bence alınmaz ama yinede arabayı bi gör genelde daha az kullanılmıs olurlar o yüzden daha temizdirler ama motorunu iyi incelettir...
Bayanlar genelde az km yaparlar, arabaya daha dikkat ederler, sürat yapmazalar, bir çoğu 100km/saat hızı geçmez, motoru üst deirlerde fazla kullanmazlar ama devirsiz de kullanmazlar, sağda solda vuruğu çiziği çarpığı boyası ufak tefek olabilir ama evet genelde temizdir ve alınabilir...
taksiciden araba alınır bayandan alınmaz
aslında bayan erkek diye değil de kullanana göre almak lazım. öyle bayan şöförler var ki erkeklere taş çıkartır.
Orjinalden alıntı: Gökberg_ß
Dışı kadınlar gibi güzel olur bayandan alınana arabaların ama kalbi(motoru) bayanlar gibi kötüdür Orjinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK
Ben arabasını bayandan alanlardanım, bi kere arabanın iç döşemeleri ilk günkü gibi temizdi. Ayın şekilde tavan döşemesi, konsol, direksiyon, vites topuzu vs aynı temizlikteydi. Ancak arabanın bazı yerlerinde ufak tefek vuruklar vardı. Motorun durumu ise gayet iyiydi.
[/quote
bayanına göre değişir..... Ama bundan uzun zaman önce bır arkadasımın babasına ılanlardan bakarak bayan öğretmenden brodway almıstık...7-8 yasındakı araba daha 8 bın km deydı...Boya kaportada cok temızdı..Hıc te uzun yola cıkmamıstı araba..Arabayla otobana cıktık basıyoruz ama araba 90 dan yukarı cıkmıyodu...Zor bela vıtes aralıklarında bagırtarak arabayı 120 ye cıkarmıstım..Resmen sagır motor dedıklerı bu olmalıydı...Neyse arkadasın babası sorun degıl ya ben zaten 90 ı gecmem dedı...Sonucta alan memnun satan memnun ....yıllarca bındıler arabaya....
bayandan araba alınmaz arabayı öğrenene kadar araba hurdaya çıkar
bayandan alınan arabalar az kullanılmıs yıpratılmamıs gibi düsünülsede bu bana göre yanlıs bi düsüncedir.
bayanlar aracı cok yawas we dewirsiz kullanırlar buda arabalarda sagır olmak diye tabir ettiğimiz seyi ortaya cıkarır yani arbanın motoru sagır olmustur...
ben olsam bayandan almazdım... he ama suda war test et dene hosuna giderse al....
Ben de ekleme yapayım. Bekardan araba alınmaz.
Geceleri pek meşguliyeti olmadığından gündüzleri bütün enerjisini arabada boşaltır
Boş vakti çoktur habire arabayla gezer durur.
Kız tavlama amacıyla arabasını baarta baarta kullanır.
Alacağınız arabayı (erkekten veya kadından) önce aracın sahibiyle birlikte bir test sürüşüne çıkın. Yani binsin direksiyona kullansın. Büyük ihtimalle daha dikkatli olacaktır ama bir fikir verir en azından. Ondan sonra zaten sizde bir test edersiniz (tek başınıza) ustasına bilmemneyine gösterdikten sonra da alırsınız arabayı.
Motor açma kalmadı demişsinde benim 1.5 dizel Getzim neden başkalarına göre çok daha iyi gidiyor? Rodaj yok artık çoğu araçta ve rodajında motor açmayla alakası yok.
quote:
Orjinalden alıntı: proffesor
Ben de bayandan alinmaz falan diye dusunurdum ama simdi cok yanildigimi gayet iyi anlamis durumdayim...
Bayandan araba daha temiz ve bakimli...
Hem motor hem ic temizlik olarak daha iyi durumda oluyorlar cunku hor kullanilmiyorlar...
Motor acma diye sacma bi kavram yok artik .
Aksine motoru belli kmye kadar yuksek devirde sakin kullanmayin diye uyarilar var...
doktordan, bayandan vs bunları geçin asıl şirketten satılık araç alınmaz, malum şirket arabası diye eşek niyetine sürüyo şoförler
Öğrentmenden dense gözü kapalı alabilirsiniz(genelde)Zor kazandıkları için parayı öğretmenlerimiz çok iyi bakıyorrlar ve benzine paraları yetmediği için sınıflı kmde kalıyor
Ör:Bizim araba 2005 model focus 7000 kmde nasılAma paradan değilde babamın yürümeyi sevmesinden
o arabayı ver bana seneye 107,000 km de
quote:
Öğrentmenden dense gözü kapalı alabilirsiniz(genelde)Zor kazandıkları için parayı öğretmenlerimiz çok iyi bakıyorrlar ve benzine paraları yetmediği için sınıflı kmde kalıyor
Ör:Bizim araba 2005 model focus 7000 kmde nasılAma paradan değilde babamın yürümeyi sevmesinden
Öğretmenler mi parayı zor kazanıyor??? Türkiye'deki en rahat mesleklerden biri öğretmenliktir. Öğretmenleremizin görevi kutsaldır sonuna kadar saygı duyarım ama zor falan para kazandıkları yok. Senenin yarısını tatil yaparak geçiren bir tarih öğretmeninin ne gibi zorluklara karşılaştığını anlatacak varsa iyi gülerim akşam akşam.
Yeteri kadar para kazanamıyorlar denilseydi pek abes kaçmazdı
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA]
quote:
Öğretmenler mi parayı zor kazanıyor??? Türkiye'deki en rahat mesleklerden biri öğretmenliktir. Öğretmenleremizin görevi kutsaldır sonuna kadar saygı duyarım ama zor falan para kazandıkları yok. Senenin yarısını tatil yaparak geçiren bir tarih öğretmeninin ne gibi zorluklara karşılaştığını anlatacak varsa iyi gülerim akşam akşam.
+1 eski türk filmlerinde kaldı o günler
quote:
quote:
sen oyle san 1.öğretmenlerin yılının yarısı tatil değildir; yaz tatili gereksiz aptalca seminerler yüzünden 2 aydır 2.sabah 8 den akşam 6 ya kadar insanı sağır eden gürültüleri dinlemek ve yratık ötesi çocuklarla uğraşmak kolay değildir 3.aldığıkları maaş aslında yüksek gibidir ama devletin sormadan kestiği kesintiler maaşı nerdeyse yarıya indirir(örn:uzun yıllar zorunlu konut vergisi kesildi ve öğretmenler yolundu.hükümet kesintiyi kaldırdı ve yılda 300-400 ytl geri ödeme yapıyor) işte durum bu bir öğretmen ek derslerle max. 1000 ytl alabiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: MUSTAFA4320895160982
quote:
quote:
sen oyle san 1.öğretmenlerin yılının yarısı tatil değildir; yaz tatili gereksiz aptalca seminerler yüzünden 2 aydır 2.sabah 8 den akşam 6 ya kadar insanı sağır eden gürültüleri dinlemek ve yratık ötesi çocuklarla uğraşmak kolay değildir 3.aldığıkları maaş aslında yüksek gibidir ama devletin sormadan kestiği kesintiler maaşı nerdeyse yarıya indirir(örn:uzun yıllar zorunlu konut vergisi kesildi ve öğretmenler yolundu.hükümet kesintiyi kaldırdı ve yılda 300-400 ytl geri ödeme yapıyor) işte durum bu bir öğretmen ek derslerle max. 1000 ytl alabiliyor
Fake nickin ile değilde gerçek nickin ile konuya iştirak edersen gayet güzel bir şekilde seni utandırmaktan zevk alacağım
Bayandan doktordan öğretmenden memurdan vs. laflar sadece arabanın bakılma önceliğini arttırır yani arabayı almak zorunda değilsin ama ilkin gidip bu arabaları incelemek daha mantıklı.
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA] Öğretmenleremizin görevi kutsaldır sonuna kadar saygı duyarım ama zor falan para kazandıkları yok. Senenin yarısını tatil yaparak geçiren bir tarih öğretmeninin ne gibi zorluklara karşılaştığını anlatacak varsa iyi gülerim akşam akşam.
Hocam merak etme öyle yatarak öğretmenlik yapanlar gevezelik yapanlar hiçbişey haketmiyolar zaten Öğretmen olmaları bile komiktir Ama öyle öğretmenler de varki (çoğunluğu öyledir) yerinde olmak istemeye bilirsin bile Aldıkları ise haketmedikleri düzeydedir ( Genelleme yapılmamalı)
quote:
Orjinalden alıntı: hisset
Bayandan doktordan öğretmenden memurdan vs. laflar sadece arabanın bakılma önceliğini arttırır yani arabayı almak zorunda değilsin ama ilkin gidip bu arabaları incelemek daha mantıklı.
quote:
Orjinalden alıntı: we[AGRA] Öğretmenleremizin görevi kutsaldır sonuna kadar saygı duyarım ama zor falan para kazandıkları yok. Senenin yarısını tatil yaparak geçiren bir tarih öğretmeninin ne gibi zorluklara karşılaştığını anlatacak varsa iyi gülerim akşam akşam.
Hocam merak etme öyle yatarak öğretmenlik yapanlar gevezelik yapanlar hiçbişey haketmiyolar zaten Öğretmen olmaları bile komiktir Ama öyle öğretmenler de varki (çoğunluğu öyledir) yerinde olmak istemeye bilirsin bile Aldıkları ise haketmedikleri düzeydedir ( Genelleme yapılmamalı)
Öğretmen akrabalarım ve arkadaşlarım var,kısmetse eşimde öğretmen olacak. Yani ben objektif yorum yapıyorum.
Bu konuyu tartışmak isteyen olursa konu dışına falan bir topic açabiliriz. (Canım tartışmak istedi )
bayandan bayana değişir ....ancak çoğu kötü kullanıyor...vites geçişleri garççç diye içim gidiyor wallahi... şu km az olur olayını anlamıyorum....araç alırken ztn km ye göre ilgilenilir... km si düşük diye ztn araçın albenisi oluyor... birde bayandan alırken km düşürme ihtimali daha az olur diye düşünüyorum..
Abi benden araba alınır mı Gencim,yakışıklıyım,hızlıyım,öfkeliyim
Bu arada aracımın ilanı imzamda mevcuttur
quote:
Bayandan değilde gençten araba alınmaz,bilhassa hızlı ve öfkeli izleyen kuşaktan