Şimdi Ara

BAU TIP KAZANANLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bau Tıp kazanan arkadaşlara yardımcı olabilirim

• Merhaba ben bau tıp kazandım çok sevindim açıkçası ama doğru mu yaptım acaba yönetimin sözlerini tutmadığı hakkında söylentiler duydum.Fakültenin artı ve eksileri nelerdir? ve son olarak hazırlık okumalı mıyım,washingtonın gerçekten etkisi olur mu?
  • Aramıza hoşgeldin.O arkadaşın yorumlarını gördüm bende sordum ama cevaplamadı, okuyanlar için hiç öyle bir sorun yaşanmadı herkes çok memnun.Sadece çok yoğun bir programımız var ondan biraz şikayetçiyiz, klasik şeyler yani Fakültenin - si özel üniversite olduğu için hasta görmek sorun olabilir ama bu da ihtimal dahilinde yeni bir okul şuan en başta 2.sınıfa geçenler olduğu için böyle birşeyle karşılaşacağımız kesin değil, aksine biz bu seneden bir çok ameliyata girdik, izledik Medical Park hastanesinde.Doktorlarla çok yakın bir iletişimimiz var. + sı çok, sürekli yurt dışında bir program oluyor, sene içinde bile giden arkadaşlarımız oldu.Harvardda Yale de araştırma yapacağız ileriki senelerde, zaten universal alanda çok tanınan bir okuluz dünya üzerinde her yerde kampüsümüz var nerdeyse Hocalarımız da çok iyi, arkadaş ortamı da öyle yabancı öğrencilerde baya var onlarla samimi bir ortam oluşuyor. Hazırlığa gelince İngilizcen ne durumda? Bence iyiyse bile Washingtona gitmelisin, gidenlerin hepsi çok memnun

• İngilizcem iyi lysden 5 gun sonra toefl a girmiştim 90 aldım geçebiliyorum aslında hazırlığı ama sanırım gideceğim washingtona teşekkür ederim Bir de garibime giden:kontenjan açığı kalmış %50 de 17 kişilik bir açık var neden tercih edilmemiş sence ne olur yine geçen seneki gibi kontenjan doldurmak için 101 bine düşer mi acaba?
  • okul yök ile konuşup 20 bin barajı koymuş diye biliyorum ben. yani 20 binden sonra tercih edenleri almayacak.Bilerek alınmadı yani kontenjan doldurmazlar sanmıyorum.Zaten ek yerleştirmede taban puanın üstündeki kişiler tercih edebiliyor, gelenler taban puanı düşürmeyecektir.Her sene Baunun başına birşey geliyor, kontenjan artışının farkında olmayanlar yazmamış herhalde daha yüksek puanla ücretli okula gitmiş çoğu
  • arkadaslarima önersem gelmelrri icin %50 kazandiklarinda %100 olur mu para verere okuyan var mi yoksa herkesi mi burslu yapiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertovicc M kullanıcısına yanıt
    Ben bilim tipi kazandım bau daki kontenjan artışını gormedigim için yazmamistim fakat yazsam giriyormusum. Sorum şu %50 bursu okul arttırıyor mu çünku bilim tipta bursum daha fazla

• Bisep bu seneye özel bir uygulamaydı yine aynı sistem olmayabilir planlarınızı ona göre yapmayın..%50 burs olayı içinse bazı arkadaşlar mülakata girip tam bursluya çevirdiler her sene olmayabilir bu uygulama..

• Bu sene Bau tıp yazmayı düşünüyorum ama hala bazı tedirgin olduğum noktalar var. İlk olarak özel üniversitelerde tıp özelde okunmaz diye bir klişe var sence bunun doğruluğu var mı yani iyiki özelde okuyorum dediğin noktalar neler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.