MERHABA ARKADASLAR BELİTTİGİM BEKO BS-520 DCI MODELİNDE HOTBİRD Ü ŞİFRESİZ İZLENMEK İÇİN KEY YUKLENMİŞ.SU AN UYDUDAKİ TÜM HOTBİRD KANALLARI SİFRELİ OLARAK GORUNUO.BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR,CÖZUM İÇİN YAPMAMIZ GEREKEN NEDİR OGRENMEK İSTİYORUM.TABİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEDN TESKKURLER...
gercekten "emu" yazilimi yuklenmis ise cihazini her actiginda, kumandadaki en altta bulunan renkli tuslara sirasi ile bastiginda emu aktif olur, bu islemi tekrar ettigin zaman Gizli Key Menusu gozukecektir, bu sayede emu yazilimi yuklendigi de kesinlesmis olur.
Bugunlerde izleyecek pek bi yayin kalmadi, tahminimce eurosport lari acamasi gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: AfresiaB
MERHABA ARKADASLAR BELİTTİGİM BEKO BS-520 DCI MODELİNDE HOTBİRD Ü ŞİFRESİZ İZLENMEK İÇİN KEY YUKLENMİŞ.SU AN UYDUDAKİ TÜM HOTBİRD KANALLARI SİFRELİ OLARAK GORUNUO.BUNUN SEBEBİ NE OLABİLİR,CÖZUM İÇİN YAPMAMIZ GEREKEN NEDİR OGRENMEK İSTİYORUM.TABİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. ŞİMDİDEDN TESKKURLER...
senin o yazılım 21 06 2006 tarihli yazılımdır herifler cılgın gibi key değiştiriyorlar 15-20 dk değişiyor
arcelik yada bekonun 520 serisi cihazları normalde hyundai hss-850 model cihazdır . bu şekilde hyundai ye çevirirrseniz yazılım olarak ve emu olarak daha güncel veriler elde edebilirsiniz. bazıları goldmaster 9400 yapın diyor bunu ben denemedim.
benimde cihazım beko 520 dcı. turksat kanallarında sorun yokken hotbird de hiçbir kanalı göstermiyor. sorun ne olabilir acaba?