Bildirim
Bazı aahneleri Türkiye'de çekilen THE EQUALIZER 2 (Denzel Washington)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1.si türkiyede çekilmedi.. Sadece kısa bir sahnesi burada geçiyor.. Herhalde eski bir olayı anlatırken
2. konu zaten var
https://forum.donanimhaber.com/the-equalizer-2-2017-denzel-washington--88473930 -
1.sini izledim zaten biliyorum 2. filmin kısa bölümü tr de geçecektir. Konusu varmış evet
Edit: 1.si Türkiye de çekilmedi deyince aklım ilk filme gitmiş ama arkadaş madde madde yazıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Kasım 2018; 9:58:53 > -
1. filmden bahsetmedim benquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18
1.sini izledim zaten biliyorum 2. filmin kısa bölümü tr de geçecektir. Konusu varmış evet
Edit: 1.si Türkiye de çekilmedi deyince aklım ilk filme gitmiş ama arkadaş madde madde yazıyormuş.
1- Turkiyede çekilmedi sanırım kısa bir sahnesi burada geçecek.
2- konu zaten var
böyle yazayım anlarsın herlade -
İlk film muhteşemdi 2. De Denzel reisle harika olur. Filmin sadece küçük bir kısmı İstanbul'da çekildi bilader türkiye'de çekildi diye başlık açmakta garip.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film sitelere düşmüş. İlk film kadar güzel değildi , filmin yarısında sıkıntıdan kapatmak zorunda kaldım. Beklentim büyükte değildi ama filmin ilk yarısı aşırı sıkıcıydı. 2. yarısı da beklentimin çok altında kaldı. Puanım 6,5/7.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X