Şimdi Ara

Battlefield V (2018) [ANA KONU] (421. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.960
Cevap
84
Favori
350.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En kötü bf olabilir acilen yeni bir bf gelmesi lazım şimdilik bf 1 çok daha iyi

• Konsol üzerinden son 1 haftadır köpek gibi oynuyorum medic için type 2A dizdim koşuyorum sıkıyorum kaldırıyorum nesini beğenmediniz bu oyunun hiç anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt

Pcde hile kaynıyor ondan beğenmiyoruz.

• rastgale 500 level adam izleyim dedim adam duvalara izleye izleye, dumanların içinden vura vura killer alıyor.

• Eskiden bende pc'de üzülürdüm ağlanırdım konsol geçtim hayat varmış dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Revrains

Eskiden bende pc'de üzülürdüm ağlanırdım konsol geçtim hayat varmış dedim

Bende hileden dolayı xbox'da oynuyorum. Genel olarak iyi fakat orada da klavye mouse kullananlar var. Domine ediyorlar oyunu. Belki bf gibi 64 kişinin olduğu yerde çok dikkat çekmiyor fakat 5v5 gibi olan oyunlarda çok belli oluyor.

• LinkX kullanıcısına yanıt

Stream servisleri muhteşem hal aldığı zaman herkes oradan oynadığı zaman bile ortadan kalkacak ama pc ile yan yana koyunca çok komik kalıyorlar pc'de her 3 kişiden 5 tanesi hile çıkıyor

• Outpost modunu iyi ki çıkarmışlar, oynaması gerçekten çok zevkli. Son 100 bc'yi de kaptık toplamda 500 bc ve 30.000 cc oldu, bakalım yarın farklı ne kıyafetler gelicek. Hilecilere rastladığımda rapor ediyorum, onlardan kurtulmanın tek çaresi bu. Şimdiye kadar hiçbir anti cheat yazılımı online oyunlarda tam anlamıyla koruma sağlayamadı, bundan sonra da sağlamayaz bence. Resmen parayla hile satıyorlar, bu EZİKLER hileyle 100/0 yaparak kendilerini üstün oyuncu falan sanıyorlar herhalde. Battlefield V (2018) [ANA KONU]  Artık nasıl bir egoya sahiplerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 22 Ekim 2020; 13:21:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt. Miller

Outpost modunu iyi ki çıkarmışlar, oynaması gerçekten çok zevkli. Son 100 bc'yi de kaptık toplamda 500 bc ve 30.000 cc oldu, bakalım yarın farklı ne kıyafetler gelicek. Hilecilere rastladığımda rapor ediyorum, onlardan kurtulmanın tek çaresi bu. Şimdiye kadar hiçbir anti cheat yazılımı online oyunlarda tam anlamıyla koruma sağlayamadı, bundan sonra da sağlamayaz bence. Resmen parayla hile satıyorlar, bu EZİKLER hileyle 100/0 yaparak kendilerini üstün oyuncu falan sanıyorlar herhalde.   Artık nasıl bir egoya sahiplerse.

outpost'u ben de seviyorum ya company of heroes oynuyormuş gibi hissediyorum. yalnız geçen hafta uzuuuun bir aradan sonra ilk defa oynadım ve sisin içinden taranıp taranıp geberince oyunu sildim.

şu hile yapan insanların gözümdeki değeri yerdeki bok ile eşdeğerdir. zavallı aciz yaratıklar. Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

• Oyuna giremiyorum hatta origin bile giremiyorum bir sorun başladı.

• ya bu bf 5 steam'daki ea play'den çıkarıldı mı?

• nty35 kullanıcısına yanıt

Ben de ordan giriyorum. Akşam server hatası almaya başladım, çoğu kişi girememiş çökmüş serverler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 24 Ekim 2020; 10:6:4 >
  • Portraitclub kullanıcısına yanıt

Akşam ben de giremedim, genel bir sorun vardı.

• Anladım teşekkürler cevaplar için. Bekleyeceğiz o zaman mecbur

• TRIP diye bir klan var genelde metro haritası oynuyorlar adamlar full 400 500 level . Aim+Wh ne ararsan var

• en son 3-4 y önce girdim. eskiye göre çok daha az oyuncu vardı. konunun 420 sayfa olamsı bile ilginç Battlefield V (2018) [ANA KONU] 

• Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt

Oyunda anti cheat yokki normal.

Mallar oyuna Battleye getirse hile %97 azalır.

• Bf1 den sonra oyun geriye gitdi normal üstüne hile çok.

• WesterLandX kullanıcısına yanıt
    Yer sarsılma olayi ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNewAtilla -- 30 Ekim 2020; 11:44:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt

Ohoo hocam, epey eski mevzu, okursanız eski mesajları anlarsınız.

• 
Sayfa: önceki 419420421422423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.