Şimdi Ara

Battlefield 4 bugun çıktı!! ucuz yollu nasıl alırız??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar takip eden arkadaşların bildiği üzere bugun battlefield 4 çıkıyor originde ve battlelog ta satılmaya başlandı yanlız şöyle bir durum var battlelogda 69$ diyor originde ise 69€ nasıl olcak bu ya daha makul fiyata alamazmıyız bunu? ne bileyim proxy flan mevzuları vardı ben bi türlü beceremedim başka ülkeden filan almayı bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: eyuboglu61

merhaba arkadaşlar takip eden arkadaşların bildiği üzere bugun battlefield 4 çıkıyor originde ve battlelog ta satılmaya başlandı yanlız şöyle bir durum var battlelogda 69$ diyor originde ise 69€ nasıl olcak bu iş ya daha makul fiyata alamazmıyız bunu? ne bileyim proxy flan mevzuları vardı ben bi türlü beceremedim başka ülkeden filan almayı bilen varmı

o ön sipariş için olabilir

• Bugün çıkıyor derken? Ön sipariş o, nereden baksan 1 yıl var çıkmasına.
  • 1 sene sonra cikacak oyunu ne diye preorder yaparlar bilmiyom valla oyunun fragmani bile cikmadi sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

aynen kardeşim ama hangi ülkeden nasıl daha ucuza alırız acep??

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bugün çıkıyor derken? Ön sipariş o, nereden baksan 1 yıl var çıkmasına.

betası indirilebilir durumda şuanda.

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

1 sene sonra cikacak oyunu ne diye preorder yaparlar bilmiyom valla oyunun fragmani bile cikmadi sanirim

bugun ilk fragman yayınlandı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Escorion

aynen kardeşim ama hangi ülkeden nasıl daha ucuza alırız acep??

quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Bugün çıkıyor derken? Ön sipariş o, nereden baksan 1 yıl var çıkmasına.

betası indirilebilir durumda şuanda.

quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

1 sene sonra cikacak oyunu ne diye preorder yaparlar bilmiyom valla oyunun fragmani bile cikmadi sanirim

bugun ilk fragman yayınlandı

Nasıl indiriyoruz hocam betayı? Pre order yaptım ama beta nerden indiriliyor bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nFlames
    Nasıl indiriyoruz hocam betayı? Pre order yaptım ama beta nerden indiriliyor bulamadım.

valla hi kardeş ne diyeyim daha ben alamadım o yüzden nasıl iniyor bilmiyorum ama beta indirilebilir durum da diyor sen 70€ ya mı aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyuboglu61 -- 1 Nisan 2013; 15:00:45 >
  • quote:

quote:

valla hi kardeş ne diyeyim daha ben alamadım o yüzden nasıl iniyor bilmiyorum ama beta indirilebilir durum da diyor sen 70€ ya mı aldın

Polonya proxy ile 110TL'ye aldım hocam.
  • quote:

quote:

Beta indirilebilir durumda değil. BF4 bu yıl sonbaharda çıkacak ve beta oyun çıkmadan birkaç hafta öncesinde açılacak. Ayrıca BF4 Pre-Order yapanların yanında BF3 Premium sahipleri ve MOHW Limited Edition sahipleri de betaya erişebilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Polonya proxy ile 110TL'ye aldım hocam.

ne yaptın kardeşim kurabildinmi betayı??
  • yükledim harika görüntü çok iyi ancak 3 te oynarken bilgisayarım zorlanmıyordu 4 te fanlar daha hızlı çalıştığını duyuyorum daha çok zorlanıyor bilgisayar gırafikler çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.