Şimdi Ara

BAZ İstasyonu Kurdurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Şehirden uzak, Otoban Kenarında bir arazim var. Arazi derken, tarlamız vardı ve kenarından otoban geçince küçük bir işe yaramaz parça kaldı bize, tarım da yapılamıyor. Geçende baz istasyonu için bu bölgede yer arıyorlarmış diye duydum ama nereye baş vuracağımı bilemiyorum. Ne yapmam gerekir??

• erhany E kullanıcısına yanıt
    Sene 2016 da ben de operatörler ile görüşmüştüm. Arsa tarım arazisi olduğu için reddetmişti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarım arazisi olması istasyon kurulumu icin engel değildir, zira imar planlarında baz istasyonu için ozel bir plan yada imar notu olmuyor, takıldıkları baska bir nokta vardır

• Geçen sene diğer komşum ile gelip görüşmüşler. Otoban kenarında olduğumuz için geçen araçların çekim kalitesi için bu tarlalardan birine koymamız şart demişler. Kart falan bırakmışlar ama bulamıyor şimdi kartı atmış komşum, o bahsetti. O pek yanaşmamış çünkü arazisinde tarım yaptığı için şeklini bozmasından veya beton döküyorlar vs. diye hardaltısından çekinmiş. Benimki ise otoban geçince kalan küçücük tarım yapılamayacak kadar yarım dönüm bi arazi. Ben düşüneyim bari boş durmasın dediydim.. 5 senelik 75bin peşin teklif ettiler dedi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhany

Geçen sene diğer komşum ile gelip görüşmüşler. Otoban kenarında olduğumuz için geçen araçların çekim kalitesi için bu tarlalardan birine koymamız şart demişler. Kart falan bırakmışlar ama bulamıyor şimdi kartı atmış komşum, o bahsetti. O pek yanaşmamış çünkü arazisinde tarım yaptığı için şeklini bozmasından veya beton döküyorlar vs. diye hardaltısından çekinmiş. Benimki ise otoban geçince kalan küçücük tarım yapılamayacak kadar yarım dönüm bi arazi. Ben düşüneyim bari boş durmasın dediydim.. 5 senelik 75bin peşin teklif ettiler dedi. :)
    Türk telekom müşteri hizmetlerini ara. Onlara söyle bir numara veriyorlar. Yine onların da 444 gibi bir numaraları var. Hemen kişi ile konuşuyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhany E kullanıcısına yanıt
    Buradan ulaşmayı deneyin.
    https://forum.donanimhaber.com/acik-kapi-gsm-operatorleri-ile-ilgili-sorunlari-iletebiliyorsunuz--140709054

Burası olmazsa tt online işlemler üzerinden yazı yazabilirsiniz arazim var istasyon koyabilirsiniz şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ocak 2020; 5:29:43 >
  • Fikrimce bütün operatörlerin müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Sizi ilgili birimlere yönlendirip kayıt alacaklardır. Zaten telefon çekmiyor diye şikayet bıraktığınızda yer bulamamaları durumunda sizin bir yeriniz olup olmadığını soruyorlar. Müşteri hizmetlerine ulaşıp bir deneyin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.