< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (420. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyun 24 Eylül'deki bakımdan sonra resmen bozuldu. Ping 45-49 arası gayet normal, pc'de sıkıntı yok ama karakter sanki 1000 ping varmış gibi yürüyor, daha doğrusu ışınlanıyor. -
Hardcore server neden yok ya.
Yada geçmiş serverlari listemele favoriye alma..
Uyuz oluyorum her seride vardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamın aleyküm. prosave_tmp dosyasındaki _tmp’yi silmeme ragmen bilgisayarı açıp kapattığımda oyunu kaydetmiyor. bunun net çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı bende de öyle oldu ama sildimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A
ya ben bu oyunu hala silemedim. 80gb'lık oyun hiç açılmadan 3 aydır duruyor pc'de. acaba oynar mıyım diye bir türlü elim uninstall'a gitmiyor. yandan yemiş de olsa bir ww2 oyunu olduğu için kıyamıyorum sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
Bir BF1 giriyim dedim..1 senedir oynamıyordum..yemin ederim acayip zevk aldım..Operasyon modları felan zamanının nasıl geçtiğini anlamadım..yer sarsıntısı yoktu
ama BFV den bence daha zevkli oyun.
-
Arkadaşlar tuşu consol tuşunu değiştirme yada iptal etme şansımız var mı ? esc altındaki tuş'tan bahsediyorum
-
oyuna anti cheat gelmiş mi bromi battleye filan ?
-
Pc de takili oyun kontrolcüsü varsa cikarin öyle deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 5 Ekim 2020; 1:5:26 >
2 gün oldu alalı sonar diye birşey kurdu makineye onun dışında birşey görmedim zaten oyunda hack var mutlaka her oyunda bir kişi çıkıyor
-
Ilk çıktığı günden bu yana kadar oynadım ama tadı kalmadı artık bugün oyunu silmiş bulundum origine göre 1788 saat oynamışım o da bf serisinin hatırı için yeni bf için neredeyse 1 sene bekleyeceğiz artık
quote:
Orijinalden alıntı: ErTuFxPc de takili oyun kontrolcüsü varsa cikarin öyle deneyin.
Düzelttim işlemciyi arka planda başka program kullanıyormuş sanırım format attım sorunsuz..
-
hile azalmış diyorlar hiç yoksa şuan oyunda bedava hile yok oynanır, bf1 gibi değil.
-
oyunda bedava hileler bitmiş oynamanın tam zamanı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patrenoyunda bedava hileler bitmiş oynamanın tam zamanı.
Bence hala var malesef...
-
onlar paralı hile, paralı hile pubgde çok.
Bedava hile olmasın ben okayim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Patrenoyunda bedava hileler bitmiş oynamanın tam zamanı.
Nerde okudunuz bu bilgiyi?
-
bitmemiş sildim oyunu tekrar.
Şerefsizler o kadar para kazanıyorlar, bir anti cheat almıyorlar.
-
bu oyunu para verseler oynamam o derece leş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X