Şimdi Ara

Bayern iyi takım mı kötü takım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gayribjkliler cevap versin. sonra turu geçince rakip kolaydı demeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yapınca ne yapınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

ne yapınca ne yapınca?

Keşke diyorum son maç Almanya'da olsaydı kendi taraftarlarının önünde eleseydik

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    ne içion la bana da ver
  • quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

ne içion la bana da ver

Bende istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim lig de oynasa kümede son anda kalırlar öyle bir takım.
  •  Bayern iyi takım mı kötü takım mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok kotu takim

Monaco cok daha gucluydu

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

Cok kotu takim

Monaco cok daha gucluydu

Düşün işte grubun kalitesini. Birisi 15 puan toplamış bizim grubun sonuncusu ondan daha iyi. Böyle grubu lider bitirdik.

• 100 kere eşleşsek 5-10 unda eleriz. Ümit ederim bu eşleşme o 5-10 dan biriis olsun. Futbol melekleri yanımızda olsun, vurduğumuz gol, yediğimiz ofsayt olsun, bütün gezegenler bi hizaya gelsin, allah yardım etsin de geçelim.

hep destek tam destek
  • Saçma sapan bir başlık daha Bayern Münih ne zaman kötü takım oldu , Beşiktaş Bayern i elerse bayern kötü diyecek mantar adam yoktur . Bayern r.madrid Barcelona, Juventus bunlar her zaman iyi takımdır.

• Beşiktaş, Bayern'den çok daha iyi bir takım. Özellikle kadro kalitesi olarak Beşiktaş bir-iki tık üstte. Nasıl olmasın ki Allah aşkına. Adamlar Barselona gibi top oynuyor. Dünya üzerinde Barselona'ya futbol kalitesi olarak en çok yaklaşan ekip Beşiktaş'tır. Bayern kim Allah aşkına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herman_Wolff

Beşiktaş, Bayern'den çok daha iyi bir takım. Özellikle kadro kalitesi olarak Beşiktaş bir-iki tık üstte. Nasıl olmasın ki Allah aşkına. Adamlar Barselona gibi top oynuyor. Dünya üzerinde Barselona'ya futbol kalitesi olarak en çok yaklaşan ekip Beşiktaş'tır. Bayern kim Allah aşkına.

Hocam Barcelona gibi derken? Anlatım bozukluğu yapıyorsunuz, kendileri gibi demelisiniz.

• Gönül Beşiktaşın elemesinden yana ama mantıklı dusununce B. Munih bu turnuvaların takımı ve en az çeyrek ve yarı final gormeden de bırakmıyor. Günlük performanslar çok onemli. Umarım o gün de Beşiktaşın günü olur.

• Maç günü anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

quote:

Orijinalden alıntı: Herman_Wolff

Beşiktaş, Bayern'den çok daha iyi bir takım. Özellikle kadro kalitesi olarak Beşiktaş bir-iki tık üstte. Nasıl olmasın ki Allah aşkına. Adamlar Barselona gibi top oynuyor. Dünya üzerinde Barselona'ya futbol kalitesi olarak en çok yaklaşan ekip Beşiktaş'tır. Bayern kim Allah aşkına.

Hocam Barcelona gibi derken? Anlatım bozukluğu yapıyorsunuz, kendileri gibi demelisiniz.

Haklısınız, düzeltme için teşekkür ederim. Ayrıca ben de belirtmeliyim ki Barselona'ya, "Beşiktaş gibi oynuyor." demek daha doğru bir ifade olacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.