Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (418. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar

Şuara sürekli oyundan atıyor beni başka oyunlarda başıma gelmedi ekran kartım ati işlemcim intel

ati özelinde mi bir durum acaba?

M3 infrared sniper ile dürbün açtığım anda oyundan atıyor başka silahlarda sorun yok ne saçma birşeydir bu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 16 Ağustos 2020; 20:31:20 >
  • MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede vardı o silah ilk geldiğinde çözümü unutdum, hala düzeltmediseler komik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hile çok mu arkadaşlar ? steam'den alayım diyorum ama hile falan okuyunca soğudum. bf 1 i çok çok fazla oynadım artık gına geldi.
  • Bf1deki kadar çok yok sanırım ama yine de arada bir nadirde olsa denk geliyor. Insanların sinir olduğu konu hadi bakacak admin bile olmasa 260'a 1 giden, veya support silahlarıyla her attığı headshot olan adamı otomatik banlayacak bir sistemin olmaması. Fiyat nedir bilmiyorum ama bu oyun biraz erken terk edildi bir nevi hard-line kadar olmasa da serideki ikinci felaket oldu denebilir.

• Drsteteskop kullanıcısına yanıt
    Var

• PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Valla kaç el attım daha hiç gelmedi. bundan 3 ay önce oynadıgımda 1 aylık süreçte 3-4 kere max gelmişti. Ya siz hile görmemişsiniz , ya bana denk gelmiyor Cs vs Valorant hileden oynanmıyordu.
  • Bu oyun beni niye sarmıyor bir türlü ? Kaç kere indirdim , 5 el atıp sildim. Sürekli piyadeyiz , araçlar sarmıyor.

BF4 ise tam tersiydi. Herşey o kadar çok sarıyordu ki. Oynadıkça oynayasın geliyordu. Tamam grafikler sesler mükemmel ama BF4 çok daha oyunda tutuyordu beni. Araç kullanımıda çok zevkliydi. Silahların atış mekanizmasıda daha güzeldi bence.
    Bf5 saldık biz artik

Oyun rip oldu, hileciler ws atıyor oyunda.

• ben bf5'i geçtim origin'i de sildim. zaten başka bir işe de yaramıyordu hantal program.
  • Oyunu bırakalı 2 ay olmuştur.En son bıraktığımda girdiğimiz oyunlarda hileciler hilecilere karşı bir durum vardı.Yani takımınızda ne kadar fazla hileci varsa alma şansınız yüksekti maçı

Stuttring vb optimize olayına hiç girmiyorum.Orasıda ayrı rezalet.
  • Stalingrad muharebesi niye gelmedi? İtalya cephesi de yok. Almanya ve Belçika var, onlarda da birer tane harita eklemişler. İnsan 2,3 harita ekler. Oyunu erkenden terk etti geliştirici firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: melaksor

Hocam tekrar almak mesele değil. Zaten ben e
    Origin de ea acsess hesabı üzerinden oynuyorum. Asıl sorum şu. Şimdi oyunda bir sürü saatim var. Bir ton silah açmışım. Hepsini geliştirmişim. Şimdi steam de ea acsess hesabı alıp, origin kull adım ve şifremle devam edebiliyor muyum? Yoksa sıfırdan mi başlayacağım?
    Hayır originde ki hesabınla girersen steam üzerinden sıfırdan falan başlamıyorsun misal ben dün 65 liradan yıllık olarak aldım ea playi originde bf4 normal sürüm vardı origindeki indirdiğim bf4 ü sildim ve steam den bf4 premium u indirdim indirme işlemi bittikten sonra oyuna girmeye çalıştığınızda size origin hesabınızı girmenizi istiyor kayıtlı olan hesabınızı girerseniz oradaki veriyi çekiyor direk sıfırdan başlama durumu söz konusu değil.
  • Bf5 i iyiki ea play ile denedim cod mmw nin yanına yaklaşamaz leş gibi optimizasyon var ve görsellik cod mmw nin low u gibi, cod 165 fps bf 80 fps çalışıyor ve cod pırıl pırıl görünüyor oynanışta çok ama çok daha iyi, bf 5 in kötü single modunu oynayıp silerim

• merhaba steamden ea acces le oyunu indirdim ancak origin error launching game hatasi veriyor nasil duzelticem Battlefield V (2018) [ANA KONU]

• onur ahmet.topal O kullanıcısına yanıt
    Ben de sorunsuz açtı. Steam senden origin hesabına girmeni istiyor ama kendi açtığı origin hesabına ondan sonra giriyor.

• Oyunda anti-cheat yok herkes hile açıyor.
    Bf6 da anti-cheat olmazsa alpha-beta oynarım, almam oyunu.

• Hile hurdaya 30 dolar veren adam adından belli olur

Battlefield V (2018) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 5 Eylül 2020; 23:38:43 >
  • Eee arkadaşlar, ne alemde oyun? Hala yer sarsılıyor mu
  • 
Sayfa: önceki 416417418419420
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.