Şimdi Ara

Battlefield V İçin Ekran Kartı Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar battlefield V İçin ekran kartı tavsiyeniz nedir. Oyunu High ayarlarda kasmadan oynamak için en uygun bütçeli kart hangisi? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sapphire rx580 nitro+. 4 veya 8gb.
  • Monitör 60 fps ise rx 580 , almışken 8 Gb vram.
  • Tam olarak bütçeniz hangi aralıklardadır.
  • bf V te işlemci de çok önemli eğer 1080p oynanacaksa

• RX580 8gb veya GTX 1060 3gb 1080p kullanıyorsan hangisi daha ucuzsa onu tercih edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa.elver

bf V te işlemci de çok önemli eğer 1080p oynanacaksa
    İşlemci i5 4670k Yeterli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylik

RX580 8gb veya GTX 1060 3gb 1080p kullanıyorsan hangisi daha ucuzsa onu tercih edebilirsin.
    1060 3GB ile adam akıllı BFV oynayamazsın oyun ortalama 5GB vram kullanıyor.
  • Yani? 4 gblık 1050 ti veya 3 gb'lik 96 bit 1050 mi önerelim? Konu sahibi budget odaklı kart tavsiyesi istiyor.

Ayrıca high preset ayarlarda işlemcisi iyiyse ve ramleri dual channelsa rahat oynar.
  • varan22 kullanıcısına yanıt
    O işlemci zayıf kalır. Bu bölümde bir arkadaş i7 8700k ve gtx 1080 ile 130 fps alıyormuş.

Bütçeniz tam olarak nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: varan22

İşlemci i5 4670k Yeterli mi ?

4670k'ya güzel bir o.c çek dostum 4.5 4.6 ghzleri gör ve bir adet rx 580 tak derim. Aksi halde darboğaz rahat yaşarsın, bu halde bile kart %85-90 arasını kullanacak. %100'nü kullanması o işlemci ile zor. Yada 4770k'ya geçmen gerek 580'ni %100 kullanman için 1080p monitörde. Ram 8gb ise çok sıkıntı çekersin, 16gb ram şart bf1 bf5 için kendimden biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • varan22 kullanıcısına yanıt
    malesef işlemci de önemli sizin işlemci büyük ihtimalle çakılacaktır özellikle bir diğer sorun yaşayacağınız ürün ise 8 gb ram olacaktır oyun en kötü 9 gb ram yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Skylik

Yani? 4 gblık 1050 ti veya 3 gb'lik 96 bit 1050 mi önerelim? Konu sahibi budget odaklı kart tavsiyesi istiyor.

Ayrıca high preset ayarlarda işlemcisi iyiyse ve ramleri dual channelsa rahat oynar.
    Budget odaklı? bu nasıl bir cümle ya önce adam akıllı cümle kurmayı öğren yarı ingilizce yarı Türkçe çok mu havalı olduğunu sanıyorsun? muhtemelen 18-20 yaşında donanımları daha yeni yeni gören bir ergensin.

He kart önerisine gelecek olursak RX570 ve RX580 gibi kartlar varken BF5 için GTX1060 3GB önermek ciddi anlamda bilgisizlik başka bir açıklaması olamaz.
  • Seninle insan gibi konuşulmuyor o yüzden blok.

• Skylik S kullanıcısına yanıt
    Owww çok karizma olmuşsun yarı ingilizce yarı Türkçe yazınca. Forumdaki kızlar ıslanmıştır muhtemelen.
  • İşlemci olarak minimum i7 4790k

Ekran kartı olarak rx580

Ram min 16.

Ram kullanımı bf1’de bile 10gb civarıydı oyunun. Sendeki i5 ile fps drop yaşarsın sürekli. Ben 6600k ve gtx 970 ile bırak high ayarı medium-lowda bile fps çakılmaları yaşıyordum ve bf1’de. Bf V de daha çok drop yaşanacaktır. 4 çekirdek işlemci devri artık bf1 den itibaren bitmiştir. Bu söylediklerim multiplayerde tabi. Single da belki problem yaşamayabilirsiniz hiç denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtalyan Aygiri -- 12 Aralık 2018; 10:6:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.