Şimdi Ara

Bayan için dizel+otomatik araç tavsiyesi (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Ay sonra yurt dışına çıkacağım, bu yüzden anneme işlerini halledebilmesi için bi araç almam lazım. Ben 5 ay sonra gelince aracı tekrar satacağımız için zarar ettirmeyecek bi şey olsun istiyorum.

VW Grubundan Polo'ya baktım ama 2013 model araca 57 bin TL falan yazıyorlar. Piyasasını bilmediğim için bana biraz çok geldi. Aynı şekilde Peugeot 308'e de baktım ama nedense onun da fiyatı düşmüyor. Utanmasalar sıfırı ile aynı fiyatı çekecekler. Kriterlerim;

-Tercihen HB
    -dizel+otomatik
    -zarar etmeden satılabilecek
    -2013 model ve üstü
    -bütçe 100 bin'e kadar var ama tercihen 60 bin civarı bi şey olması. Yine de 60 bin+ araçları da söyleyebilirsiniz. Fırsat aracı ise değerlendirebilirim.

Not: Malum siteden direk ilan atabilecek arkadaşlar olursa ayrı bi sevinirim :)

Herkese iyi günler diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 5 ay için dizel almanın mantığı yok.
    Komşumuz sıfır i10 aldı çok memnun.Yakıtının fazla olmadığını söylüyor.Tam bir bayan arabası olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 bine megane 3 Edc alınır en dolu olarak ve de c segmenti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 15 Temmuz 2017; 14:56:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay için gidip anlaşıp uygun fiyata kurumsal bir yerden full sigorta kasko yapılmış araç kiralasanız?

• Auris bakılabilir, ilk o geldi aklıma. İlan örnek olsun diye veriyorum bir tane:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-eska-motors-2014-toyota-auris-1.4-d-4d-active-462019519/detay

Onun haricinde VW grubuna ve Nissan'a bakayın aynı şekilde, şanzımanları sıkıntılı. Eğer biraz da havalı olsun derseniz 2008 var aklıma gelen. Kia Ceed ve i30'da bakabilirsiniz ayrıyetten.
  • Öneriler için teşekkür ediyorum. Araç kiralamayı düşünmüyoruz, direk zarar olarak yazılıyor çünkü. Öyle tahmin ediyorum 5 ayda 8 bin lira veya daha fazla tutar. Geldiğimde aracı satıp V40 T3 alacağım. Kafamda olan bu, şimdilik idare etsin yeter.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikaankupeli İ kullanıcısına yanıt
    Hocam görünüşü Allah için güzel fakat 82 bin tl bu araç için çok değil mi? Bu fiyata allure peugeot, cam tavanlı auris falan var.

• i10 alin.

Degil zarar, üzerine kar ederek satarsiniz.

Şuan ikinci elde en cok aranan otomatik bayan arabası i10

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-degisensiz-asiri-bakimli-masrafsiz-otomatik-dizel-454875441/detay

Ornek olsun diye veriyorum.

Daha yakin yil derseniz Corsalara da bakabilirsiniz. 2015 95 lik 1.3 CDTI Corsa 60 civarina bulunabilir diye dusunuyorum. Satarken de zorlanmazsiniz. Bu araclar tam otomatik degil; ancak uzun vade kullanmayacaginiz icin cok da onemli degil. Sonucta debriyaja basilmayacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ay arac sahibi olmak demek ocakta vergi odemek, trafik sigortasi kasko, km bakimi, kislik lastik vs demek. Kullen masraf. En az 8000 tlniz gider.

6000 tl ye 5 ay boyunca micra kiralayabilirsiniz. Kdv dahil 1000 tl.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.