Şimdi Ara

Bazı Xperia Z modellerinde sebepsiz kapanma veya kullanım dışı kalma sorunları ortaya çıkmaya başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
13.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Dağ fare doğurdu ama millet tipine bakarak yorum yapıyor.Hiç bir üretici samsung kadar sağlam yazılım desteği ile sunum yapmadı.HTC her yıl güzel bir model çıkarıyor ama devamını getiremiyor,sony deseniz zaten adamların temeli telefon üreticiliği değil,sadece bu pazardan pay alma niyetindeler.Yine s4 piyasayı vuracak geçen yıl olduğu gibi,şimdi soruyorum herkeze,s3 ile kıyaslanıp süpertelefon denilen htc one x nerede?hala s3 satılıyor piyasada,bunun hiçmi anlamı yok? sony xperia modelindede hüsran yaşayacak götüntü onu gösteriyor.

aynı sorun Galaxy S3'de de vardı... bilmeden sallamışsınız.

• yaaa çok boş konuşuyorsunuz. yorumlarınız okunacak gibi değil

• Haberin bir yerinde bir çok telefonda görülen sorun diye bahsedilse güzel olurdu. Öyle bir haber olmuş ki Z nin donanımsal bir sorunu varmış gibi.Belli olmaz ilerde bozuk çıkabilir belki ama erken konuşmamak lazım. Geçtiğimiz yıl S3 içinde buna benzer bir haber çıkmıştı galiba.
  • Telefonlarda olabilecek hatalar bunlar başlık biraz sert kaçmış .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindluck

quote:

Orijinalden alıntı: MPS-55

Samsung un temeli telefonculuğa mı bağlı veya htc nin...Bana sorunsuz veya sıkıntısı olmayan bir telefon söyleyebilirmisiniz.

Hayır ama geçmiş önemli, Samsung'un E250 modeli peynir ekmek gibi satmıştı. Sony çeksin elini ve şimdiye kadar yaptığı gibi Televizyon ve PlayStation yapsın.

Katiliyorum , kesinlikle basarisiz olduğu bir sektör. Gecen sene Milletin budur dedigi xperia s , tasarim harikalar denilen cihaz su an 800 TL ye satiliyor bknz sicak firsatlar.

Seneye bu zamanlar xperia z nin kaderi de bu sekilde olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sony genelde sorunlu cihazlar üretir her modelin kronik sorunu vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindluck

Sony daha yaptığı cihazı bilmiyor, hiç mi? Test yapmadı? Piyasaya sürüp biran önce para kazanmak olmalı bunun adı. Bu mu Samsung Galaxy S4 veya HTC one ile kıyaslanan cihaz?

kardeşim ne alakası var... telefona custom rom yükleyenlerde olmuş bu olay. yani normal gelen xperia z de yok.

Bunun aslında sony ile de bir alakası yok ancak onlarda düzeltme olucak demişler.
    Buna benzer sorun Galaxy S3 de de vardı.

• Experia modelleri genelde sorunlu çıkıyor piyasaya.

• kampanya siteleri baz alınması doğru değil.piyasa fiyatlarını kıyaslayın.xperia s'in piyasa değeri ilk çıktığında 1450TL civarıydı,şimdi de 1250 TL civarında.bu kadar düşüş her telefonda hatta elektroink alette olur gayet normal.

birçok telefonda,tablette,laptopta,hatta arabada bile fabrika çıkışı ardından hata ortaya çıkabiliyor.çok gördük apple'ın,nokia'nın,dell'in,toyota'nın,honda'nın,audi'nin malları servise geri çağırdıklarını.olur böyle şeyler.maksat giderme süreci hızlı ve sorunsuz atlatılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 21 Mart 2013; 13:38:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gagilo

kim ne derse desin AFYON :)

Ne beyinsizler var ya

• Harbiden ayıp koskoca donanımhaber bile böyle bir haber yapıyorsa teknoloji yoksunu siteler neler yapmaz. Her kez bilir ki android de bu tars problemler oluşabilir ki Jelly Bean ile bu tars problemlerin çoğu giderildi ve stabiliteye doğru emin adımlarla ilerliyor. Haberin mahiyetine gelecek olursak. Sen git telefonunu root yap hatta üreticiler garanti dışı kalır demesine rağmen ondan sonrada telefon kapanıyor de. Gerçi sıkıntısı olan kullanıcılar değil rakip firmalar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: talerk

quote:

Dağ fare doğurdu ama millet tipine bakarak yorum yapıyor.Hiç bir üretici samsung kadar sağlam yazılım desteği ile sunum yapmadı.HTC her yıl güzel bir model çıkarıyor ama devamını getiremiyor,sony deseniz zaten adamların temeli telefon üreticiliği değil,sadece bu pazardan pay alma niyetindeler.Yine s4 piyasayı vuracak geçen yıl olduğu gibi,şimdi soruyorum herkeze,s3 ile kıyaslanıp süpertelefon denilen htc one x nerede?hala s3 satılıyor piyasada,bunun hiçmi anlamı yok?
    sony xperia modelindede hüsran yaşayacak götüntü onu gösteriyor.

yahu anlamdığım ufak bir sorun çıktı diye hemen sony telefon yapamıyor mu oldu diğer firmalar kusursuzmu böyle donmalar her telefonda oluyor yada durduk yere kapanmalar benim s3 de bile bir iki kere telefon kendiliğinden kapandı ama bunun sebebi yoğun kullanımdan başka bir şey değil iPhone da anten sorunu oldu HTC de Wi-Fi sorunu oldu Samsung da kamera vb. sorunlar oldu o zaman nerdeydiniz acaba

Biz o hatalar olduğundada buradaydık ama o hatalar samsung tarafında düzeltildikçe diğer firmalar yerinde saydı,o zaman siz neredeydiniz acaba?
    Ufak bir sorun dediğiniz şey basitçe kamera yada çekim gücü kesilmesi durumu değil.Telefonun kitlenmesi çok ciddi bir sorundur.Ayrıca her telefonda oluyor demekde yanlış,costom rom yükleyenler haricinde ben samsung telefonlarda kitlenme gibi bir problem görmedim.İstisnai bazı telefonlarda yaşanmış olabilir,ben denk gelmedim ama genelde costom rom yükleyim her türlü uygulamayı telefonuna atan arkadaşların yavaşlık problemi çektini biliyorum dolayısı ile sony nin bu arıza durumu bence çok ciddi bir sıkıntıdır.

• emme abartiniz ha.
    benim pc bile bagasen donuyor microsoftan sikayetiiiiyyyimmmm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 21 Mart 2013; 14:05:52 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talerk

quote:

Dağ fare doğurdu ama millet tipine bakarak yorum yapıyor.Hiç bir üretici samsung kadar sağlam yazılım desteği ile sunum yapmadı.HTC her yıl güzel bir model çıkarıyor ama devamını getiremiyor,sony deseniz zaten adamların temeli telefon üreticiliği değil,sadece bu pazardan pay alma niyetindeler.Yine s4 piyasayı vuracak geçen yıl olduğu gibi,şimdi soruyorum herkeze,s3 ile kıyaslanıp süpertelefon denilen htc one x nerede?hala s3 satılıyor piyasada,bunun hiçmi anlamı yok?

yahu anlamdığım ufak bir sorun çıktı diye hemen sony telefon yapamıyor mu oldu diğer firmalar kusursuzmu böyle donmalar her telefonda oluyor yada durduk yere kapanmalar benim s3 de bile bir iki kere telefon kendiliğinden kapandı ama bunun sebebi yoğun kullanımdan başka bir şey değil iPhone da anten sorunu oldu HTC de Wi-Fi sorunu oldu Samsung da kamera vb. sorunlar oldu o zaman nerdeydiniz acaba

Biz o hatalar olduğundada buradaydık ama o hatalar samsung tarafında düzeltildikçe diğer firmalar yerinde saydı,o zaman siz neredeydiniz acaba?
    Ufak bir sorun dediğiniz şey basitçe kamera yada çekim gücü kesilmesi durumu değil.Telefonun kitlenmesi çok ciddi bir sorundur.Ayrıca her telefonda oluyor demekde yanlış,costom rom yükleyenler haricinde ben samsung telefonlarda kitlenme gibi bir problem görmedim.İstisnai bazı telefonlarda yaşanmış olabilir,ben denk gelmedim ama genelde costom rom yükleyim her türlü uygulamayı telefonuna atan arkadaşların yavaşlık problemi çektini biliyorum dolayısı ile sony nin bu arıza durumu bence çok ciddi bir sıkıntıdır.

arkadaş sony olmaz öyle şey ne yaparsanız yapın mı diyor güncelleme ile halledilecek konular bunlar benim söylemek istediğim bu kadar eleştirilecek bir tarafı yok kullandığım her telefonda en az biri kerede olsa telefon kendiliğinden kapandı ama bu o cihaz çöp anlamına gelmiyor

• quote:

Söylediklerin bazılarına katılmıyorum. Bence de bu sene halkın elinde HTC One veya Xperia Z'den çok S4 göreceğiz. Sony'nin temeli telefon üreticiliği değil doğru peki Samsung'un temeli telefon üreticiliği mi? HTC One X konusunda da haklısın ama daha çok satılmış veya daha yaygın olası o telefonu iyi yapmaz bence, başarılı yapar ama iyi yapmaz. İyi olabilir ama kesinlik içermez yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: jr2012

sadece bootloaderi kırılıp root yapılanlarda bu sorun çıkmış o kadar. onu da ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tutunca birkaç saniye reset atılıyor ve düzeliyor. yani bildiğin bataryayı çıkartıp yeniden takmak işte. xda forumuna girin zaten 100% çözümdür bu. olayı abartmayı ve karalamayı seviyor bazı insanlar. habercilik bu işte.

Bu yorum için seni tebrik ediyorum arkadaşım. Sayende haberi anlamış oldum. Bu haberi yapan editörün bu tarz iyice okumadan anlamadan yaptığı çok haber var. Başlık zaten falso, içerik de zayıf. Ortaya güzel bir karalama haberi çıkarmış. Eskiden haberleri Mesut Çevik, Erdi Özüağ ve Ender Yıldız gibi isimler yapardı. Onlar anasayfa haberi yapmamaya başlayınca meydan acemilere kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

quote:

Söylediklerin bazılarına katılmıyorum. Bence de bu sene halkın elinde HTC One veya Xperia Z'den çok S4 göreceğiz. Sony'nin temeli telefon üreticiliği değil doğru peki Samsung'un temeli telefon üreticiliği mi? HTC One X konusunda da haklısın ama daha çok satılmış veya daha yaygın olası o telefonu iyi yapmaz bence, başarılı yapar ama iyi yapmaz. İyi olabilir ama kesinlik içermez yani...

Samsung'unda temeli cep telefonu değil ama cep telefonu piyasasında hep var oldular.Sony ilk ericsson ile bu işe girdi batırdı sonra ericssonu satın aldı farklı şeyler denedi ama samsung kadarda ileri gidemedi.tutunki sony samsungdan büyük bir firma,her şekli ile marka bir firma ama cep telefonu sektöründe iyi değiller,metazori zorlama ediyorlar zira sony bu işde geç kaldı ,10 yıl önce agresif bir giriş yapacağına o daha çok laptop ve müzik sistemlerine yöneldi,oysaki cep tlefonu sektörünün ne denli büyük olabilceğini samsung gördüğü için 15 yılı aşkın bu alanda çalışıyorlar.

Ayrıca çok satılan bir ürün nasıl iyi bir ürün olamaz onuda anlamış değilim?iphone da çok sattı şimdi çok kötü bir ürünmü?ben şuan iphone5 için 2500tl vereceğime gider 1800tl ye s4 alırım yaz ayında.Burda kullanıcı tercihleri ön planda,satış rakamlarıda bir ürünün kalitesini her zaman belli eden bir faktördür,ticaretin en temel kuralıdır bu.Kalite ve başarı ayrı katagorize edilemez,bir ürün kalitesiz ise alınmaz,kaliteli ise alınır.Söylediniz mantık dışı bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

quote:

Orijinalden alıntı: jr2012sadece bootloaderi kırılıp root yapılanlarda bu sorun çıkmış o kadar. onu da ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tutunca birkaç saniye reset atılıyor ve düzeliyor. yani bildiğin bataryayı çıkartıp yeniden takmak işte. xda forumuna girin zaten 100% çözümdür bu. olayı abartmayı ve karalamayı seviyor bazı insanlar. habercilik bu işte.
    Bu yorum için seni tebrik ediyorum arkadaşım. Sayende haberi anlamış oldum. Bu haberi yapan editörün bu tarz iyice okumadan anlamadan yaptığı çok haber var. Başlık zaten falso, içerik de zayıf. Ortaya güzel bir karalama haberi çıkarmış. Eskiden haberleri Mesut Çevik, Erdi Özüağ ve Ender Yıldız gibi isimler yapardı. Onlar anasayfa haberi yapmamaya başlayınca meydan acemilere kaldı.

nerde ekrem orda sony,htc,nokia,ios,apple,windows phone kötü haberleri:)

haber verme ile yorumculuğu karıştırıyorlar,

amerika'da aynı gazetenin haber veren birimi ile diğer birimler ayrıdır,biri sadece haberciliği ilke edinir ve tarafsızca haber yapar,diğer birim gazetenin karını ve ilişkilerini ve siyasi görüşünü yansıtır,

yine de ekrem bize bunu farkettiriyor,yani çıkıp ben tarafsız haber yapmıyorum sadece şirketimin karını düşünüyorum diyor ve bundan dolayı da kızmamız gerekmiyor,sadece bizim de bildiğimiz bilsin yeter,zaten her tür bu verdiği emek takdir edilmeli,tüm dünyada bu haberler ister taraflı ister tarafsız konuşuluyor,zaten bilinçli kişiler sadece bir kaynaktan habere bakarak doğrulamaz veya yanlış demez,

her ne olursa olsun donanımhaber'e ve ekrem'e saygılar,

• Haber GsmArena'dan kopyalandığı için çeviren arkadaşın Xda'den pek haberi olacağını sanmıyorum.
    http://www.gsmarena.com/some_sony_xperia_z_handsets_reportedly_suffering_sudden_death-news-5738.php

• Sony'ciler coşmuş :D

Aynı havaya sıkan magandalar gibi biri samsung güncellemeleri açıklarını kapatmak için veriyor demiş biri gayet normal bi durum demiş vs vs...

Aynı durum Samsung'tada varDI Sony'dede oldu niye sidik yarıştırıyorsunuz ki ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.