Şimdi Ara

beko veya arçelik hediye çeki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a herkese meraba mobılya almayı duşunuyorum.alacağım yer 500 tl hedıye cekı verıyor kampanya mı ne varmış.ama sadece beko ve arçalikte geçiyor .7 kıloluk bır makına onerebılecek var mı sımdıden saolun.istediğim çift kişilik bir yorganı yıkayacak kapasitede olması kılo okadar onemlı degıl dıye duymustum cunku.şimdiden saolun

• quote:

Orijinalden alıntı: celo03

s.a herkese meraba mobılya almayı duşunuyorum.alacağım yer 500 tl hedıye cekı verıyor kampanya mı ne varmış.ama sadece beko ve arçalikte geçiyor .7 kıloluk bır makına onerebılecek var mı sımdıden saolun.istediğim çift kişilik bir yorganı yıkayacak kapasitede olması kılo okadar onemlı degıl dıye duymustum cunku.şimdiden saolun

Valla söyle söyleyim teyzemin 2200 camasir makinası bozulunca 2 gün önce arcelige servisi geldi 7 kgluk makinaları değil 8 kgluk olanlardan alın dedi çift kişilik yorgan anca yıkanır dedi modeli 8103 dü griside varmış 7 kgluklarin kazanı çok ufak o yüzden almayin derim babaannemde 7 kg var tek kişilik battaniye zar zor sığıyor ve deterjani kalıyor bence arcelige yerine siemens Bosch profilo yada lg alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GülçinGE

quote:

s.a herkese meraba mobılya almayı duşunuyorum.alacağım yer 500 tl hedıye cekı verıyor kampanya mı ne varmış.ama sadece beko ve arçalikte geçiyor .7 kıloluk bır makına onerebılecek var mı sımdıden saolun.istediğim çift kişilik bir yorganı yıkayacak kapasitede olması kılo okadar onemlı degıl dıye duymustum cunku.şimdiden saolun

Valla söyle söyleyim teyzemin 2200 camasir makinası bozulunca 2 gün önce arcelige servisi geldi 7 kgluk makinaları değil 8 kgluk olanlardan alın dedi çift kişilik yorgan anca yıkanır dedi modeli 8103 dü griside varmış 7 kgluklarin kazanı çok ufak o yüzden almayin derim babaannemde 7 kg var tek kişilik battaniye zar zor sığıyor ve deterjani kalıyor bence arcelige yerine siemens Bosch profilo yada lg alın.

En beğendiğim modelleri bunlarhttp://www.arcelik.com.tr/camasir-makineleri-8-kg-8123-H-Camasir-Makinesi.html

http://www.arcelik.com.tr/camasir-makineleri-8-kg-8127-N-Camasir-Makinesi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

En beğendiğim modelleri bunlarhttp://www.arcelik.com.tr/camasir-makineleri-8-kg-8123-H-Camasir-Makinesi.html

Valla lazpanyol'cum görünüşleri gercekten çok sık duruyor ama makinalar bes para etmez temiz yıkamıyor 1 çay bardağı (ince belli) deterjani koyuyorsun çamaşırlar köpükten gözükmüyor. Bence arcelige para verilmez yazık verilen paralara buzdolapları mesela çok iyi ama makinaları bes para etmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternafelicity -- 12 Temmuz 2012; 15:35:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

quote:

Valla lazpanyol'cum görünüşleri gercekten çok sık duruyor ama makinalar bes para etmez temiz yıkamıyor 1 çay bardağı (ince belli) deterjani koyuyorsun çamaşırlar köpükten gözükmüyor. Bence arcelige para verilmez yazık verilen paralara buzdolapları mesela çok iyi ama makinaları bes para etmez..

kopuk zaten yikama durulama performansini dusurur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

dostum biz de yeni eve çıkıyoruz mobilya, beyaz eşya falan ihtiyaçlarımız var... mobilyayı nereden aldın ve kaç liralık harcamaya 500tl hediye çeki verdiler?

• bellonada karen oturma grubu alacagim hafta sonu birde yemek oadasi kampanyali urun 2 side. 5000 e 500 lira hediye ceki arcelik yada beko. GELELIM cevaplara ne yapayim peki ceki yirtayim yada baska birsey mi alayim onerdiginiz makinalar cok pahali saolun ilginiza yorumlarinizi bekliyorum hicmi sitede beko arcelik kullanan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celo03 -- 13 Temmuz 2012; 14:41:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik mi Beko mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arçelik'ten şu an çamaşır veya bulaşık makinesi alınmaz. Ben asla evime sokmam. Hele ki çamaşır makinelerinin yıkama/durulama kalitesi ve mekanik parça dayanımı vasat ötesi.

Ancak buzdolabı düşünülebilir.

Arçelik'in çoğu modelinde iç plastik aksamın rengi ve kalitesi çok kötü. Rafları elinizle hafif eğseniz çatlıyor, renkleri de eski siyah pazar poşetleri gibi.

Buzdolabını da Beko tercih edin derim. İç plastik malzemesi şeffafa yakın bir renk ve daha kaliteli.

Arçelik'te neden böyle bilmiyorum. 3000TL'lik siyah cam buzdolabında bile bahsettiğim dandik malzeme var.

Ha bir de dondurucusu altta modelleri tercih edin. Dondurucusu üstte olanların tasarımı hatalı. Dondurucu hava emiş kanallarını tabana koymuşlar, içeri pislik ve kırıntı girmemesi elde değil.
  • buzdolabım var ocak olabılır belkı yada fırın buna onerebılegınız var mı candoğan bey yada dıger arkadaslar
  • 7103he
  • quote:

bellonada karen oturma grubu alacagim hafta sonu birde yemek oadasi kampanyali urun 2 side. 5000 e 500 lira hediye ceki arcelik yada beko. GELELIM cevaplara ne yapayim peki ceki yirtayim yada baska birsey mi alayim onerdiginiz makinalar cok pahali saolun ilginiza yorumlarinizi bekliyorum hicmi sitede beko arcelik kullanan yok

Bence çeki bi şekilde okutmaya yada çeki almayalım indirim yapın diyin.Arçelik beko vestel gibi kalitesiz fp si sıfır ürün almayın derim...
  • ewet çamaşırdan vazgeçtim çek elimde şimdi beko yada arçelik fırın alacağım önerisi olan var mı saolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.