Şimdi Ara

Bekar Evi Hakkında - YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, bir devlet dairesinde memurum. İş yerim evime çok uzak bir yere taşındı. İşe arabayla gidip geliyorum. Normalde ayda 2 depo yakıt harcıyordum fakat geçen pazartesi depoyu 375 tl ye fulledim. Cuma günü yakıt bitti. Tekrar fulledim bugün çarşamba ve 300 km erişim mesafesi gösteriyor. Yani 5 günde 1 depo yakıt bitmeye başladı. Bende iş yerine yakın ev tutayım hem 2 saat sabah 2 saat akşam yolda geçirmem hemde aylık 1500-1600 tl yakıt ödemek yerine ev tutar oraya çıkarım diye düşündüm. Şuanda normalde ailemle kendi evimizde yaşıyorduk sorun yoktu ama iş yerim aşırı pahalı bir semte taşındığı için 1+0 daireler bile 1500-2000 tl arası. 1+1 daireler 2500 yazmışlar. İş yerine biraz daha mesafeli 1000 tl civarı bir ev bulsam içi eşyalı olmasın kendim eşyaları ufak ufak alayım diye düşündüm. Bu sebeple tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Soru 1- Boş bir bekar evinde ilk başta neler almak gerekir

Soru 2- Alınacak şeyleri en uygun nasıl alırım

Soru 3- Bana önerebileceğiniz ürünler ve linkleri var mı?

Soru 4- Bu iş yani eşya işi bana en uygun şekilde kaça patlar

NOT: 2. el eşya al demeyin başkasının kullandığı ya da ne bileyim eski püskü görünen eşyaları alıp kullanmak beni huzursuz eder. Markası çok iyi olmasa bile sıfır almak istiyorum. En azından ilk kullanan ben olurum ve daha güzel görünür eve geldiğim zaman gözümde güzel temiz bir yer olarak görünür.

NOT 2: Ankara'da İncek Çayyolu taraflarında eşyalı ve güzel 1+1 tarzı önerebileceğiniz evler varsa onlar da olur. Ama anasının nikahı para olmaması lazım

• Temel ihtiyaçlar buzdolabı kesin olacak set üstü ocak çamaşır makinası yatak baza elbise dolabı tencere tabak yemek yapacaksan evde perde geri kalanı oldukça alırsın da şu an bunlar şart ilerde bir l koltuk TV ütü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Buzdolabı, çamaşır makinası, tek kişilik yatak, tek kişi için ufak gardırop, ütü ve ütü masası, tencere tava kaşık çatal bıçak seti, bir adet yemek masası, bu masaya sandalye, oturmak için bir adet 2 kişilik koltuk bile yeter diye düşünüyorum. Temel şeyler bunlar ancak sıfır istediğini yazmışsın. Marka olmasa bile baya pahalıya patlar. Televizyonu felan salla artık televizyonu bilgisayardan yada telefondan bile izlersin o en son alınacaklar listesinde olsun. Aklıma gelen bunlar geri kalanını çalışır çalışır yavaş yavaş halledersin. Zaten bekarsın evi eşya ile doldurmaya pek gerek yok. Eğer nasip olursa istanbulda Maltepe de işe başlayacam ve bende bu duruma düşecem açıkcası ve İnternette az buçuk araştırdığımda ne pahalı arkadaş ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1+1 eve çıktım yeni. Aşağıdaki eşyaları spotçudan aldım.

Beko büyük boy buzdolabı (Sıfır gibi bembeyaz tertemiz) = 1200 TL

Çift Kişilik Baza (Temiz İkinci El) + Yatak Başlığı (Sıfır) + Yatak (Sıfır) = 1300 TL

3 kapılı elbise dolabı (Sıfır) = 700 TL

4'lü Ocak (Sıfır) = 250 TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.