Şimdi Ara

Bazı bilgisayarlarda bilgisayar açılırken anakartın üreticisinin logosu geliyo onu nasıl açarım beni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı bilgisayarlarda bilgisayar açılırken anakartın üreticisinin logosu geliyo onu nasıl açarım benim anakartım
    albatron

• Eğer senin anakartında bu logo ve bu logoyu gösterme desteği varsa.

BIOS 'unda bununla ilgili bir ayar vardır.
    Genelde Boot Sekmesinde Full Secreen Logo [Enabled] ya da [Disabled] şeklinde bulunuyor.
  • bios tan açabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_FB_cagri

Bazı bilgisayarlarda bilgisayar açılırken anakartın üreticisinin logosu geliyo onu nasıl açarım benim anakartım
    albatron

BIOS dan bu sekilde bir ayar var ama olmayadabiliyor. Nediyim san ustam ben logoyu gorunmesin diyorum bende amam kapatmak icin bir ayar bulamadim benim biosumda, logoya zaman harcamadan hemen acilsin istiyorum ben ama kapatamiyorum :)
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmeteyup -- 14 Mayıs 2021; 13:30:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: malic

quote:

Orjinalden alıntı: x_FB_cagri

Bazı bilgisayarlarda bilgisayar açılırken anakartın üreticisinin logosu geliyo onu nasıl açarım benim anakartım
    albatron

BIOS dan bu sekilde bir ayar var ama olmayadabiliyor. Nediyim san ustam ben logoyu gorunmesin diyorum bende amam kapatmak icin bir ayar bulamadim benim biosumda, logoya zaman harcamadan hemen acilsin istiyorum ben ama kapatamiyorum :)

Albatronun kendi logosu yok p4 logosu çıkıyor ayrıca çok beklemiyor. Full Secreen Logo var diye hatırlıyorum ama yukarıdaki pc kapansın açılırken bakayım sana yazarım
  • boot bölünden boot settin ten full scren logo yu açarak yapabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi ara asus larda vardı hatta my logo diye bir software wardım güzeldi ama bmp koyuyudun ve oan göre uydurman lazım zordu yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.