Şimdi Ara

BAYİLERDEN ALDIĞIMIZ GÜNCEL 0 KM OTOMOBİL FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomobillerin liste fiyatlarını değil pazarlık sonrası aldığımız fiyatları ve bayileri yazarsak, bu konuda büyük kolaylık sağlamış oluruz. ( donanim, metalik boya vs gibi ayrıntılarıda belirtelim lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 19 Eylül 2006; 11:42:57 >

• Arkadaşlar şu an itibariyle 47 kişi bakmış kimse birşey yazmamış.

Ben bir tane yazıım bari:

Opel astra cdti metalik boya, enjoy, spor paket, xenon, arka park sensörü 37.000 ytl.
  • Bi tane de forumdan bir arkadaşın aldığı fiyat. Yazıyım belki canlanır ortam.

Corsa 1.3 Cdti Siverline enjoy+ Spor Paket + Metalik Boya (Siyah) + Body Kit 28.200ytl
  • Yukarıııııı!
  • 2007 model VW Golf FSI Midline,metalik renk,manuel:
    Liste fiyatı 41.450
    Peşin indirimli fiyatı:40.300
    Takas indirimli fiyatı:38.800
    Pazarlık sonucu aldığım fiyat:37.500
  • HONDA CİVİC SEDAN OTM. ELEGANCE 41.000

HEDİYELER: PARK SENSÖRÜ-KOLTUK KORUMA-İLKYARDIM SETİ

BU MODELE DAHA DÜŞÜK FİYAT ALABİLEN OLDU MU ÇOK MERKA EDİYORUM. DAHA AŞAĞI İNDİREMEDİM.
  • Honda civic sedan premium pazarlıkla 36.000 ytl (kredili) iki gün önce aldım fiyatı..

Seat leon full ( düz vites) 36000 ytl (dahada inebilir gibi , ama en fazla bi milyar daha)

2006 Alfa romeo 147 1.6 TS 16V DISTINCTIVE 5D 39000 ( pazarlık payı var)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra 1.3 cdti essentia 32 bin ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

Astra 1.3 cdti essentia 32 bin ytl.

2007 model içinse çok iyi fiyat.
  • sıfır renault 2006 veya 2007 megan2 expression dizel sedan 100bg alan arkadaşlardan fiat alabilirmiyim?
  • vw caddy tdi, çift sürgülü kapılar, metalik renk 38.500 ytl. yakın zamanda daha iyi fiyat alan var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArAgOrNcHe

Honda civic sedan premium pazarlıkla 36.000 ytl (kredili) iki gün önce aldım fiyatı..

bu fiyatı nerden nasıl aldın arkadşım? 37.750 liste fiyatı olan arabayı 36.000 e nasıl bıraktılar? ben pazarlık yapmayı bilmiyorum galiba. 750 ytl yi ite kaka zorla indirdiler.

bravo sana. çok iyi indirim almışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sayilmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ArAgOrNcHe

Honda civic sedan premium pazarlıkla 36.000 ytl (kredili) iki gün önce aldım fiyatı..

bu fiyatı nerden nasıl aldın arkadşım? 37.750 liste fiyatı olan arabayı 36.000 e nasıl bıraktılar? ben pazarlık yapmayı bilmiyorum galiba. 750 ytl yi ite kaka zorla indirdiler.

bravo sana. çok iyi indirim almışsın.

Gaziantep Honda dan aldığım Fiyat.. Türkiyede hiç bi bayi bu rakamın altına inemez dediler.. aslında cok sıkı pazarlıkta yaptığım söylenemez,, ama indiler o rakama,, ben ise hala düşünüyorum,, leon mu civic mi die

• civic sedan bence leon dan daha seksi duruo
  • honda city elegance full modelini 28.500 bıraktılar ama ben bir şey yapamadım. karşılaştırdığım fiyat olarak en ucuz olarak 28.650 bulmuştum. gerçekten iyi indirim yapmışlar ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maazsalman -- 21 Ekim 2006; 23:36:40 >
  • Bir çift kışlık ayakkabıyı uzun pazarlıklar sonucu 85 milyona aldım, en yakın zamanda üzerime bir de şemsiye taktıracam:))
  • MERCEDES BENZ S 320 CDI LIMOUSINE LANG BUSINESS SIYAH

koltuk basliklarinda tv
    masaj yapan arka koltuklar
    arka eglence merkezi
    cift telefon on ve arkada
    arka kamera sistemi
    park sensoru
    keyless go

ve daha bir suru ozellik

full + full ===

175.000 EURO
  • hyundai getz 1.5 vgt çhy klm abs fiyatı alan var mı
  • Şimdi bu fiyatları rüyamızda bile göremeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay bea 1.6 civic elegance olmus 70 bin şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.