Şimdi Ara

Bedelliye çevirmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim tecilim 21 haziranda doluyor ben şimdi tecili bozup normal askerliğe yazılmak istiyorum

normal askerliğe yazıldıktan sonra maddi durumum iyileşirse bunu bedelliye çevirme şansım var mı?

eğer varsa ne kadar sürem var gidiceğim yer ve statüm belli olduktan sonra bedelliye çevirebilir miyim

yardım ederseniz çok mutlu olurum

• Sınıflandırılmış yükümlü birisi bedelli askerliğie başvurabilir mi? tecil hakkı devam ediyorsa?

• Normal askerliğe başvurduktan sonra yeriniz belli olsa bile bakaya kalmadığınız sürece son güne kadar bedelliye başvuru hakkınız var. Fakat para yatırmak için süre, bakaya kalacağınız tarihe kadar yatırılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cqloss07

Normal askerliğe başvurduktan sonra yeriniz belli olsa bile bakaya kalmadığınız sürece son güne kadar bedelliye başvuru hakkınız var. Fakat para yatırmak için süre, bakaya kalacağınız tarihe kadar yatırılmalı.

çok teşekkür ederim cevap için peki bedelliye çevirince yerim değişir mi? yoksa normal askerlikte çıkan yerde mi bedelli yaparım?

• Tekrar sınıflandırılacaksınız, yer (il, birlik) değişebilir. Zaten ertesi yıla bedelli askerlik görevinizi yerine getireceksiniz, hemen alınmayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Tekrar sınıflandırılacaksınız, yer (il, birlik) değişebilir. Zaten ertesi yıla bedelli askerlik görevinizi yerine getireceksiniz, hemen alınmayacaksınız.

çok teşekkür ederim cevap için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.