Şimdi Ara

Bayan eleman Ayrımcılığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
39.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cinsellik satar / çıplaklık satar / kadının varlığı satar.
  • okey salonu nedir ya hala oynayan varmı şu amele oyununu
    "oyun" nedir ya boş beleş işler
    bir de bu salona bayan eleman ahahaha

varoşluk + işsizlik + abazalık neresinden bakarsan bak bu üçü biyerde kardeş olabiliyor aslında birbirlerini besleyen şeyler ahahaha
  • işten çıkalı 4 ay olucak 10 gün sonra. iş aramayı bıraktım dostum. yok önceden magazalar arardı şimdi onlar bile aramıyor :D alıştım bende sesim çıkmıyor artık. işsizlikten polisliğe başvurucam düşün. kimi araya soktuysak ne yaptıysak olmadı. biraz kader kısmet galiba.
  • feministlerin ölü taklidi yaptığı mevzulardan biri
    cinsiyetçilik erkeklere karşı yapıldığında cinsiyetçilik olmuyor.
  • Bayan MH' ya dert anlatana kadar gobeğim çatlar, sıkışınca papağana bağlar, bayan market çalışanı sohbet muhabbetten müşteri görmez, kliniğime ofis yönetimi için başvuran bayan terlikle gelmişti, e-posta adresinizi bırakın ben dönüş yaparım dediğimde posta kutusu alıp gelecek sandım.(Öyle baktı şaka değil) hayır bu kadar kişi bu tepkileri veriyorsa gerçekten ne işe yarıyor her meslek dalına bayan personel. Gerçekten merak ediyorum. (İşini özenle ve istekle yapan herkesi tenzih ederim.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğretmenlik ve doktorluk haricinde kadınların çalışmasına karşıyım
  • pilosopo kullanıcısına yanıt
    N OLSUN

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kankam ülkenin durumu belli.Ortalık abaza kaynıyor.Sırf kız var diye ortama giden binlerce kişi var.Tamamen müşteri çekmek için.İşverende bu durumu dibine kadar kullanıyor.
  • siz patron olsanız ve kadın çalışanlar olunca işlerin daha arttığını bilseniz ,inadına erkek çalışan mı alırdınız ?
    bizim gençler buraya gelip kızlara yüz vermeyin falan filan asar keser ama dışarı çıktığında acaba bana bakan kız var mı diye fıldır fıldır aranır :)
    o iş yerlerine erkekler tarafından ilgi olmasa (yani yine siz erkeklerin) illa kadın çalışan istiyorum diyen patronlar olur muydu ?

aksine kadın çalışanların çok fazla olumsuz yönleri oluyor ,bir defa bekar gelen evlenip gidiyor ,evlendikten sonra gitmese dahi hamilelik dertleri oluyor ,sonrasında çocuk bakma gibi tonla olumsuz yönleri var ama buna rağmen bayan çalışan isteniyorsa ,erkeklerin kendisinde bir sorun araması gerekmez mi ?

başka bir konu ise kadınlar iş hayatında yer almalı dedikten sonra ,bunların olacağını kestirememek de ayrı bir vahamet
    eskiden çok az bayan çalışan vardı ve erkeklerin iş bulması daha kolaydı ama günümüzde bayanların büyük çoğunluğu çalışmak istiyor ve işin ilginci bunu yine en çok erkekler destekliyor

bayanlar çalışmalı mı diye ülke çapında bir anket yapılsa asgari % 80 evet çıkar

özetle artık insanlar ne istediğini ,neyi isteyeceğini yada istemeyeceğini dahi bilemez hale geldi :)

• Bu adamı banlayacak bir bayan admin aranıyor!
  • Erkekler cinsel açlığın Afrikasındayken Ülke kadınlar için cinsel tokluğun Amerikası konumuna geldi.
  • Polis olun hocam niye kasıyorsunuz?. Popüler işsiz boş beleş mesleği polislik oldu. Hiç bir yere giremezsem polis olurum kafası var milletimizde. Bir yeğenim turizm okudu hiç bir halta yaramayan bir adam olarak geri geldi, nereye soktuysak kovdular en son gitti polis oldu.
  • Eskiden bir ilana denk gelmiştim evli olmayan bayan eleman aranıyordu. Adam personel değil direk kendisine eskort arıyor. Rezillik resmen.
  • Adam iş yerinin çıkarını düşünmek zorunda, benim de bir mekanım olsa ister gazino ister çiğköfteci; genç bir kadın alırım çalışması için. Bu benim uçkurum için değil, milletimizin erkeklerinin uçkuru için. Ben de erkeğim ve bir sürü erkek arkadaşım var, biz de lise üniversite okuduk biliyoruz. Sırf o mekanda genç kızlar çalışıyor diye oraya giden erkekler oluyordu. Adamları ikna edemiyorduk daha kaliteli, daha ucuz mekanlara gidelim diyorduk kesinlikle kabul etmiyorlardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 21 Ağustos 2019; 16:19:1 >
  • Kadın her zaman satar çünkü.

• Dostum sen hangi pozisyondaki iş ilanlarına bakıyorsun ?

Sektereklik, resepsiyon tarzı işlerde bayan görevliler daha çok tercih ediliyor.

Satış danışmanı , bölge personeli pozisyonlarında erkek adaylar % 90 daha çok tercih edilir.
  • Öneri: travesti olun.

• Bir arkadaşım burada bulunan bir kafede çalışmaya başladı ( kız ) - güzel bu arada kız - . İlk 3-4 gün içeride tepsi falan taşımış sonra kafe sahibi çağırıp " Sen git kapının önünde dur şu üstündeki hırkayı da çıkar , kollarını bağlama ." demiş. Kız işi bırakmış.

Yani sen oraya gidip 5 liralık sprite içecen diye oraya bayan eleman istiyorlar. Yoksa 180 cm , kara kuru dallamayı napsın adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 21 Ağustos 2019; 19:34:49 >
  • Kendi deneyimlerimden yola çıkarak söyleyeyim bi cafe'de otururken erkek çalışan ve kadın çalışan farkını net olarak anlıyorum. Hemde kısacık sürede. İşletme sahipleri zaten çoktan anlamıştır. Erkek çalışanları ikinci kez çağırınca hemen afra tafra yapmaya başlıyorlar. Seni bozmaya falan çalışıyolar. Kadınlarda böyle durum yok. Geneli güler yüzlü. Açıkçası erkek elemanı olan cafe mi kadın elemanı olan cafe mi derseniz kadın elemanı olan cafeyi tercih ederim.

Ha bu arada yanlış anlaşılmasın kimse sürekli yüzüme gülmek zorunda değil ama bende para verip aldığım şeyler için kimsenin afrasını çekmek zorunda değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Komite

Adam iş yerinin çıkarını düşünmek zorunda, benim de bir mekanım olsa ister gazino ister çiğköfteci; genç bir kadın alırım çalışması için. Bu benim uçkurum için değil, milletimizin erkeklerinin uçkuru için. Ben de erkeğim ve bir sürü erkek arkadaşım var, biz de lise üniversite okuduk biliyoruz. Sırf o mekanda genç kızlar çalışıyor diye oraya giden erkekler oluyordu. Adamları ikna edemiyorduk daha kaliteli, daha ucuz mekanlara gidelim diyorduk kesinlikle kabul etmiyorlardı.
    Hocam dedikleriniz doğru. Öyle tipler var ama kadınlar daha iyi bu işte bunuda kabul edelim. Erkek garsonların afra tafrası yoruyor insanı. O açıdan bakmak gerek birazda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.