Arkadaşlar merhaba, Bedelli askerlik fiyatı temmuzda kesin zamlanıcak mı ve zam oranı ne kadar olur ,neye göre belirleniyor, bilginiz var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Arkadaşlar merhaba, Bedelli askerlik fiyatı temmuzda kesin zamlanıcak mı ve zam oranı ne kadar olur ,neye göre belirleniyor, bilginiz var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Temmuzda yüzde 15 zam olacak gibi bilgiler var ama şimdiden belli mi memura yapılacak zam,haziranda güncellenir mi yoksa,bilginiz var mı bu konuda hocam ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Toplu sözleşme oranı %15 ,enflasyon da %25 olsa memura bu ikisinin toplamı kadar zam yapılacak mı oluyor,ama bedelliye neden %25 zam yapılır gibi düşündük o kısmı tam anlayamadım hocam,enflasyon kısmını mi baz alıyoruz sadece ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam hesabı nasıldır ben de bilmiyorum. İşçi emeklilerine direkt 6 aylık enflasyon veriliyor. Memur ve memur emeklileri, işçi emeklilerine göre daha fazla alacaktır. Ama tüik'in enflasyonu nasıl açıklayacağını bilemiyoruz. Hükümete ne lazım enflasyonu açıkladıkları için herşey olabilir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladım ,çok sağol < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |