Şimdi Ara

Beetle 1.2 TSI Ekspertiz Raporu Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse Pazartesi günü 2012 Beetle 1.2 TSI alacağım.
    Aracı almadan önce yetkili serviste 101 nokta ekspertiz yaptırdık ve bir kaç nokta aklıma takıldı sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Yapılan kontrolde araçta "motor kontrol ünitesi iletişim arızası" mevcuttur diyor böyle bir hata ileride problem açar mı
    servis ile görüşmelerimde problem olmaz büyük bir şey değil diyorlar ayrıca arabada başka bir kusur yok. yürürü, motoru, şanzumanı harika

Böyle bir durumla karşılaşan bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Merhaba Arkadaşlar,

Aracı almadan önce yetkili serviste 101 nokta ekspertiz yaptırdık ve bir kaç nokta aklıma takıldı sizinde fikirlerinizi almak istedim.

Yapılan kontrolde araçta "motor kontrol ünitesi iletişim arızası" mevcuttur diyor böyle bir hata ileride problem açar mı
    servis ile görüşmelerimde problem olmaz büyük bir şey değil diyorlar ayrıca arabada başka bir kusur yok. yürürü, motoru, şanzumanı harika

Böyle bir durumla karşılaşan bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyorum, teşekkürler

Aracı aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Merhaba Arkadaşlar,

Aracı aldınız mı?

Evet aldım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Benimde bu araclara karsi ilgim var. Sizden ricam bir sure kullandiktan sonra yorum yapmaniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

Hayirli olsun. Benimde bu araclara karsi ilgim var. Sizden ricam bir sure kullandiktan sonra yorum yapmaniz.

Sağol hocam. Yaklaşık 1 ay oldu arabayı alalı ama araba değil bu başka birşey. Kendini sevdiriyor aramızda sevgi bağı oluştu. Tarz bir araba gözler hep üzerinde yoldan geçen dönüp bakıyor.

Kaplumbağa severler çok yolda giderken selamlaşıyoruz. Bir birimize yol veriyoruz.. Hiç tanımadığım halde..

Aracım 1.2 TSI Desing Manuel 2012 model.
    100 km de ortalama 5.5 - 6 lt yakıyor. Seri araç basarsanız 9 ları çok rahat görürsünüz. Ilk hafta alışamadım 10 litreyi gördüm sonra düştü.

6 ileri vitesi ve ekonomi moduyla daha az yakıyor. Vitesin yükselmesi gerektiğini size söylüyor. Aksine düşmesini gerektiğini de..

Yol tutuşu güzel savrulma yaşamadım. Ilk izlenimlerim böyle.. Alacak olursanız yardımcı olurum..

• zx6r kullanıcısına yanıt
    Eyvallah tesekkur ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.