Şimdi Ara

Bayiden mi online mı başvuru yapayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türkcell cayma bedeli çok yüksek çıkmayınca hattımı taşımaya karar verdim. Redli 20 plus'a geçmeyi düşünüyorum. Sonrasında çıkarsa sınırsız tarife çıkmaz ise red firste geçeceğim. Online başvuruda mı daha hızlı geçiş olur bayiiden başvurursam mı ? ilk 3 ayki 15 lira indirimi dışında başka bir avantajı var mı online başvurunun ? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 5 Mayıs 2020; 18:12:32 >

• Hocam ben geçen sene kasım ayında online taşımıştım numaramı TT'den. Gayet hızlı gerçekleşmişti ancak bu corona olayları yüzünden online başvurular yoğundur bence imkanınız varsa bir bayiye uğrayarak oradan yapın taşıma işleminizi. Fiyat konusunda ise ara sıra forumun çek-takas satış kısmında Eş Dost Kampanyası kodu(%40 indirim sağlar) ve Koçailem kodu(%45 indirim sağlar) bulabilirseniz onu almanız daha mantıklı bu şekilde fiyatlar çok uyguna geliyor.
    www.vodafone.com.tr
    KoçAilem | Vodafone Red
    https://www.vodafone.com.tr/Red/KocAilem.php?kocailem

• ogfituto kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekür ederim bayiiden gidip halledeyim ben o zaman. İndirimlerde güzelmiş onları da bi araştırayım bulabilirsem iyi olur 40 lira oynuyor fiyat red20 de bulamazsam da artık yapacak birşey yok.
  • Rica ederim hocam:) Benim aldığım arkadaş hala satışlara devam ediyor gördüğüm kadarıyla. İletişime geçin isterseniz.
    https://forum.donanimhaber.com/amazon-getir-biletix-vodafone-red-45e-varan-indirimli-fast-track-budget--131859418
    Bu haber güzelmiş hocam tekrardan çok teşekkür ederim. Aklıma takılan son birşey var. Başvuruyu yapıp hat açıldıktan sonra mı indirimi aktifliyoruz yoksa önce indirim kodunu alıp mı hattı taşıyoruz ?

Birde bu tarifeyi bu indrimle alırsam sınırsız paketin çıkmama ihtimali var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazona53 -- 5 Mayıs 2020; 22:58:21 >
  • Ben sonradan yararlandım kampanyadan ancak numara taşıma yaparken de direkt yararlanabilirsiniz sanırım. Bayiye sormanız daha sağlıklı olacaktır. Limitsiz Redli hakkında bir bilgim yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anladım hocam çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam red first o kadar da avantajlı bir tarife gibi durmuyor ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam sınırsız pakete geçmek benim amacım. Redli 20 de çıkmazsa firste geçip şansımı denerim diye düşünüyorum.
  • Koç ailemde Red 20'nin üstü paketleri vermiyorlar hocam. En son aldığım bilgi buydu. Forumda Vodafoncu arkadaş var bir bak istersen.

https://forum.donanimhaber.com/vodafone-faturali-red-tarifeleri--143293898

Konusuda bu.

• O zaman olur. Benim demek istediğim red first o kadar para etmeyeceği

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam yazdım konuya.

• online olarak türk telekomdan bu ay geçtim. süper uyumlu tarifesi benim ihtiyaçlarım için yeterliydi. çok hızlı bir şekilde geçiş tamamlandı. şu ana kadar çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifiri34 -- 7 Mayıs 2020; 0:29:13 >
  • Vodafone faturalı hat taşıma işlemi gerçekleştirilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.