Narvik bu oyunun en kötü haritası, hileler dolu serverda bile daha çok zevk alıyorum. |
Battlefield V (2018) [ANA KONU] (422. sayfa)
-
-
-
görüntüyü güzel yapan tek şey canlılık hocam
-
Oyundaki tüm hileler çinli, bedava hile var sanarım çinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sistemimde ve internette hiçbir sorun olmamasına rağmen bazı serverlara girdiğimde 100 üzeri ping ile oyun oynanmıyor. Oyunu normalde 48-50 ile oynarken tadından yenmiyor gerçekten. Herşeyi sürekli kontrol ede ede paranoyak oldum, serverla mı yoksa net ile alakalı mı diye :)
-
origin yerine Ea deskop beta çıkmış daha iyi
https://www.reddit.com/r/ApexUncovered/comments/iyitx1/ea_desktop_closed_beta_download_link/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patren -- 13 Kasım 2020; 0:29:34 > -
hardcore serverlar gelmiş
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Johnson rifle da iyidir.
-
ben memnunum spreyi biraz zor ama becerebilirsen is yapiyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uzun süredir oynamıyordum canım deli gibi battlefield çekti leş internetim ile zoraki indirdim ancak daha ilk oyunda siyah ekran ile karşılaştım çıkıp tekrar girmek zorunda kaldım 1 sene önce de bu hata vardı demek ki her şey yerinde sayıyor.
Bu arada 5.64 gb güncelleme gelmiş.
-
-
oyunu sıfırdan indirince, oyun bozuluyor eski yedekte fayda etmiyor şuan.
-
DX 12 ne güzel bir nimetmiş ya, darboğaz falan bırakmadı tertemiz oynatıyor. Ayarları düşüğe çektim r3 3100 ile 150+ fps de oynayabiliyorsun. Dx12 nin ilk kez değerini anladım.
-
Ekran kartın ne ve RAM kaç GB?
-
ram 16 gb
Ekran kartı Vega 56
-
O sistemle lowda niye oynuyorsunuz ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61O sistemle lowda niye oynuyorsunuz ki?
İşlemci sınırını görmek için low a almıştım aslında ama oyunun daha akıcı olduğunu farkettim. Ultra ayarlarda 90-110 arası alıyor her halükarda kurtarıyor.
-
bir oyuna girdim 32 den 10 kadar herkes 2-3 kill almıştı
çokmu zor kd ye göre balance yapmak.
-
yeni pasifik haritaları bok gibi
koşmaktan ve pusuculara ölmekten oyun oynanmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X