Şimdi Ara

Bayan eleman Ayrımcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
39.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi yeter artık cidden yeter kafamı sinirden duvarlara vurasım geliyor.Bu cinsiyet ayrımcılığından bıktım

Bayan eleman Ayrımcılığı

Bayram geçti kendime bir iş bakayım dedim sayfada karşıma gelen 20 ilandan 17'si bayan eleman aranıyor .Okey salonuna bile bayan eleman arıyorlar.Çıldırmak üzereyim abi.Askere giden erkek,evi geçindiren erkek.İş bulma konusunda dezavantajlı olan erkek.Evlenince üzerinden geçinilen kişi yine erkekBiz bu dünyaya köle olmak için mi geldik ? Hala bunlara rağmen kalkıp birde feminizm diye birşey çıkartıyorlar çıldırmamak elde değil arkadaşUlan mağdur olan biziz biz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Adam iş yerinin çıkarını düşünmek zorunda, benim de bir mekanım olsa ister gazino ister çiğköfteci; genç bir kadın alırım çalışması için. Bu benim uçkurum için değil, milletimizin erkeklerinin uçkuru için. Ben de erkeğim ve bir sürü erkek arkadaşım var, biz de lise üniversite okuduk biliyoruz. Sırf o mekanda genç kızlar çalışıyor diye oraya giden erkekler oluyordu. Adamları ikna edemiyorduk daha kaliteli, daha ucuz mekanlara gidelim diyorduk kesinlikle kabul etmiyorlardı.
  • Valla genç yaştaki gençler yada erkekler iş bulamıyor buldukları iş ise kölelik oluyor adam bana en fazla 1400 vericek. Dediğin doğru her ilanda bayan yazıyor tecrube bile aranmaz bayan ister bay dediğinde binbir tecrube isterler form bırak biz sizi ararız derler ama jepsi boş fasafiso devlet önce kendi gençlerini düiünmeli göçmen statüsündeki bizden zengin olanları 3 5 8 çocuklu arapları değil.!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • La olum okey salonunun adabı vardır hiç mi film izlemedin

He diğer yerlerde haklısın

Bunun amacı şey aslında bir nevi yemeğin sunum güzelliği gibi düşün, kıza düşüp ayıp olmasın diye hizmetten faydalanmak zorunda kalan kerizler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

Bu mesaj silindi.
    A

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek ilanlarına bakıyorum ondada minimum 5 yıl tecrübe istiyorlar
  • Birde işe almayıp 3-5 yıl tecrübe isteyenler yokmu

• O kadar haklısın ki. Pastane cama eleman aranıyor diye yazı asmış. Gidip müracat ettiğin zaman biz bayan arıyoruz diyorlar. Ya kardeş erkek olunca ne olacak? Direk dansı mı yaptıracaksın da bayan arıyorsun? Elimiz yüzümüz ahlakımız düzgün. Üç beş abaza çekeceğim diye niye böyle bir şey yapıyorsun? Sinirleniyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saçmalık değil kapitalizm

Hem kendi isteğinle köle oluyorsun hem de seçilmek beğenilmek zorundasın

Tam kölelik

Zira çalışayım ama böyle yaratılmamışım demek cık cık,kabul edilemez

Bütün iyi özelliklerle bünyende toplanacak onda olmasa bile

İşte köleliğin gerçek anlamı
  • Kadın yeni dünyada bir metadır adam sakız satmak icin bile karıyı soyup pazarlıyor

• Hahaah bunu sadece dükkan sahipleri bilir nedense kadın eleman alınca dükkana erkekler daha çok gelmeye başlıyor sanki bir gelen birdaha geliyor böyle saçma bi ülkedeyiz.

• M
  • memeleri güzel diye
  • erkek adamsın ne salonu yürü inşaata
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.