruluyor biliyomusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneek_ -- 6 Aralık 2011; 17:30:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneek_

woooooooowwwhoooooooo sistem geri yükleme yaptım ve niye bilmiyorum ama oyunu yüklüyor suan hepinize teşekkürler ve iyi günler haaa bide bu arada bugun back to the karhand geldi bende vardı eklenti paketi nasıl kuruluyor biliyomusunuz

Eklenti, Battlefield 3'ün Limited Edition versiyonuna sahip olanlar için bedava olacak. Diğer versiyonlara sahip olanlar içinse tahmini olarak 15 dolar olması bekleniyor. Oyunu tekrar oynayabileceğin için kutlarım seni. Sorunu halletmişsin. Darısı biz oynayamayanların başına. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak4242 -- 7 Aralık 2011; 11:05:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.