Şimdi Ara

Battlefield 3 Yardım edebilirmisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bazı bilmediğim konular hakkında fikrinizi ve bilginizi almak istiyorum
    Battlefield 3 oynamayı istiyorum online olarak bilgisayarımda satıcıdan aldığım korsanı mevcut fakat online oynayabilmem için sadece orjinal almam yeterli mi ?
    Forum da baktığımda satılık origin hesabı deniliyor o nedir ? Oyunu originden indirdim falan diyorlar mesela o kişilerden origin hesabı satın alsam oyunu o siteden indirip oynayabilicekmiyim ? Satın aldığım kişi parayı alıp gitme durumu illaki vardır nasıl kendimi güvene almam gerekir veya bana gereken bilgileri verdikten sonra tekrar değiştirme veya hesabı bir şekilde tekrar ele geçirme durumu mümkün mü ?
    Battlefield 3 premium nedir nelere yarar ne gibi özellikler verir sürelimidir ?
    Battlefield 3 Key nedir forumda bir kullanıcı satıyormuş sanırım bir kaç konuda nick ini vermişler

Biraz uzun oldu biliyorum ama bilmediğim için sonradan pişman olmak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

• Yardım edecek kimse yokmu bilen birisi ne yapmam gerektiğini anlatsın lütfen
  • dostun hiç satın alma gibi şeylerle uğraşma benım arkadasımın ağzı yandı o işten Git D&R dan battlefield 3 premium edition al şahsen ben 2 haftadır oynuyorum çok güzel ama premium almasaydım eminimki şimdi mutlaka almak istiycektim.
    -Battlefield kötü çok büyük maplar var adam bulamassın diyip seni cod mw3 e falan yönlendirenler fan boy bikere onlara sakın uyma.
    -Battlefield 3 premium alırsan hem uçaklı geniş alan maplere sahip olacaksın hemde armored kill ve close quarters ve çıkacak tüm maplere sahip olacaksın (close quarters i çok seviyorum küçük maplar var aksiyon çok iyi armored kill i daha denemedım tanklarla ilgiliymiş.Premium almassan bu paketleri alabilirsin tekli olarak ama premium daha ucuza gelir ve bu maplar için yapılmış görevler var yani premiuma özel silahlar veriliyor örneğin JNG-90 çok severim sniper silahıdır oyunun bana göre en iyi sniper silahdır.)
    -Sadece BF3 Premium edition alman yeterlidir keyler içinde var kağıt var cd nin içinde arkasında prodact code var disc 1 i takınca origini yükleyeceksin orda o yükleyecek kendi sen kayıt olcan sora prodact codeyi originde sol üstteki menüden okutacaksın ve oyun yüklenecek oyunu yükledikten sonra premium aldıysan PE yazan 2. bi kod olacak arka sayfada onuda okut yoksa premium aktif olmaz.
    -Premium dediğim gibi özellikleri silahlar paketler dlc ler ve acb-90 diye bi bıçak var normal kullanıcılardan ayrı bi bıçak ama hasar farkı yok.Serverlere girerken beklemede her zaman 1. oluyorsun buda çok iyi bi özellik.Ve premiumlara özel eventler oluyor kesinlikle PREMİNİUM EDİTİON al dostum

Oyun harika bi hafta oyunu anlamaya çalışacaksın 2. haftası öyle bi zevk alacaksınki anlatılmaz yaşanır bu arada korsanla oynanmaz mecbur orjinal alacaksın.

• çok sağol yardımın için o zaman dediğin gibi yapıp orjinal almak en mantıklısı premium süresi varmı peki ben daha önce warrock oynadım o da süreli oluyordu 30 günlük bundaki olay nasıl
    birde warrock da çok lag oluyordu speedtest sitesinden şimdi herşeyi kapatıp test ettim sence bu şekilde bf3 oyun kasar mı

PİNG 26 ms
    DOWNLOAD SPEED 7.00 mbps
    UPLOAD SPEED 0.80 mbps
  • Merhaba arkadaslar bf3 Server Browser ayarlarını karıstırdım
    hangi ayarlara tik koymalıyım yardımcı olabılecek arkadaslar cevap yazabılırlermı

• quote:

Orijinalden alıntı: scorp3

Merhaba arkadaslar bf3 Server Browser ayarlarını karıstırdım
    hangi ayarlara tik koymalıyım yardımcı olabılecek arkadaslar cevap yazabılırlermı

Orada hangi haritada hangi modda kac kisilik serverda oynamak istiyorsan onlara tik koyacaksin ona gore servera gireceksin bu arada premiumun falan yoksa sadece 9 haritaya girebilirsin caspian border. Noshar calans. Kharg island. Operation firestorm. Opertaion metro. Seine crossing. Damavand peak. Tahran highway. 1 tane daha bvardi hatirlayamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tesekkur ederim.. premiumun var (meksikadan aldım proxy dgiştiriğ meksikadan aldım:) donanım haber dosları sagolsun.)
    dedaılet de punkbuster maprotadion keske senın ayarlarını yapıstırsaydın ona gore yık yapardım. neyese yınede tesekkur ederım alakadar oldugun ıcın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mafia 2 14.bölüm yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: c0ca1n90

çok sağol yardımın için o zaman dediğin gibi yapıp orjinal almak en mantıklısı premium süresi varmı peki ben daha önce warrock oynadım o da süreli oluyordu 30 günlük bundaki olay nasıl
    birde warrock da çok lag oluyordu speedtest sitesinden şimdi herşeyi kapatıp test ettim sence bu şekilde bf3 oyun kasar mı

PİNG 26 ms
    DOWNLOAD SPEED 7.00 mbps
    UPLOAD SPEED 0.80 mbps

Dostun bende eskiden inan wr ciydim aw50f hastasıydım ama bf 3 emin ol daha iyi.Pre süresi yok ve lag sıkıntısı yok.Hackta yok varsada 1000de 1 daha rastlamadım.Bu arada internetin çok iyi güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spca6 -- 26 Kasım 2012; 22:42:31 >

• Wr ye giriyorum adim atilmiyor hack desen tum odalarda birde her ay pre almak gerek o yuzden sordum pre surelimi oluyo diye degilmis hafta sonuna kalmadan alicam oyunu ins ilgin icin sagol sende olmasan kimse bisey soylemiyor

• quote:

Wr ye giriyorum adim atilmiyor hack desen tum odalarda birde her ay pre almak gerek o yuzden sordum pre surelimi oluyo diye degilmis hafta sonuna kalmadan alicam oyunu ins ilgin icin sagol sende olmasan kimse bisey soylemiyor

Önemli değil dostum ama senle faceden yada burda öm den bi şekilde iletişim kuralım çünkü oyunu alınca punkbuster vs vs problemlerle karşılaşman %90 ekran kartı driverini falan güncelliyceksın ben anlatıyım sana bunları biyerden face varsa ordan konusalım yoksa buradn öm de de yaparız hem oyundada çok yabancı var bi dostumun olması iyi olur

• Cok iyi olur gercekten face yok da burdan falan konusuruz pek program bilmiyorum en azindan sorarak dogru sekilde yapmis olurum cok iyi olur ben oyunu alir almaz sana msj atiyorum o zaman

• Tabi dostum yoksa benım gıbı 2 3 gün delırırsın oyunu iade etmeye yakındım yanı.Kağıdın arkasını çevirip keyi bulamıyorum diye delirecektim :D
  • Hadi ya ugrasicam bende biraz anlasilan nerden aliyim oyunu neresi dha uygun fiyat olarak

• Valla ben pek biyer bakmadım migrosta falan belki vardır ama bence D&R dan al 130 lira mı deymiş premium edition bence çok pahalı değil araştırsan 10 lira falan daha düşük bulursun ama nerelisin bilmiyorum vatanda falan varmıs dıye duydum.Uğraşırım dediğin erkan kartı driverini güncellersin büyük ihtimal işletim sistemin düşükse fps için user.cfg yapar ayarları düşültürsün oyunu indirmek 16 gb ama internetten değil cd den çekiyor bide close quarters (cq)yüklemeni öneririm ben genelde orda oynuyorum küçük haritalar var bildiğin warrocktaki cqc
  • Aldim oyunu dr den 130 liraya orjinal oyunlari kac kere yukleyebiliyoruz pc ye format falan attircaktim pc ye 1 kere falansa formattan sonra yukliyim

• quote:

Aldim oyunu dr den 130 liraya orjinal oyunlari kac kere yukleyebiliyoruz pc ye format falan attircaktim pc ye 1 kere falansa formattan sonra yukliyim

büyük ihtimal sınırsızdır.çok kere format attım hepsinde tekrar indirdim sorun olmadı.
    pmden sana yardımcı olabilirim istersen origin,bf3 vs. hakkında.
    premium edition almışsındır inşallah
  • Evet preli olandan aldim yarin is cikisi direk gelip yukliycem yuklrrken skinti yasiycam buyuk ihtimal size pm ile sorular sorabilirim bikmayin benden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.