Şimdi Ara

Beden eğitim öğretmenliği yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS den yaklaşık 250 260 civarında (YGS 3 veya 4 )puan alacağımı düşünüyorum. Futbol ve Basketbolda yetenekliyim (klüp lisansım son 2 senedir yok) ve aynı zamanda fitness çalışıyorum.

1-Besyo kazanma ihtimalim yaklaşık nedir ?
    2-Hangi besyoları kazanabilirim ?

• bu nasıl soru ya besyoların parkurlarına hazırlanıyorsun öyle giriyorsun. Puanın ne kadar çok olursa o kadar iyi. Diğer dediklerinin bir önemi yok yani adamlar için. He oynuyorsan milli takımda alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ua0396

YGS den yaklaşık 250 260 civarında (YGS 3 veya 4 )puan alacağımı düşünüyorum. Futbol ve Basketbolda yetenekliyim (klüp lisansım son 2 senedir yok) ve aynı zamanda fitness çalışıyorum.

1-Besyo kazanma ihtimalim yaklaşık nedir ?
    2-Hangi besyoları kazanabilirim ?

Extra bilgi olarak, lisansın olması sana + puan veriyor.

Hangi şehirde isen evien yakın besyo yu seç.

Türkiyenin en tanınmışı ve en üst düzeyi Marmara besyo , paşabahçe taraflarındaydı ve en zor olanı.
  • Her üniversitenin kendine göre sınav sistemi oluyor. Mesela bi üniversitede 100 metre, 1500 metre ve koordinasyon parkurundan oluşan sınav sistemi olur, diğerinde 30 metre, mekik koşusu, branş olur. Hangi üniversitenin parkurunu, koşularını falan yaparım dersen oraya önceliğini verebilirsin. İnternetten okulların parkurlarını vs. araştırabilirsin. Besyoda en önemli şeylerden biri ygsdir. Besyonun diğer bölümleri(Spor Yöneticiliği, Antrenörlük, Rekreasyon) içinde geçerli bu durum ama Öğretmenlik için tartışmasız en önemli şeydir. Örneğin Ege, Marmara, Uludağ vb. yerlerde Öğretmenlik için en az 300 Ygs puanı almalısın diyebilirim. Umarım başarırsın, bol şans dilerim.
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.Peki normal bir BESYO(giresun üni. Muğla üni. ordu üni vb... için kaç yaklaşık kaç puan yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ua0396

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Peki normal bir BESYO(giresun üni. Muğla üni. ordu üni vb... için kaç yaklaşık kaç puan yapmalıyım ?

Bana göre 280'in altına düşmemelisin. Sen hedefini min. 300 olarak belirle sınav zamanı kafan rahat olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eğitim Fakültesi ve MTOK ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.