Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.478
Cevap
150
Favori
1.196.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Konu ilk açıldığında çok heyecanlanmıştım ama artık heyecan kalmadı battlefield 3.5 geliyor diyebiliriz peeh

Diyebiliriz derken?O bilgilerin dogru oldugunu nereden biliyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Konu ilk açıldığında çok heyecanlanmıştım ama artık heyecan kalmadı battlefield 3.5 geliyor diyebiliriz peeh

Bu tür şeyler %90 doğru çıkmıştır her zaman için bf3 konusunda da mevcud aynı durum en azından ben inanıyorum bekliyip görücez yine de alır oynarız
  • quote:

quote:

quote:

Bu tür şeyler %90 doğru çıkmıştır her zaman için bf3 konusunda da mevcud aynı durum en azından ben inanıyorum bekliyip görücez yine de alır oynarız

Bildigim kadariyla adamlar bilgilerin dogru olmadiklarini kendi dusuncelerinin oldugunu soylediler.Tabi bu sadece chipel'deki bilgiler içib.Öbür bilgilere inanip inanmamak size kalmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 20 Mart 2013; 15:37:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• motor aynı kalıp sadece hatalar,yıkılma vsvs ve motorun verimini mi arttıracaklar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makik

motor aynı kalıp sadece hatalar,yıkılma vsvs ve motorun verimini mi arttıracaklar?

Resmi bir açıklama yok.Birisi Frostbite 2.5 diyor.Birisi ise Frostbite 2.0'ın %30 -40'ı kullanılıyormuş(Bf3 için)Bf4'te ise %80'i kullanılacakmış diyor.Ki zaten o kesinlikle uydurma hatta kendisi bile dedi.Resmi bir açıklama olmadığından beklemekten başka çare yok.
  • Yeni nesil oyun kategorisine pek girmeyecek herhalde, Crysis 3 gibi arada bir yerde kalacak. Açıkçası PC'im kaldırmaz, PS4'de oynarım diyordum. Ama Frostbite 2.5 dedikoduları ne yalan söyleyeyim sevindirdi beni, 7870 akar.

Yalnız mini ödeme işi olmaz inşallah, ota moka para isterlerse oyunun tüm zevkini öldürürüler.
  • Paylaşılmadı sanırım bu.

Battlefield
    Battlefield - Official Site
    http://www.battlefield.com/battlefield-4

27'sinde gameplay gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Paylaşılmadı sanırım bu.

Dogtagı da aldık iyi oldu
    Konsept resimlerininde gerçek olduğu kanıtlanmış oldu böylelikle .

• quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Paylaşılmadı sanırım bu.

Dogtag nasıl aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Databasé

quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

quote:

Paylaşılmadı sanırım bu.

Dogtag nasıl aldın?

Siteye giriş yapınca origin hesabıyla otomatik veriyor

• Beyler, Battlefield'in sitesini Türkçe'ye çevirmek için imza toplasak nasıl olur?
  • Ben eminim ki ilk gelen videoda oyun içi görüntülere yer verilirse hepimizin ağzının suyu akacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlukiestFaun150

Beyler, Battlefield'in sitesini Türkçe'ye çevirmek için imza toplasak nasıl olur?

Ne değişecek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Ben eminim ki ilk gelen videoda oyun içi görüntülere yer verilirse hepimizin ağzının suyu akacak.

Siteye göre "gameplay" diyor bakalım
    2 dakikalık video ya ne sığdırırlarsa artık bana direk oyun içi görüntü göstermezler gibi geliyor. HUD'la , FPS bakış açısından felan
  • hrd 7850 oynatirmi sizce oyunu ultra oc 1050-1300

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bu sefer acele etmeyip PE'ını bekleyeceğim.

hocam o zaman da çok geri kalmazmıyız? herkes ustalaşmaya başlar

Yok zaten söylentiye göre oyun satışa sunulduğundan itibaren premium ile birlikte tanıtılacakmış. Yani premium edition da hemen gelir her halde. İnşallah premium edition ile premium-oyun aynı fiyata gelir, 2 kutu olması güzel duruyor koleksiyonda...

• quote:

Orijinalden alıntı: \\RivenDeLL//

quote:

quote:

Yok zaten söylentiye göre oyun satışa sunulduğundan itibaren premium ile birlikte tanıtılacakmış. Yani premium edition da hemen gelir her halde. İnşallah premium edition ile premium-oyun aynı fiyata gelir, 2 kutu olması güzel duruyor koleksiyonda...

Büyük ihtimal öyle olur.Eğer öyle olmazsa Premium almanın bir yararı olmaz.

• Şu oyuna adam gibi FROSBİTE 3 ile yapsalar ya, frosbite 2.5 nedir yahu. Adam gibi olmayacak, frosbite 2'ye çok benzeyecek. Eğer düzgün bir değişim olsaydı adını frosbite 3 koyarlardı. Sırf reklam olsun diye yanına bir buçuk ekleyecekler. Yıkım efektlerini yetersiz buluyorum açıkçası. Yıkımı geliştirsinler yeter. Yoksa frosbite 2 ile de iyi grafik yapılır zaten. Grafikten şüphem yok ama yıkım efektlerini umarım frosbite 2.5 ile düzeltirler. Yıkım o kadar kötü değil ama daha iyi olmalı bence. Tankla duvara çarpıyorsun, yıkılmıyor yıkılmıyor sonra bir anda patlıyor gibi oluyor duvar. Gelişmesi lazım...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam anlamadım, yararı olmaz derken? Kusura bakmayın vallahi anlamadım tam demek istediğinizi...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam anlamadım, yararı olmaz derken? Kusura bakmayın vallahi anlamadım tam demek istediğinizi...

Hocam Premium oyunla aynı fiyatta olursa ek paketler falan daha ucuza gelir.

Öbür yorumunuza da cevap yazacağım
    Frostbite 2.5 olacak diye bir resmi bilgi gelmedi.Yani bir şey diyemiyoruz.Frostbite 2'de olabilir 3'te olabilir 2.5 'ta olabilir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.