Şimdi Ara

BEDEVA ANTİ VİRÜS PROGRAMI NERDEN BULABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM PC'dE ANTİ VİRÜ YOK ŞÖYLE İYİ VE KAPSAMLI Bİ ANTİVİRÜS NERDEN İNDİREBİLRİM

• www.avast.com
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82998&productid=by35895
    http://www.ideefixe.com/bilgisayar/tanim.asp?sid=DDU1VAUA6O1ACZT6SCVG&referer=78923
    http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=2405&IID=15104

göreceğiniz gibi oldukça uygun fiyatları... antivirüs programına gelince oldukça iyidir, işinizi fazlasıyla göreceğine inanıyorum özellikle indirdiğiniz programlar ve dosyalar konusunda dikkatli iseniz...

• Avira Antivir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timu® -- 23 Kasım 2006; 16:12:03 >
  • bedavalaraın en iyisi Avira AntiVir..özellikle trojan temizlemede çok iyi

forumda arama yaparsanız yeterince başlık ve bilgi bulabilirsiniz konu hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 23 Kasım 2006; 14:36:38 >
  • personal edition=bedava
    home edition=bedava
    free edition=bedava
    herhangi bira antivirüs programının bedava versiyonu anlamına geliyor..google da arat bir sürü bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mekale

personal edition=bedava
    home edition=bedava
    free edition=bedava
    herhangi bira antivirüs programının bedava versiyonu anlamına geliyor..google da arat bir sürü bulursun

iyi de adam bedava antivirüs aramıyo, BEDEVA antivirüs arıyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

Avira Antivir

bundan şaşma derim
  • spybot searchn and destroy u da deneyebilirsin yanılmıyorsam o da bedava idi
  • Kesinlikle AntiVir.
  • AVG Free Edition iyidir
  • Agaya hepsi beleş ... en azından 30 gün
  • nod32 de iyi bir program da bedava mı tam bilmiyorum bi ara kullanmıştım gayet iyi performans gösteriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

www.avast.com

Ben yakınlarıma kurulum yaptığım zaman genelde bunu tercih ediyorum. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Ev sürümü için programı indirdikten sonra isterseniz ücretsiz bir yıllık lisans için form doldurabilirsiniz. Ya da 60 gün kullanım hakkınız zaten oluyor. Lisans için form dolduruyorsunuz ve bir yıllık ücretsiz lisans numaranız mail adresinize gönderiliyor. Türkçe desteği ve otomatik güncelleme özelliği ile sizi fazla uğraştırmayacaktır. Yararlı olduğunu düşündüğüm için açıklama yapma gereği duydum. Umarım faydası olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: taneru

quote:

Orjinalden alıntı: surfer

www.avast.com

Ben yakınlarıma kurulum yaptığım zaman genelde bunu tercih ediyorum. Kendim de kullanıyorum ve memnunum. Ev sürümü için programı indirdikten sonra isterseniz ücretsiz bir yıllık lisans için form doldurabilirsiniz. Ya da 60 gün kullanım hakkınız zaten oluyor. Lisans için form dolduruyorsunuz ve bir yıllık ücretsiz lisans numaranız mail adresinize gönderiliyor. Türkçe desteği ve otomatik güncelleme özelliği ile sizi fazla uğraştırmayacaktır. Yararlı olduğunu düşündüğüm için açıklama yapma gereği duydum. Umarım faydası olur.

Evet aynen benim eksik bıraktıklarımı arkadas tamamlamız. kesinlikle onerebilecegim bir program.

• quote:

Orjinalden alıntı: sarcoma

quote:

Orjinalden alıntı: mekale

personal edition=bedava
    home edition=bedava
    free edition=bedava

iyi de adam bedava antivirüs aramıyo, BEDEVA antivirüs arıyo..

ha..ha..ha..çok komiksin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.