Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.478
Cevap
150
Favori
1.195.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemedeyiz, bf3 pre nickim Alkolick07, bf4 nickimde budur şimdiden söyliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

http://forum.symthic.com/battlefield-4/4479-confirmed-weapons/
    Bu forumda konuşuğulduna göre, o adamın taşıdığı el tabancası "SIG P228" ve üstünde duran ana silah ya bir M39EMR ya ada Mk.14.

http://forum.symthic.com/battlefield-4/4478-confirmed-vehicles/
    Ben bunu bile görebildim, o iki resimlerde M1A2 Abrams tankı var, LAV-25 tankı var, AAV-7 Amtrak taşıyıcı var ve Çin uçağı J-20 var, ki bu gayet mantıklı çünkü bir resimde Şangai'nin resmi var.

Bf4te umarım 2 kişilik jet olur bf2de cok iyiydi.Birde ac-130 gibi bir uçak kullanmak ve paraşüt birliklerinin uçaktan atlaması cok güzel olurdu.Bunlar eklense bile hava konusunda bana yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Bu forumda konuşuğulduna göre, o adamın taşıdığı el tabancası "SIG P228" ve üstünde duran ana silah ya bir M39EMR ya ada Mk.14.

Ben bunu bile görebildim, o iki resimlerde M1A2 Abrams tankı var, LAV-25 tankı var, AAV-7 Amtrak taşıyıcı var ve Çin uçağı J-20 var, ki bu gayet mantıklı çünkü bir resimde Şangai'nin resmi var.

Bf4te umarım 2 kişilik jet olur bf2de cok iyiydi.Birde ac-130 gibi bir uçak kullanmak ve paraşüt birliklerinin uçaktan atlaması cok güzel olurdu.Bunlar eklense bile hava konusunda bana yeter.

Hocam aynen. Gunship tarzı bir uçak, üzerimizde deploy olacaklar ve Gunship tarzı uçağı süren kişi kapakları açıcak paraşütlerle atlayacak.Tıpkı End Game'de ki tankı paraşütle indirme tarzı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FlukiestFaun150

quote:

quote:

Hocam aynen. Gunship tarzı bir uçak, üzerimizde deploy olacaklar ve Gunship tarzı uçağı süren kişi kapakları açıcak paraşütlerle atlayacak.Tıpkı End Game'de ki tankı paraşütle indirme tarzı.

Evet tamda oyle o sahneyi görünce trailerda direk aklıma paraşütcüler geldi zaten.Olmadıgı belliydi ama aklıma direk olsaydı diye geldi.
    Bir kişide dediginiz gibi gunship olup neticesi vurur.Tamam ac130un haritada hangi noktaya düşeceğini gidecegini hesaplamak zorlayacak sistemleri ama bunu yapabilirler biraz ugrasla asıl sebep eanin artık bfyi cod gibi çıkarıyor olması artık maximum 2 veya 3 senede çıkacak bf.Bf4ten belli o yüzden malzeme kalsın diye bf3te bence koymadılar bf4te olacak gibi geliyor bakalım.

• Umarım bu mayın ve c4 spotlanması kalkar helikopter yukardan sniperlar dağlardan adamlar daha doğduğu yerden farkediyor mayınları ne anlamı kaldıki.
  • Bf4ten suanda beklediklerim.
    Pcde 64 kisiden fazla olsa guzel olur 128 gibi ama olmasada olur.
    Iki kisilik jet.
    Kullanilabilir bombardiman ucagi ve jetlere bomba.
    Kullanilabilir ac130 ve kargo ucagi.
    Comma roseun olmamasi gerci olsada farketmez.
    Daha fazla karakter modellemesi
    Daha farklilastirilabilecek silahlar ki herkes ayni silahi almasin.
    Taraf olarak abd rusya cin.
    Ilk etapta premium editions da cikmasi.Sonradan oyun parasi istemenesi.
    6-8 kisilik squadlar.
    Her harita icin gece modu
    Daha fazla kar ve dag temali harita.Bf3 te genelde sehirlerdi.
    Mod icin uygun olmasi.
    Oyun dinamiklerinin takim oyununa daha uygun olmasi.
    Bicak animasyonunun kapatilabilmesi
    Multiplayer haritalarda Rusya ve abd sehirlerininde bulunmasi.
    Daha fazla ucak olmasi.

Ne istemiyorum
    Killstreak
    Tek atista olduren sniper ki bu yabanci forumlarda cok isteniyor eklenirse sasirmam ama verdigi zarari dusurmek zorunda kalirlar diye dusunuyorum.
    Atilabilen bicak

Aklima geldikce ekleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marfoglu -- 18 Mart 2013; 2:57:55 >

• En başında oyuniçi Voip olsun takım oyununa da katkı sağlayacaktır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerosoap

bakalım metro haritasını yeni oyuna ekleyeceklermi

Şuan bunu düşünüyordum giyinirken.
  • quote:

Bf4ten suanda beklediklerim.
    Pcde 64 kisiden fazla olsa guzel olur 128 gibi ama olmasada olur.
    Iki kisilik jet.
    Kullanilabilir bombardiman ucagi ve jetlere bomba.
    Kullanilabilir ac130 ve kargo ucagi.
    Comma roseun olmamasi gerci olsada farketmez.
    Daha fazla karakter modellemesi
    Daha farklilastirilabilecek silahlar ki herkes ayni silahi almasin.
    Taraf olarak abd rusya cin.
    Ilk etapta premium editions da cikmasi.Sonradan oyun parasi istemenesi.
    6-8 kisilik squadlar.
    Her harita icin gece modu
    Daha fazla kar ve dag temali harita.Bf3 te genelde sehirlerdi.
    Mod icin uygun olmasi.
    Oyun dinamiklerinin takim oyununa daha uygun olmasi.
    Bicak animasyonunun kapatilabilmesi
    Multiplayer haritalarda Rusya ve abd sehirlerininde bulunmasi.
    Daha fazla ucak olmasi.

Ne istemiyorum
    Killstreak
    Tek atista olduren sniper ki bu yabanci forumlarda cok isteniyor eklenirse sasirmam ama verdigi zarari dusurmek zorunda kalirlar diye dusunuyorum.
    Atilabilen bicak

Aklima geldikce ekleyecegim.

Hocam sen baya baya COD istiyorsun yalnız. Bombardıman uçağını da geçtim, AC-130 kullanmakta neymiş? Bunu yazdığın için mi killstreak olmasın dedin? Bunlar kesinlike olmamalı bence, çünkü işin tabiri caiz ise boku çıkar. Yani takım oyunu olsun demişsin ama adam tepende AC-130 kullanıp, M101 ile bomba yağdırırken ne takım oyunu kalır, ne takım kalır.

• oyundan 1 isteğim daha var ekran oyunun çok içinde yani 50 metredeki adamı görmekte zorlanıyorum gözümde sorun yok allah a şükür ama bu oyun çok kasıntı bu konuda ekran çok içte hafif biraz daha geriden almalılar görüntüyü
  • Sanırım oyun BF3 ün geliştirilmiş versiyonu olacak,
    Umaram o saçma renk paleti ve abartı ışıklandırmadan vazgeçip temiz bir görüntü sunarlar...
  • BATTLEFIELD 4, DICE TARAFINDAN KESİNLEŞTİ VE DICE TARAFINDAN İLK VİDEO GELDİ! İLK SAYFADAN BULABİLİRSİNİZ!
  • Resmi olup olmadığı kesinleşmeyen ama bazı forumlarda kesin olduğu söylenen 1-2 tane screenshot

• Kesinleşmesi mi kaldı tarih oldu bunlar nerdeyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Resmi olup olmadığı kesinleşmeyen ama bazı forumlarda kesin olduğu söylenen 1-2 tane screenshot

Bildiğimiz Battlefield3 dostum bu.

• quote:

Resmi olup olmadığı kesinleşmeyen ama bazı forumlarda kesin olduğu söylenen 1-2 tane screenshot

Hepsi Bf3'e ait

• İyi de bu screenshotlar BF3 ten alınma
  • quote:

bunlar bf 3 resimleri kardeşim singleplayerden hatta bir tanesi close quarters ek paketinden

• quote:

Şaka mı yapıyorsun ?

• Buda resmin detayları

Resimde olanlar Abrams Tank, LAV-25, SIG Sauer tabanca (askerin elinde) ve M39 EMR tüfek.

Gizli resimlerde ise görünen şehir Çin,Shanghai .

Bu resimde ise L ve D arasında bir kadının yüzünü gösteriyor..Ne iş?

TT Harflerinin arasında ise bir asker resmi var

Burdada 11 Ocak 2011 tarihinde ilk uçuşunu yapan Chengdu J-20 çin savaş uçağı var.

D harfi ve 4 numaralı arasında iki küçük araç var.Bunlardan biri Amtracs diğerini seçemedim.

A ve T hafleri arasında ise bir Nükleer patlama yada harap olmuş bir şehir gibi görünüyor

T ve L harflerinin orddada bir amfibi araç var gibi görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.