Şimdi Ara

BE-DA-VA (SPOR ÜRÜNLERİ KARŞILAŞTIRMASI İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DECATHLON bildiğimiz gibi türkiyede alternatifi olmayacak derecede uygun fiyata ürünler satıyor.
    gelin decathlonun almanya sitesi ile türkiye sitesini karşılaştıralım.

Kendi alıp kullandığım ürünlere baktım. isterseniz sitelere girip kendiniz bakabilirsiniz. ortalama olarak 5 kat daha ucuz.
    dekathlon almanya bazen indirimlerle bedavadan biraz pahalı oluyor.

decathlon almanya https://www.decathlon.de/
    decathlon türkiye https://www.decathlon.com.tr/

yorum sizlerin.

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    winwin35 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

İyide deniz gözlüğünün dışında tüm ürünlerin € / TL fiyatları birbirine denk, hatta aynı.

2 euro 15 tl mi yapıyor? ilkokul terk misin?

velev ki aynı , öyle farz edelim ,

almanyadaki işçi (1400euro) = türkiyedeki doktor (1400 euro).

türkiyedeki işçi (300 euro) = fatal error.
    winwin35 kullanıcısına yanıt
    winwin35 demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

birbirine denk dedim

2 € 9 TL yapar, TR de 15 TL imiş, yani denk.

Senin niyetin, Decathlon Almanya / Türkiye fiyatlarını karşılaştırmak mı? ki ben bu düşüncede olduğunu sandığım için fyatlar denk demişim, yorum yapmamışım.

Yoksa Bir Alman ile bit Türkün kendi ülkelerinde ki asgari ücret politikaları ve alım gücünü mü tartışmak?

kardeş sen git en yakın markete , 15 tl lik mal alıp 9 tl ver bakalım denk miymiş.

3.5 euroluk saat de 44 tl ye denk hatta aynı
    Bu halka anlatamazsın. Sadece oda değil Almanyadaki adam gibip 0 bayiden 19000 tlye vw golfü çıkarıyor çıkardığı golfe 1.5 tlye benzin koyabiliyor. iphone çıkan son modelini 900-1000 tl alabiliyor eti 8 tlden alabiliyor çay konusu meşhur 3 tlye çayını alabiliyor ben şimdi gittim 20 tlye aldım 1 kilo çay, bu bile ayrı parantez benim ülkemde alamadığım fiyata ulaşım nakliye dahil ordaki adam 3 tlye alıyor

Yukarda tl dediğimi bazı euroyu tlye çevirme hastalığı olan tipler çeviremesin diye dedim orda maaş düzeyleri bizimkiyle aynı hemen hemen, oranın asgari ücretlisi 1500 euro alıyor

Şu alım gücü rezilliğimize bakın buna rağmen biz iyiyiz almanya bizi kıskanıyor diyenin ağzına kürekle vuracaksın.
    quote:

Orijinalden alıntı: Tek Sevdamız Türkiye

akp secmeninin hepsini egitimsiz zannetmeyin. ab'nin yasam standardi olarak kiskanma gibi bir durumu yok. bolgede istikrarsizlik olmasini istiyorlar pkk araciligiyla. kiskanmayi erdogan zekice kullaniyor egitimsiz muhafazakar kitleden oy almak icin.

doğru evet dediklerine katılıyorum.

peki bu durumda biz bilim adamlarını hocaları ülkeden kaçırıp , her sokağa imam hatip açıp , doktoru insanlara öldürtüp ne yapmaya çalışıyoruz?
    1000 odalı saray yaparak
    100 bin tl lik iftar tatlısı alarak (sarayda)
    100 mercedes ile konvoy yaparak ne yapmaya çalışıyoruz?

fakir olmak sorun değil. hep birlikte de fakir olurduk. geçmişte de olduk. ama geldiğimiz noktada bir grup zengin oldu ve diğerlerinin hakkını yiyerek oldu.

üniverste mezunu eğitimli de çok akp li arkadaşlar var. hepsinin br yerden arpası geliyor. doktor arkadaşım var babası müteahhit. mezun olduğunda hediye olarak cls aldılar kendisine.
    bu arkadaş akp li olabilir tabiki.

benim anlatmaya çalıştığım şey , hem şükret deyip gaz verip , hem de ölümüne kullandıkları milyonlarca masum vatandaş.
    quote:

birader € 4.55 TL 2 € 9 TL eder

Saat fotoğrafını görmemişim sen söyledikten sonra fark ettim, deniz gözlüğü muhabetini de söyledim, deniz gözlüğü dışında fiyatlar denk diye

Ona bakarsan da bisiklet bizde ucuz

Senin amacın ne?

kardeşim akıl eksikliğin mi var? 9 tl ile 15 tl nasıl denk oluyor?
  • Her şey ne kadar ucuz almanyada

Çıldırmamak elde değil
  • İyide deniz gözlüğünün dışında tüm ürünlerin € / TL fiyatları birbirine denk, hatta aynı.
  • quote:

İyide deniz gözlüğünün dışında tüm ürünlerin € / TL fiyatları birbirine denk, hatta aynı.

2 euro 15 tl mi yapıyor? ilkokul terk misin?

velev ki aynı , öyle farz edelim ,

almanyadaki işçi (1400euro) = türkiyedeki doktor (1400 euro).

türkiyedeki işçi (300 euro) = fatal error.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanadam -- 23 Aralık 2017; 14:6:5 >
  • Hemen yetkili birisi Türkiyede asgari ücretle kaç tane koşu ayakkabısı alınabildiğini ve Almanya'da ne kadar koşu ayakkabısı alabildiğini karşılaştırsın. Yoksa yine bazı kesim anlamayacak.
  • Bu halka anlatamazsın. Sadece oda değil Almanyadaki adam gibip 0 bayiden 19000 tlye vw golfü çıkarıyor çıkardığı golfe 1.5 tlye benzin koyabiliyor. iphone çıkan son modelini 900-1000 tl alabiliyor eti 8 tlden alabiliyor çay konusu meşhur 3 tlye çayını alabiliyor ben şimdi gittim 20 tlye aldım 1 kilo çay, bu bile ayrı parantez benim ülkemde alamadığım fiyata ulaşım nakliye dahil ordaki adam 3 tlye alıyor

Yukarda tl dediğimi bazı euroyu tlye çevirme hastalığı olan tipler çeviremesin diye dedim orda maaş düzeyleri bizimkiyle aynı hemen hemen, oranın asgari ücretlisi 1500 euro alıyor

Şu alım gücü rezilliğimize bakın buna rağmen biz iyiyiz almanya bizi kıskanıyor diyenin ağzına kürekle vuracaksın.
  • Donanadam D kullanıcısına yanıt
    birbirine denk dedim

Senin niyetin, Decathlon Almanya / Türkiye fiyatlarını karşılaştırmak mı? ki ben bu düşüncede olduğunu sandığım için fyatlar denk demişim, yorum yapmamışım.

Yoksa Bir Alman ile bit Türkün kendi ülkelerinde ki asgari ücret politikaları ve alım gücünü mü tartışmak?
  • quote:

birbirine denk dedim

kardeş sen git en yakın markete , 15 tl lik mal alıp 9 tl ver bakalım denk miymiş.

3.5 euroluk saat de 44 tl ye denk hatta aynı

• almanya gibi gelismis bir ulkeyle turkiye'yi neden kiyaslar bir insan anlamiyorum
  • Donanadam D kullanıcısına yanıt

Saat fotoğrafını görmemişim sen söyledikten sonra fark ettim, deniz gözlüğü muhabetini de söyledim, deniz gözlüğü dışında fiyatlar denk diye

Senin amacın ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 23 Aralık 2017; 14:29:26 >
  • quote:

almanya gibi gelismis bir ulkeyle turkiye'yi neden kiyaslar bir insan anlamiyorum

Almanya bizi kıskanıyor : Bir siyasi yalan ve oy toplama propogandası.

pasaportumuz dünyanın en pahalı pasaportu. insanların yutdışına çıkıp geçekleri görmeleri bu şekilde engelleniyor.

gurbetçileri susturmak için arada eeyyyyyy merkel deyip ,
    merkelden 1000 tane daha zırhlı mercedes alıp arayı düzeltince , adamların bütün problemleri çözülüyor. ya da amerikada boeing anlaşmasını imzalayıp.

insanlar hala almanyada milletin yiyecek alamadığını , fakir olduğunu , domatesi tane ile aldıklarını falan düşünüyor.

bunları anlatmayalım mı?
    Gerçekleri göstermeyelim mi?

• adamlar bedavaya alıyor yiyor içiyor resmen.. helal olsun şu almanya avrupa ınsanına

onlar başındakilere değil başındakiler onlara bakıyor
  • akp secmeninin hepsini egitimsiz zannetmeyin. ab'nin yasam standardi olarak kiskanma gibi bir durumu yok. bolgede istikrarsizlik olmasini istiyorlar pkk araciligiyla. kiskanmayi erdogan zekice kullaniyor egitimsiz muhafazakar kitleden oy almak icin.
  • quote:

akp secmeninin hepsini egitimsiz zannetmeyin. ab'nin yasam standardi olarak kiskanma gibi bir durumu yok. bolgede istikrarsizlik olmasini istiyorlar pkk araciligiyla. kiskanmayi erdogan zekice kullaniyor egitimsiz muhafazakar kitleden oy almak icin.

doğru evet dediklerine katılıyorum.

peki bu durumda biz bilim adamlarını hocaları ülkeden kaçırıp , her sokağa imam hatip açıp , doktoru insanlara öldürtüp ne yapmaya çalışıyoruz?
    1000 odalı saray yaparak
    100 bin tl lik iftar tatlısı alarak (sarayda)
    100 mercedes ile konvoy yaparak ne yapmaya çalışıyoruz?

fakir olmak sorun değil. hep birlikte de fakir olurduk. geçmişte de olduk. ama geldiğimiz noktada bir grup zengin oldu ve diğerlerinin hakkını yiyerek oldu.

üniverste mezunu eğitimli de çok akp li arkadaşlar var. hepsinin br yerden arpası geliyor. doktor arkadaşım var babası müteahhit. mezun olduğunda hediye olarak cls aldılar kendisine.
    bu arkadaş akp li olabilir tabiki.

benim anlatmaya çalıştığım şey , hem şükret deyip gaz verip , hem de ölümüne kullandıkları milyonlarca masum vatandaş.

• Tek Sevdamız Türkiye kullanıcısına yanıt
    Sizin yatacak yeriniz yok.
  • quote:

Senin amacın ne?

Bisiklet harici diğerlerinin hepsi TR de pahalı geliyor. Bakmadığım zamanlarda euro tl karşısında aşırı değer kaybettiyse bilmem.
  • quote:

Senin amacın ne?

kardeşim akıl eksikliğin mi var? 9 tl ile 15 tl nasıl denk oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

quote:

Senin amacın ne?

Bisiklet harici diğerlerinin hepsi TR de pahalı geliyor. Bakmadığım zamanlarda euro tl karşısında aşırı değer kaybettiyse bilmem.

denkmiş fiyat
  • bu karşılaştırma konusu hatalı.bu ürünler zaten ithal geliyor.euro üzerinden liraya çevrilip bu fiyata satılması gayet doğal.esas konusu açılması gereken alman arabaları konusu olmalı.bir araba alırken bir tane de devlete alıyoruz.
  • Onlar orda üretiliyor karşılaştırmak doğru olmaz diyeceğim de türkiyede üretilen ne var ki...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.