Şimdi Ara

bazı sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • boyum :1.81 Kollar kısa malesef yani havaya kaldırdığımda 2.24cm
    Kilo : 61
    Dik Zıplama:60cm Koşarak : 88 cm
    vucudum fit six pack(baklava xD) göğüs kanat war yani fitim hantal deyilim ve zıplama geliştirmek istiyorum air alert war biliyorum ama bence pek faydalı deil yada yapmak çok zahmetli farklı programlar war ancak paralı eyer internette warsa bile ingilizce
    benim sorum:1- Elinde farklı bir zıplama programı olan (jump manuel gibi) warsa yardımcı olsun
    2- birde boy uzatmak için önceden bir ilaç kullanmış olan bilgisi olan bana tavsiyede bulunursa sevinirim acaba bu ilaçların yan etkilerinedir yararı zararı nedir bilen arkadaşlardan yorum bekliyorum Bu arada:92 liyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o0o0oFearLesSo0o0o -- 7 Ağustos 2009; 17:23:21 >

• Hoca bize ip atlatıyordu 7-8cm faydası falan oldu düzenli olarak ip atla
  • 88 cm sıçrıyosun ve kötü diyosun bu verilere göre sen rahat bi şekilde smaç basabilirsin
    tabi sallamıyosan

neyse

quote:

www.sport-fitness-advisor.com/increaseverticaljump.html

al ben bu programı uygulamayı düşünüyorum
    boy uzamasının da ilacı felan yoktur o işi unut bence

*** lı yer a d v i s o r olucak tam çıkmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 7 Ağustos 2009; 20:16:44 >
  • sallamıyorum erken yaşta ağırlık çalıştım ondan kollar kısa 2.24 kol havaya kalktığında 3.05 pota çıkar 3.05 ten 2.24 ü zaten 81 cm ki potaya parmak geçirip sallıom en son ölçtüğümde 88cm di tabi performansa göre oynuo arada parmak ucu anca deydiğimde oluo
  • program için saol ama ağırık almam gerkicek ki yada ark dan isticem bende 40 kg war yetmio bench pressde 25 tekrrar yapıom :S
  • ya sen şimdi diyosun air alert işe yaramaz şu bu uğraşamam falan bu senin smaç basmak istemediğini gösterir.benim boyun 187 zorlada olsa smaç vurabiliyorum air alert sayesinde mütiş birşey smaç ama şunuda unutma hiçbirşeyin gerçeği hayalinden güzel değildir.gerçekten istesen yaparsın o programı.

armut piş ağzıma düş.sapıda yukarda olsun.mümkünse sapıda olmasın

olurmu

OLUR!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 8 Ağustos 2009; 13:06:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobe #24

ya sen şimdi diyosun air alert işe yaramaz şu bu uğraşamam falan bu senin smaç basmak istemediğini gösterir.benim boyun 187 zorlada olsa smaç vurabiliyorum air alert sayesinde mütiş birşey smaç ama şunuda unutma hiçbirşeyin gerçeği hayalinden güzel değildir.gerçekten istesen yaparsın o programı.

armut piş ağzıma düş.sapıda yukarda olsun.mümkünse sapıda olmasın

olurmu

OLUR!

işe yaramaz çünkü daha önce yaptım şuanda hafif gelio zaten ordaki antrenmandan benim gnde yaptığım antreman daha güçlü ben ağırlıkla çalışıyorum ama belirli bi programım yok ark. yardımcı oldu saolsun ağırlıkla yapılan bi ant. buldu onu yapcam air alert i yapsam deyişicek 3-5 cm bunu yaparsam 8inch
    felan heralde birazda uzasam basarım sanırım kiloda almam gerekicek neyse genede saolun

Boy uzatmayla ilgili bilgisi olan yokmu uzamax doğal diyolar ama gnelde işe yaramıyomuş bilmiyorum bilgisi olan tavsiyede bulunursa sevinirim

• kilon sanki az gibi. ben de 92 liyim. boy 1.80. yaş 17. erkek. 6 ay önce 70kgdim. şimdi 80. kollarla birlikte 2.29mt. sana göre koşarak daha az, dik daha fazla zıplıyorum. olduğum yerden panyaya deyiyorum. yani 71 cm. koşarak tek el çemberi kavrıyorum. yani 80 cm. çift el panyayı biraz geçiyorum. ne kadar gerçekcidir bilmem yağ ölçüm aletlerine baktıydım. vücudumdaki bütün yağları matematiksel olarak atsan 58 kg kalıyo. bence 61 çok az. en az 65e falan çık. 67-68 bence ideal. (eğer kas yapmıyorsan) boyla ilgili de ben de biraz araştırdıydım. normalde 22ye kadar falan bu yaştan sonra 5-6 cm uzar diyolar. zaten pro deilsen 1.90dan fazlası bence anormal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi May Day -- 1 Eylül 2009; 9:44:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.