Şimdi Ara

BBP Başkanı Desticiden Bankalara Çağrı; Limitini Düşürmek İsteyenlerin Kartlarını Derhal İptal Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mustafa Destici'den bankalara çağrı: Limit düşürmek isteyenlerin kartlarını iptal edin!
    https://t24.com.tr/haber/mustafa-destici-den-bankalara-cagri-limit-dusurmek-isteyenlerin-kartlarini-iptal-edin,1189714

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelevde daha ahlaklı insanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 14 Ekim 2024; 16:35:45 >
  • Sizin yerinize de biz öderiz diyordu, şimdi iptal edin demiş. Kanun teklifini verenlerden daha fazla savunuyor olması teklifi verenleri bile utandırıyordur.

• Kendisini, kredi kartı limitlerini düşürenleri protesto için, tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına bağışlamaya davet ediyorum.

• İşgal devletinin valisi gibi konuşmuş. Hatta Türkiye işgal altında olsa bence düşman kuvvetleri bu halka bu kadar zarar vermez, böylesine açıktan ağır ve alçakça saldırmazdı

• Aslında çok iyi fikir kartı iptal ettirmeye çalışıyorum sürekli banka sallıyor bir ton gerekçe sunuyor iptal ettirmemek için.

• Milletin hakkını yiyerek kızını meclise sokan, kuzuyu bütün yiyen, danaları buzdolabında saklayan kişiden nağmeler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jack! kullanıcısına yanıt
    Tanımlama bakımından güzel bir özet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hukuk diye birşey duydu mu hayatında acaba? Ne dediğini bilmiyor bence

• RaptorFX kullanıcısına yanıt

Genelevdekilerin bile ekonomiye, sosyal yaşama katkıları bunlardan kat ve kat fazla.

• Ben yaşadığım ülke insanının bu kadar aşağılandığını hiç hatırlamıyorum...

Nasıl bir siyasetçi ülkeyi savaşla tehdit eder. Ve insanlar bu kadar sessiz kalır ben gerçekten anlamıyorum.

Yarın gelseler ülkenin doğusunu verseler yemin ederim kimseden ses çıkmayacak

• Laa bu adamı kim neresine neresine taksın...

Cevap verme lüzümüne bile gerek yok..

Yellenmek iyidir arada.. Bağırsaklar rahatlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLAHS -- 14 Ekim 2024; 20:48:14 >
  • Yürü be , kim tutar seni.

Cürete bak, cürete
    Heyyttt be.

• vatandaşı ve halkı aşağılayan alnına smaç bastığım tipitipi.....

• Bence limit düşünenler vatandaşlıktan çıkarılsın..Kimsenin itiraz edeceğini sanmıyorum

• tamam benden iki katı kesilsin ama,

önce türkiyedeki tüm gereksiz makam araçları ve şoförleri alınsın. kamudaki gereksiz araçlar alınsın.

sadece bunu yapın bu vergilere gerek bile kalmaz.

• Şu son 25 senede topluma yaptıkları muamele iğrenç ötesi.

• Hiç bir vasfı olmadan özel olarak devletin uçağı tahsis edilerek, milyonlarca harcama yapılarak ABD ye gidip gelen bu değil miydi? O zaman para vardı da şimdi mi kalmadı harcayacak.

Bir ABD ye gidip gelmek kaç kredi kartından alınacak SSDF yapar acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 15 Ekim 2024; 13:33:49 >
  • Boş teneke

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.