Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.478
Cevap
150
Favori
1.195.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bf3 olduğunu söylendi işte 50 kişide tekrarlamış.
  • teşekkürler @TheNorth

sanırım ruslardan sonra çinlerde oyuna ekleniyor.
  • Çok iyi olucak gibi
  • Bu video bile beni heycanlandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 18 Mart 2013; 20:08:10 >
  • Tank suyun altında yalnız bakalım nasıl bir video çıkacak karşımıza.
    Oyun içi görüntü göremeyiz büyük ihtimal kısa bir "ortaya çıkış" videosu olacak
  • Fotograflaflar icin ozur dilerim ben yanlis gormusum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Tank suyun altında yalnız bakalım nasıl bir video çıkacak karşımıza.

suyun dibinden giden askeri bir araç varmı ki yahu :D
    bu adamlar denizaltı bile yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Suyun altından çıkıyor gözüküyor benim anladığım
    Artık neyse tank olabilir , bazıları Naval savaşları geri gelecek diyor görücez artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 18 Mart 2013; 23:12:38 >
  • Ya, şimden çok heycanlandım.
    Battlefield 4 için çok ümitlerim var, tabii bunlardan hangisi gerçekleşir bilemiyecem.
  • İnşallah gelecek değil de BF3 gibi günümüzde veya soğuk savaş zamanını konu alır.
  • Polonya originden sonra eu originde de oyunlar %50 indirimde bf3 oynamayan kalmasın
  • Eğer çin oyun içine girecekse dragon Valley haritasının remakeini yapsınlar daha birşey istemiyorum

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU]

bu arada muhteşem ayrıntılar için TheNorth a teşekkürler

• Eğer yağmur,kar falan olacaksa yapmurlu bir gece akşamında büyük bir gemide geçen bir harita istiyorum ben.Çok güzel olur bence.Ayrıyetten Ukrayna'daki Pripyat şehrini istiyorum.Single'da hem görev olarak,Multide de haritası olsun.Biraz farklı haritalar istiyorum ben.Aslında recon modu gelsin.Sadece sniper silahları ve recon sınıfı diye.16 kişiden fazla oyuncu sayısıda olmasın.Pripyat şehrine acayip yakışır.Sessizliği korunmuş olur şehrin.

Ben nedense erken olduğunu düşünüyorum Bf 4 için.Bakalım nasıl yenilikler getirecekler acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 19 Mart 2013; 14:42:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

Eğer yağmur,kar falan olacaksa yapmurlu bir gece akşamında büyük bir gemide geçen bir harita istiyorum ben.Çok güzel olur bence.Ayrıyetten Ukrayna'daki Pripyat şehrini istiyorum.Single'da hem görev olarak,Multide de haritası olsun.Biraz farklı haritalar istiyorum ben.Aslında recon modu gelsin.Sadece sniper silahları ve recon sınıfı diye.16 kişiden fazla oyuncu sayısıda olmasın.Pripyat şehrine acayip yakışır.Sessizliği korunmuş olur şehrin.

Ben nedense erken olduğunu düşünüyorum Bf 4 için.Bakalım nasıl yenilikler getirecekler acaba?

Cod 4'ü istemişsin sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

quote:

Orijinalden alıntı: yavanekmek

Eğer yağmur,kar falan olacaksa yapmurlu bir gece akşamında büyük bir gemide geçen bir harita istiyorum ben.Çok güzel olur bence.Ayrıyetten Ukrayna'daki Pripyat şehrini istiyorum.Single'da hem görev olarak,Multide de haritası olsun.Biraz farklı haritalar istiyorum ben.Aslında recon modu gelsin.Sadece sniper silahları ve recon sınıfı diye.16 kişiden fazla oyuncu sayısıda olmasın.Pripyat şehrine acayip yakışır.Sessizliği korunmuş olur şehrin.

Cod 4'ü istemişsin sen

Hakkını yemeyelim çok güzeldi ama Cod 4'teki Pripyat bölümü.Ben Battlefield'da da çok yakışacağını düşünüyorum Pripyat'ın.Battlefield grafikleriyle pek bir şükela olur bence.Dağ,taş hep var bfde.Bu tarz değişik bir harita güzel olur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

quote:

Suyun altından çıkıyor gözüküyor benim anladığım
    Artık neyse tank olabilir , bazıları Naval savaşları geri gelecek diyor görücez artık

evet bende tekrar izledim suyun altındalar inşallah gelir deniz savaşları keyifli olur

• BSC'dan yeni bilgiler geldi.

www.bolumsonucanavari.com
    Battlefield 4 Yeni Konsollarda 60 FPS'de Çalışacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_4_Yeni_Konsollarda_60_FPSde_Calisacak-36593.htm

Daha önce WCCF Tech isimli sitede yayınlanan şu sıralar ise Chipell adındaki forumda kendini gösteren Battlefield 4 hakkında gerek teknik gerekse oyun yapısı hakkında pek çok detay oyunun çehresine ışık tutuyor.

Bilgilerin yayınlandığı forum bu bilgilerin pek çoğunun Edge dergisinin gelecek ay çıkacak sayısında yer alacağının altını çiziyor ve devam ediyor:

- Battlefield 4, Frostbite 2.5 üzerine inşaa ediliyor ve Destructoid 4.0'ü içeriyor. Bu sayede Battlefield: Bad Company 2 tarzı yıkım efektleri ortaya çıkacak. Oyunda sadece yıkım iyileştirilmiş olarak karşımıza çıkmayacak. Tesselation ve dinamik hava şartları da Battlefield 4'ün önemli detayları arasında yer alacak.

- Oyun yine PC odaklı olarak geliştirilmiş. Daha önceki raporlarda DICE'ın yeni nesil konsollarda (PlayStation 4 ve yeni nesil Xbox) 1080p ve 30 FPS oranına odaklanacağı belirtilmişti. Ancak yeni dedikoduya göre konsollarda 720p ve 60 FPS oranı hedeflenmiş durumda. PC versiyonunda ise DirectX 11 desteği söz konusu.

- Multiplayer modunda yer alan her haritanın kendine has bir hava durumu olacak. Sisli, yağmurşu, kum fırtınası ve benzeri değişiklikler rastgele oluşacak.

- Hikaye moduna baktığımızda senaryonun bizi 2020 yılının Çin'in götürdüğüne şahit olacağız. Hikaye döngüsü haliyle Çin - Amerika arasında paslaşacak. Söylenenlere göre hikaye sadece 5-6 saat sürecek.

- Battlefield 4'ün multiplayer modu Diaoyu Island, Tianamen, Shanghai Bund, Xizhimen ve Xizhimen Rush isimli bölümleri/harita bölümlerini içeriyor. Serinin eski hayranlarının tanıdığı Commander modu (Battlefield 2), yetenek sistemi geliştirilmiş biçimde sahalara geri dönecek. Oyunda bir de EA'nın klasiği haline dönecekmiş gibi görünen mini ödeme sistemi yer alacak ama bu oyunun dengesini etkilemeyecek.

- Battlefield 4'ün DLC'si bile şimdiden belli. DLC paketiyle birlikte 4 harita oyuna dahil oluyor: Dalian Power Station, Daping Oil Field, The Great Wall of China ve serinin klasik haritası Wake Island.

Bahsi geçen tüm bilgiler şu an için dedikodu olsa da, altını çizelim bu bilgilerin geldiği kaynak daha önce Battlefield 4'ün sanatsal tasarımını sızdırmıştı. Nitekim doğru da çıkmıştı.

Bu bilgilerin hangileri sizi heyecanlandırıyor, hangileri endişelendiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Mart 2013; 17:08:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

BSC'dan yeni bilgiler geldi.

www.bolumsonucanavari.com
    Battlefield 4 Yeni Konsollarda 60 FPS'de Çalışacak
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Battlefield_4_Yeni_Konsollarda_60_FPSde_Calisacak-36593.htm

Daha önce WCCF Tech isimli sitede yayınlanan şu sıralar ise Chipell adındaki forumda kendini gösteren Battlefield 4 hakkında gerek teknik gerekse oyun yapısı hakkında pek çok detay oyunun çehresine ışık tutuyor.

Bilgilerin yayınlandığı forum bu bilgilerin pek çoğunun Edge dergisinin gelecek ay çıkacak sayısında yer alacağının altını çiziyor ve devam ediyor:

- Battlefield 4, Frostbite 2.5 üzerine inşaa ediliyor ve Destructoid 4.0'ü içeriyor. Bu sayede Battlefield: Bad Company 2 tarzı yıkım efektleri ortaya çıkacak. Oyunda sadece yıkım iyileştirilmiş olarak karşımıza çıkmayacak. Tesselation ve dinamik hava şartları da Battlefield 4'ün önemli detayları arasında yer alacak.

- Oyun yine PC odaklı olarak geliştirilmiş. Daha önceki raporlarda DICE'ın yeni nesil konsollarda (PlayStation 4 ve yeni nesil Xbox) 1080p ve 30 FPS oranına odaklanacağı belirtilmişti. Ancak yeni dedikoduya göre konsollarda 720p ve 60 FPS oranı hedeflenmiş durumda. PC versiyonunda ise DirectX 11 desteği söz konusu.

- Multiplayer modunda yer alan her haritanın kendine has bir hava durumu olacak. Sisli, yağmurşu, kum fırtınası ve benzeri değişiklikler rastgele oluşacak.

- Hikaye moduna baktığımızda senaryonun bizi 2020 yılının Çin'in götürdüğüne şahit olacağız. Hikaye döngüsü haliyle Çin - Amerika arasında paslaşacak. Söylenenlere göre hikaye sadece 5-6 saat sürecek.

- Battlefield 4'ün multiplayer modu Diaoyu Island, Tianamen, Shanghai Bund, Xizhimen ve Xizhimen Rush isimli bölümleri/harita bölümlerini içeriyor. Serinin eski hayranlarının tanıdığı Commander modu (Battlefield 2), yetenek sistemi geliştirilmiş biçimde sahalara geri dönecek. Oyunda bir de EA'nın klasiği haline dönecekmiş gibi görünen mini ödeme sistemi yer alacak ama bu oyunun dengesini etkilemeyecek.

- Battlefield 4'ün DLC'si bile şimdiden belli. DLC paketiyle birlikte 4 harita oyuna dahil oluyor: Dalian Power Station, Daping Oil Field, The Great Wall of China ve serinin klasik haritası Wake Island.

Bahsi geçen tüm bilgiler şu an için dedikodu olsa da, altını çizelim bu bilgilerin geldiği kaynak daha önce Battlefield 4'ün sanatsal tasarımını sızdırmıştı. Nitekim doğru da çıkmıştı.

Bu bilgilerin hangileri sizi heyecanlandırıyor, hangileri endişelendiriyor?

Eğer mikro ödeme sistemi gerçekse bf %100 batmıştır.İnş. doğru değildir.SimCity'de SimCity store olacak denmişti.Hiç bir yerde yoktu.Umarım bu da sahtedir.

These are only a few of the total maps featured in Battlefield 4. Weapons such as the famouse Chinese J20, Y20, Xianglong would appear in the game along with those from other factions. Two of the confirmed tanks include M1A2 TUSK and PLA Type 99 each featuring their own set of customization options such as laser guidance and armor piercing rounds. Best thing that’s mentioned in the leak is that Air Combat zone would be further increased giving much more room for dog fights with jets.
    Commander system as expected is definately making a return to the game with the leading commander Providing fire, recharges and UAV detection support to their team. Skill system has also been overhauled. According to the leak, Micro-transactions would be available in the game but they won’t affect the balance of the game at all and are entirely optional which is great to hear. As for DLC’s, the game would get after a while a map pack which would bring four further maps to the game which include:

Micro-transactions would be available in the game but they won’t affect the balance of the game at all and are entirely optional which is great to hear

Read more:
    Wccftech
    Battlefield 4 Sticks 720P/60 FPS on Next-Gen Consoles - Frostbite 2.5, Game Details Leaked, Arriving in November 2013
    http://wccftech.com/battlefield-4-sticks-720p60-fps-nextgen-consoles-frostbite-25-game-details-leaked-arriving-november-2013/#ixzz2O02gV2Ys

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 19 Mart 2013; 17:26:24 >

• Mini ödeme sistemi ve DLC ler....
    Mini ödeme sisteminde birçok şeyi paralı yaparsalar oyun benim için biter...

Çıkarcı EA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Mini ödeme sistemi ve DLC ler....
    Mini ödeme sisteminde birçok şeyi paralı yaparsalar oyun benim için biter...

Çıkarcı EA

Belki önceki planlar olabilir hocam EA'nin Ceosu değişti.

Edit:Mini ödeme sistemi dedikleri İnş. şu andaki bf3'un oyundaki bütün silahları açma gibi şeylerdir.Eğer değilse ve dediğiniz gibi her şeyi paralı yaparlarsa oyun bitmiştir.2 kat para alıyorlar.Ulan oyuna para veriyoruz bari şuna buna vermeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 19 Mart 2013; 17:45:06 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.