Şimdi Ara

BeDaVa MERCEDES~~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar burada yaklasik 15.000TL olan araba Amerika da bakin ne kadar?Yorumlari bekliyorum. 1987 Mercedes-Benz 300-Series 3.0

BeDaVa MERCEDES~~~

[imagehttp://www.vintage-dreams.de/87-300/DSCI0308_.jpg][/simage]

BeDaVa MERCEDES~~~

BeDaVa MERCEDES~~~

BeDaVa MERCEDES~~~

[simage]http://www.vintage-dreams.de/87-300/DSCI0313_.jpg[/image

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___1987-Mercedes-300E_W0QQitemZ250369486597QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item250369486597&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=72%3A317%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayk55 -- 7 Şubat 2009; 19:04:51 >

• 3-4000$ en fazla
  • 1.500 dolar türkiyede bize sokuyorlar yok vergi cart curt ben orda olsam alsam 3.000 bile veririm be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabbarK -- 7 Şubat 2009; 19:07:05 >
  •  BeDaVa MERCEDES~~~

Pedallarda anormallik var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR

BeDaVa MERCEDES~~~

Eger en soldaki pedali soruyorsan,onu ben otomatik vites kullanicilari icin ayak dinlendirici islevi olmayan bir pedal olarak biliyorum.
  • Haklısın olabilir.
    Hoş gaz pedalıda otobüsdeki gibi ama yaşına göre güzel araç.
  • @GöKHaN_TR
    araba otomatik vites soldaki pedalda el freni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu araba çok benzin yakar, kalsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayk55

quote:

BeDaVa MERCEDES~~~

Eger en soldaki pedali soruyorsan,onu ben otomatik vites kullanicilari icin ayak dinlendirici islevi olmayan bir pedal olarak biliyorum.

bende kaputu açar diye biliyorum.

• en soldaki el freni mercedeslerde öğledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: buuraaa

quote:

quote:

BeDaVa MERCEDES~~~

araba otomatik vites o en solda ki kaputu açar bi anormallik yok merso ve bmwlerin tüm modellerinde düz-oto gaz pedalı öyledir

saanruf ta var ismail yk bas gazayı açardım kızlar felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabbarK -- 7 Şubat 2009; 19:41:31 >

• Araba 300.000 kilometrede. Yani ölmüş, gömeni yok.
    Ayrıca Amerika'da benzin çeşitleri 87,95 ve 97 oktan olarak değişir. %90 oranında 87 oktan benzin kullanılır ki berbat bir benzindir. (Ülkemizde 95 oktandan aşağı benzin satılması yasak). Yani araç kozmetik olarak problemsiz duruyor ama kısa vadede çok sorun çıkaracaktır. Mesela hiçbir şeyini incelemeden şanzıman sorunu olacağını söyleyebilirim çünkü Amerika'da araç kullanma tarzını biliyorum. En çabuk bozulan kısım şanzıman oluyor.

Amerika ile Türkiye'nin ekonomi durumlarına bakarsak aracın fiyatı pahalı. O paraya çok daha güzel bir Toyota veya Honda alınır, gül gibi binilir.
  •  BeDaVa MERCEDES~~~

Sanmam kaput kolu o kadar büyük yapmazlar.Bildiğin pedal resmen.
    Ama el freni yok aybeerk dediği doğru olabilir.
  • bide amerikada mustangler şahin fiyatın corvette felan burda 50.000 usd :D oha .gif
  • en soldaki ayak freni yani el freni ne sallamışlar bilmeyenler
  • Arkadaşlar hala bazı Pick-Up'larda(Küçük kamyonetler) el freni en solda ve pedal şeklindedir
     BeDaVa MERCEDES~~~

Pedala basınca direksiyonun solundaki far açma kumandasının altındaki üzerinde (P) yazan kol dışarı doğru çıkar
    El frenini indireceğiniz zaman onu içeri itersiniz

Yani en soldaki pedalın işlevi var ve bizde artık "El Freni" olarak yer etmiş fren ismidir
    Hoş onlar da "HandBrake" diyorlar ama Amerikan araçlarının çoğunda el freni ayakla kontrol edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamer -- 7 Şubat 2009; 19:47:53 >

• 3 yaşından büyük arabayı türkiyede kendi üzerimize geçiremiyoruz. 6 ayda 1 de amerikaya o arabayla gidersek anamız ağlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buuraaa

quote:

quote:

BeDaVa MERCEDES~~~

o pedal el freni kaputu açan kol daha içerde turuncu şeyin arkasında elini atınca geliyo eline

• Bende buldum bir tane
    2004 BMW 325xi AWD Sedan
    NO RES*AWD*AUTO*PREM/COLD Pkgs*M/ROOF*LTHR*WARR*MINT
    Mileage: 82,470 miles
    US $3,450.00
    Türkiyede olsa bu arabaya en az 25-30 Bin YTL isterler
    Edit: Yanlış tahmin etmişim sahibinden.com da benzerleri 40 bin YTL
     BeDaVa MERCEDES~~~

BeDaVa MERCEDES~~~

BeDaVa MERCEDES~~~

BeDaVa MERCEDES~~~

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cars-Trucks___NO-RES-AWD-AUTO-PREM-COLD-Pkgs-M-ROOF-LTHR-WARR-MINT_W0QQitemZ250368614213QQddnZCarsQ20Q26Q20TrucksQQddiZ2282QQcmdZViewItemQQptZUS_Cars_Trucks?hash=item250368614213&_trksid=p4506.c0.m245&_trkparms=65%3A2|39%3A1|240%3A1318

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 7 Şubat 2009; 19:58:59 >

• valla bize sokuyorlar vergileri
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.