Şimdi Ara

BEL FITIĞI OZON VE KIKIRDAK TEDAVİSİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
43.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: raidon

Dün epidural steriod enjeksiyonu yaptırdığımı yazmıştım. Doktor 2-3 haftaya etkisini gösterir demişti bu kadar erken konuşmak yanlış biliyorum fakat. Bugün bacağımda ve belimde ağrı sıfıra yakına indi. Sizinle paylaşmak istedim

Hocam hafife almayacağım doktora gideceğim pazartesi. Yani benim başlangıç seviyesi bel fıtığı ve 2 ay oldu. Sizce arada ayak uyuşukluğu normal değilmidir? Sizde mutlaka yaşamışsınızdır. Böyle arada ağrılar uyuşukluklar olur mu?. Birde şu epidural steriod enjeksiyonu kaç para. Sadece 1 iğne mi yapıyorlar. Antalyadamı gittiniz? şehir neresi. Çok soru sordum ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaranSeniz

quote:

Dün epidural steriod enjeksiyonu yaptırdığımı yazmıştım. Doktor 2-3 haftaya etkisini gösterir demişti bu kadar erken konuşmak yanlış biliyorum fakat. Bugün bacağımda ve belimde ağrı sıfıra yakına indi. Sizinle paylaşmak istedim

Hocam hafife almayacağım doktora gideceğim pazartesi. Yani benim başlangıç seviyesi bel fıtığı ve 2 ay oldu. Sizce arada ayak uyuşukluğu normal değilmidir? Sizde mutlaka yaşamışsınızdır. Böyle arada ağrılar uyuşukluklar olur mu?. Birde şu epidural steriod enjeksiyonu kaç para. Sadece 1 iğne mi yapıyorlar. Antalyadamı gittiniz? şehir neresi. Çok soru sordum ama

Merhaba önemli değil hocam sorabilirsiniz. Herkes yaşadıkları problemleri paylaşıyor. Bende 2 senedir bel fıtığı var ayağımda uyuşma olduğu için doktor doktor gezmeye başladım öncesinde pek önemsemiyodum açıkcası sizde ihmal etmeyin bir doktora gidin. Antalya tıp fakultesinde yaptırdım. Sgk lıyım herhangi bir ücret ödemedim. Evet önce yapılacak bölgeyi kücük bir iğneyle uyuşturup 1 iğneyle yapıyolar 10 dakikalık ufak bir operasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba önemli değil hocam sorabilirsiniz. Herkes yaşadıkları problemleri paylaşıyor. Bende 2 senedir bel fıtığı var ayağımda uyuşma olduğu için doktor doktor gezmeye başladım öncesinde pek önemsemiyodum açıkcası sizde ihmal etmeyin bir doktora gidin. Antalya tıp fakultesinde yaptırdım. Sgk lıyım herhangi bir ücret ödemedim. Evet önce yapılacak bölgeyi kücük bir iğneyle uyuşturup 1 iğneyle yapıyolar 10 dakikalık ufak bir operasyon

Tekrar merhaba. Hocam epidural steriod enjeksiyonu bende mi yaptırsam diye düşünüyorum. Doktora gittim uyuşuklukla( 3 gündür uyuşukluk var ) ilgili benden tekrar emar istedi oysaki daha 2,5 ay önce çekilmiştim. Dedi ki doktor bakalım ilerleme var mı diye( fizik tedavi doktoru ). İnternette tekrar emar çekilmek doğru değil diyen bir sürü video var bu konuda bir fikrin var mı hocam. Ayrıca sag dizimin altı komple daha çok parmaklarım felan ve sürekli uyuştuğu için beni Nöroloji doktoruna görün diye telkin etti. Nöroloji doktoru kan tahlili istedi ve sonuçlar iyiydi. Yinede tam emin olmak için beyin emarı istedi. Şimdi hem tekrar bel için hem de beyin emarı çekileceğim. Siz 2 yıldır uğraşıyormuşsunuz. Acaba bu uyuşukluğun başka sebebi olmasın? Benim hiçbir ağrım yok sadece uyuşukluk var ve halsizlik var. ve 2.5 aydır bel fıtığım var. Açıkcası bunları tecrübe etmiş biri olarak ne düşündüğünü merak ediyorum. Tabi sizin için sakıncası yoksa.
    2.5 aydır bel fıtıgım var
    Herhangi bir ağrım yok
    sadece dizlerimin altı daha çok parmak bölgeleri uyuşukluk hissi var
    Yorgunluk hissediyorum.
    SİZDE böyle şeyler mi yaşıyordunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tekrar merhaba. Hocam epidural steriod enjeksiyonu bende mi yaptırsam diye düşünüyorum. Doktora gittim uyuşuklukla( 3 gündür uyuşukluk var ) ilgili benden tekrar emar istedi oysaki daha 2,5 ay önce çekilmiştim. Dedi ki doktor bakalım ilerleme var mı diye( fizik tedavi doktoru ). İnternette tekrar emar çekilmek doğru değil diyen bir sürü video var bu konuda bir fikrin var mı hocam. Ayrıca sag dizimin altı komple daha çok parmaklarım felan ve sürekli uyuştuğu için beni Nöroloji doktoruna görün diye telkin etti. Nöroloji doktoru kan tahlili istedi ve sonuçlar iyiydi. Yinede tam emin olmak için beyin emarı istedi. Şimdi hem tekrar bel için hem de beyin emarı çekileceğim. Siz 2 yıldır uğraşıyormuşsunuz. Acaba bu uyuşukluğun başka sebebi olmasın? Benim hiçbir ağrım yok sadece uyuşukluk var ve halsizlik var. ve 2.5 aydır bel fıtığım var. Açıkcası bunları tecrübe etmiş biri olarak ne düşündüğünü merak ediyorum. Tabi sizin için sakıncası yoksa.
    Herhangi bir ağrım yok
    Yorgunluk hissediyorum.

Benim fıtık yaklaşık 2 yıldır beridir var. Ağrıyla yaşamaya alışmıştım. 2-3 hafta boyunca uyuşukluk olduğu için doktor doktor gezmeye başladım. Bence iyi bir beyin cerrahına gidin hocam. Gerçekten hafife almayın bu uyuşukluğu ilerde hissiyat kaybına felce kadar gidebiliyormuş önemseyin bence yinede siz bilirsiniz. Emar konusunda birşey diyemiycem bir bilgim yok benim bacağımda platin olduğu için emara giremiyorum ben tomogrofi çektirdim. Şuan bel fıtığıyla ilgili hiç ağrım kalmadı fakat çok az da olsa oturduktan sonra ayağa kalkınca dizimin alt taraflarında ufak karıncalanmalar oluyor. 1-2 hafta ya geçer sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Herhangi bir ağrım yok
    Yorgunluk hissediyorum.

Benim fıtık yaklaşık 2 yıldır beridir var. Ağrıyla yaşamaya alışmıştım. 2-3 hafta boyunca uyuşukluk olduğu için doktor doktor gezmeye başladım. Bence iyi bir beyin cerrahına gidin hocam. Gerçekten hafife almayın bu uyuşukluğu ilerde hissiyat kaybına felce kadar gidebiliyormuş önemseyin bence yinede siz bilirsiniz. Emar konusunda birşey diyemiycem bir bilgim yok benim bacağımda platin olduğu için emara giremiyorum ben tomogrofi çektirdim. Şuan bel fıtığıyla ilgili hiç ağrım kalmadı fakat çok az da olsa oturduktan sonra ayağa kalkınca dizimin alt taraflarında ufak karıncalanmalar oluyor. 1-2 hafta ya geçer sanırım.

Merhaba hocam. Öncelikle bir an önce ayağa kalkmanızı çok isterim gerçekten. Muhtemelen çok iyi biliyorsunuzdur ama ben yine söyleyeyim. Bel fıtığında ameliyatsız hastalar için en sağlam yolu 3 şekilde söyleyebiliriz
    1- Bel fıtığı olunca kesinlikle psikolojik olarak bunu kafaya takmayacaksın. Stres ve kaygı kesinlikle iyileşmeyi geçiktiriyor
    2 - Kesinlikle fazla kilolar verilip doktorların verdiği egzersizler aksatılmadan ömrün sonuna kadar yapılmalı. Fizik tedavide buna dahil. Doktor isterse aksatmadan yapılmalı
    3- Yüzme bel fıtığı için altın kural. Ayrıca sizin yaptığınız gibi epidural steriod enjeksiyonu ve Ozon iğnesi tedavisi denenmeli. Ki Kaleci Volkan Demirel iyileşti bu tedavilerle

Bel fıtığında ameliyatsız hastalar ilkel ve kulaktan duyma tedavi yöntemlerini kesinlikle denememeli. Aslında çok fazla seçenek yok. Ben yeterince araştırma yaptığımı düşünüyorum. Gerçi 3 ay bile olmadı bu derde düşeli ama ayrıntılı araştırdım ve sonuçlarını paylaşayım dedim.

Bel çektirme, yaktırma gibi hurafe ve sonuçlarını asla kestiremeyeceğimiz çılgınlıklar yapmamalıyız.

DOKTOR BEL FITIĞI TEŞHİSİ koyduktan sonra önce sağlam bir dinlenme( Ağrı kesici- kas gevşetici iğne veya ilaçlarla )> Bu saatten sonra ağır kaldırma ve ani hareketler yasak!
    Kesinlikle yemene içmene, sert sporlara, dengesiz hareketlere, ağır kaldırmalara, hızlı koşmalara son vsvs SON VER!

Ağrı yada uyuşukluk devam ettiği takdirde, fizik tedavi uzmanına görünmek gerekiyor. Verilen talimatlara uyularak ilaç eşliğinde fizik tedavi, yada
    Epidural steriod enjeksiyonu ve Ozon iğnesi tedavisi, benzer enjeksiyon iğnesiyle fıtıklaşan yere müdahale edilen diğer uygulamalar, Hamam, Yüzme, Kilo verme,
    Vucuda zarar vermeyen ve doktor onaylı her yöntem kullanılmalıdır. Bunun sonucunda yani bunların hepsini yapınca kesinlikle iyileşir bir insan buna kesinlikle inanıyorum.
    Tabi psikolojik olarak kaygı ve stresten uzakta durması lazım bu süreçte yani mümkün olduğu kadar.
    Neticede olayı biliyoruz. Diskten çıkan fıtık sinire baskı yapıyor bunun sonucunda kimisinde ağrı kimisinde benim gibi sadece uyuşukluk(basite almadım hiç) ortaya çıkıyor
    Tabi yine söylüyorum ben bunları ameliyatsız tedavi olacaklar için söylüyorum. 100 bel fıtığı hastalığından sadece 5 i ameliyatlık hasta geri kalanı bu yöntemlerle kesinlikle iyileşir. Yukarıda saydığım yöntemleri disiplinli bir şekilde yapıp moral motivasyonu yüksek tutarsan iş biter.

AMELİYAT : Son çare olarak başvurulmalıdır. Eğer tüm bu yöntemler işe yaramıyor ve ağrılar sürekli artıyorsa veya azalmıyorsa, idrar kaçırma oluyorsa, belirgin güç kaybı varsa hiç durmadan doktora danışıp ameliyat olmalısınız. Ameliyatı ise mikrocerrahi yöntemlerle iyi bir doktora yaptırmalısınız. Klasik yöntemler işe yaramıyor.
    Tıp gelişiyor. Ameliyat olanların içinde mutlularda var mutsuzlarda. İnsan dayanılmaz acılar çekiyor ve tüm yöntemleri denemişse ancak o zaman ama kararlı bir şekilde ameliyata yönelmeli.

Benim durumuma gelince Beyin emarı çekildim. 25 inde bel emarıda çekilcem bir daha. Bu ikisinin sonuçlarını göstereceğim doktorlara çok merak ediyorum ne diyecekler bana. Sağ ayağımda dizimin alt kısımlarında sürekli uyuşmalar var bazen çok belirgin bazen çok az. Nörolojik bir durum olabilir diye beyin emarı çektirdim. Kan tahlilerimden birşey çıkmamıştı. Bazen uyuşma ve ağrılarımız farklı hastalıklarımızdan da olabiliyormuş. Hatta uyuşma ve ağrılar yüzünden bel fıtığı ameliyatı olan bazı hastalar sonradan bunun bel fıtığı nedeniyle değil başka bir hastalıktan olduğunu anlamışlar. Bel fıtığınız varsa vücudunuzdaki hastalıkları iyi tanımak ve sağlık dosyanızı oluşturmak zorundasınız diye düşünüyorum.

En başından beri duygularımı paylaşıyorum olur da bu hastalığa düşüpte kaygı yaşayan biri bizim yazılarımızı görürse belki birkaç tecrübemizden faydalanabilir.
    Bu işin sonunda ameliyatta olabilirim veya tamamıyla iyileşebilirim. Tüm süreçleri ve nedenlerini ayrıntılı yazacağım. Benim gibi ayrıntıyı seven arkadaşlar vardır eminim. Sağlık herkes için önemli diye düşünüyorum.

Bu arada arkadaşlar futbolcular sık sık bel fıtığı, varikosel gibi hastalıklar geçiriyorlar. Bunlar çağımızın hastalıkları ve 100 insanın 80 inde abartısız bu veya şu şekilde bu hastalıklarından biri var. Futbolcular örneğin hamit altıntop, volkan demirel, veli kavlak ve adını unuttugum niceleri. İyileşiyorlar. Kimisi ozon enjekte ediyor, kimisi sağlam dinlenip iyi beslenip egzersizlerle düzeliyor. Yani yukarda saydığım şeyleri deniyor. Tabi bunların sıralaması önemli. İlaç tedavisi olmadan fizik tedavi yapılmaz. Fizik tedavi olmadan ozon tedavisi(tabi örnek veriyorum yine siz araştırın kendiniz olup olmayacağına karar verin) yapılmaz.

Görüşmek üzere saygılar...

• BaranSeniz B kullanıcısına yanıt
    Tekrar geçmiş olsun ;

Söylediklerinizin tamamına katılıyorum , ameliyat kesinlikle son çare olmalı mümkünse hiç olmamalı. Eğer fizik tedavi çeşitli iğne ve egzersizlerden fayda alınamıyorsa en son olarak ameliyat çözüm olabilir. Aslında en etkilisi yüzme ve egzersiz kesin çözüm. Doktor sırt üstü yüzmeyi önermişti bana. Malum şuan kış ayındayız yazın bol bol yüzeceğim.

Günlük egzersizleri hafif hafif yapmaya başladım ve gerçekten çok faydası oluyor. Ömür boyu yapmak gerekiyor bel fıtığı geçiren bir insanın bel kaslarını ömrünün sonuna kadar güçlü tutması gerekiyor. Aksi takdirde fıtığın tekrar nüksetmesi yada farklı bir yerden fıtık oluşması muhtemel.

25 inden sonra sonuçlarınızı bekliyorum. Bizimle paylaşırsan sevinirim. Tekrar herkese geçmiş olsun.
  • eminim benim gibi bu forumda yazılanları sessiz sedasız izleyen yüzlerce kişi vardır. bel fıtıgı ile ilgili yaşanmış tecrübeleri paylaşarak, bilgilendirmeler yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. ozon tedavisi ile ilgili yaşanmışlıgı olan arkadaşlardanda bilgi paylaşımında bululanarak katkıda bulunmasını arzu ediyoruz.
  • Valla bende 15 senedir bel fıtığı var. Eğer bu tedaviyle geçerse duacın olurum. Teşekkürler konu açtığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrankarti

Valla bende 15 senedir bel fıtığı var. Eğer bu tedaviyle geçerse duacın olurum. Teşekkürler konu açtığınız için.

Çok geçmiş olsun hocam. İnşallah tez vakitte derman bulursunuz. Birşey soracağım 15 yıldır bel fıtığınız var belki bir cevap verebilirsiniz benim durumuma. Bende de bel fıtığı var 3 aydır ama ağrım yok. Ama sag dizimin altı çoğunlukla parmaklarımda uyuşukluk var 2 haftadır. Bu normalmidir sizce? Ayrıca ameliyat oldunuz mu şu an durumunuz nedir?
  • quote:

Tekrar geçmiş olsun ;

Söylediklerinizin tamamına katılıyorum , ameliyat kesinlikle son çare olmalı mümkünse hiç olmamalı. Eğer fizik tedavi çeşitli iğne ve egzersizlerden fayda alınamıyorsa en son olarak ameliyat çözüm olabilir. Aslında en etkilisi yüzme ve egzersiz kesin çözüm. Doktor sırt üstü yüzmeyi önermişti bana. Malum şuan kış ayındayız yazın bol bol yüzeceğim.

Günlük egzersizleri hafif hafif yapmaya başladım ve gerçekten çok faydası oluyor. Ömür boyu yapmak gerekiyor bel fıtığı geçiren bir insanın bel kaslarını ömrünün sonuna kadar güçlü tutması gerekiyor. Aksi takdirde fıtığın tekrar nüksetmesi yada farklı bir yerden fıtık oluşması muhtemel.

25 inden sonra sonuçlarınızı bekliyorum. Bizimle paylaşırsan sevinirim. Tekrar herkese geçmiş olsun.

Tekrar merhaba hocam. Emar sonucumda L5-S1 sinir kökünde hafif basılanma vardır gibi birşey geçiyordu. Beyin emarı ve son çektiğim bel emarıyla Nörologa gittim. Nörolog bana bundan kaynaklı olduğunu söyledi sinir köklerine bası meselesi ama hafif düzeyde.

Fizik Tedavi doktorum ise bu bacaktaki uyuşma için bana B Vitamini verdi ve kas gevşeticiler sonra eğer iyileşmezsen tekrar gel dedi. Gerçekten anlamıyorum herhangi bir ağrım yok ama sağ ayağımın altında uyuşukluklar özellikle ayak parmaklarımda oluyor. B vitaminini ve kas gevşetici ilaçları kullanacağım geçmezse gideceğim şimdilik durumum bu. Uyuşukluk olayı ne olacak bilmiyorum:(

Sizin durumlar nedir hani epidural steriod enjeksiyonu olmuştunuz gerçi 6 ay sonra tam sonuçları alacakmışsınız öyle yazmıştınız ama bir yansıması var mı? Şimdiden daha iyi gibiyim demiştiniz/ son durum nedir?

Geçmiş olsun hocam size. Şuan ne ağrım nede uyuşma var hocam. Bir problemim yok şuanlık ama ne ağırlık kaldırıyorum çok dikkat ediyorum. Bel fıtığının tüm belirtileri geçti gibi.
  • quote:

Geçmiş olsun hocam size. Şuan ne ağrım nede uyuşma var hocam. Bir problemim yok şuanlık ama ne ağırlık kaldırıyorum çok dikkat ediyorum. Bel fıtığının tüm belirtileri geçti gibi.

Hocam aradan zaman geçti baya. Gerçekten iyi misiniz son durumunuz nedir şu an. Bende eğer siz iyiyseniz gelip Akdeniz Üniversitesine o tedaviyi görmek istiyorum. Bize son durumunuzu ve bu epudural steroid enjeksiyonunun işe yarayıp yaramadığını söyler misiniz. Birde hocam mümkünse Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Algoloji Bölümümüydü? gittiğiniz yer. Bende gitmeyi düşünüyorumda adres verir misiniz acaba. Şimdiden çok teşekkür ederiim. Ona göre bende gelip görüneceğim doktora...
    Evet hocam Akdeniz üniversitesi algoloji kliniğiydi ben özellikle epudural steroid enjeksiyon olmaya gitmedim açıkcası , ozon tedavisi için gitmiştim yaptıkları tetkikde bu tedavide karar kıldılar şuan Bel fıtığı ile ilgili hiç bir sıkıntım yok. Çok dikkat ediyorum egzersizlerimi yapıyorum. 2 yıl boyunca boş yere acı çekmişim. İlk defa kız arkadaşımla alışveriş yaparken ayakta uzun süre kalırsam hiç ağrı çekmedim. Kesinlikle tavsiye ederim bu tedaviyi. Ama egzersizi es geçmemeli ilk başlarda size iyileştiniz gibi geliyor fakat olay egzersizde bitiyor. Zorlamadan ağrıtmadan egzersizleri yapmak gerekiyor.
  • quote:

Evet hocam Akdeniz üniversitesi algoloji kliniğiydi ben özellikle epudural steroid enjeksiyon olmaya gitmedim açıkcası , ozon tedavisi için gitmiştim yaptıkları tetkikde bu tedavide karar kıldılar şuan Bel fıtığı ile ilgili hiç bir sıkıntım yok. Çok dikkat ediyorum egzersizlerimi yapıyorum. 2 yıl boyunca boş yere acı çekmişim. İlk defa kız arkadaşımla alışveriş yaparken ayakta uzun süre kalırsam hiç ağrı çekmedim. Kesinlikle tavsiye ederim bu tedaviyi. Ama egzersizi es geçmemeli ilk başlarda size iyileştiniz gibi geliyor fakat olay egzersizde bitiyor. Zorlamadan ağrıtmadan egzersizleri yapmak gerekiyor.

Bulundugum yerde doktor bana spor yapma dedi. Sence spor salonunda hafif tempoda yurursem bisiklete falan binersem birşey olur mu. Birde eskiden ayaklarında tutulmalar oluyor muydu. kaslarda yani hafif sızılar ne bileyim uyusukluk gibi. Birde mesela insanın yorulması ben fıtıgından mıdır sence. Cevaplarsan cok mutlu olurum.
    Ben yeni fiziktedaviye başlayacagım yoruluyorum gezince biraz ayaklarımda cogunlukla tutulmalar var daha cok sag ayakta. İlginç bir hayatımız var şimdilik:)

• quote:

quote:

Bulundugum yerde doktor bana spor yapma dedi. Sence spor salonunda hafif tempoda yurursem bisiklete falan binersem birşey olur mu. Birde eskiden ayaklarında tutulmalar oluyor muydu. kaslarda yani hafif sızılar ne bileyim uyusukluk gibi. Birde mesela insanın yorulması ben fıtıgından mıdır sence. Cevaplarsan cok mutlu olurum.
    Ben yeni fiziktedaviye başlayacagım yoruluyorum gezince biraz ayaklarımda cogunlukla tutulmalar var daha cok sag ayakta. İlginç bir hayatımız var şimdilik:)

Uyuşukluk çok oluyordu bende valla doktor yapma dediyse spor yapma bence doktordan iyi bilemeyiz sonuçta doktor bana bel düzleştirici hareketler vermişti bel kaslarını geliştiren onları yapıyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Uyuşukluk çok oluyordu bende valla doktor yapma dediyse spor yapma bence doktordan iyi bilemeyiz sonuçta doktor bana bel düzleştirici hareketler vermişti bel kaslarını geliştiren onları yapıyorum ben

Ya ama şurası kesin önce semptomlar gececek biraz sonra yavaş yavaş egzersizlere başlanacak. Bende biraz iyi olana kadar yapmayacağım spor. Senin adına sevindim inşallah daha iyi olursun. Madem gecti uyusukluklar, agrılar. doktor veya bır uzman nazaretınde yavaş yavaş kasları güçlendir.
    Bu arada Akdeniz Üniversitesindeki tedavi başka hastahanelerde yok mu acaba aslında eski bir tedavi yontemi epudural steroid yontemi 1956 larda ABD de uygulanmaya başlamış. Herşeyde oldugu gıbı burdada rıskler var netice.
    Biz 3 arkadaş fizik tedaviden sonra Kayseride bir doktor var yani tabi gerçek doktor cok iyi bel masajı yapıyormuş ondan sonrada iyileşmezse Akdenize gececegim. sonrası lazer. Aslında yöntem çok sadece yeterince bilinç yok hem hastalarda hemde doktorlarda. Hastahanede yattım 1-2 gun rahatlatmak için yatırdı doktor beni. Orada bel fıtıgı hastalarının tafsiyeleri akıllara ziyandı. Bizim halkımız iyileşebilecek bir birşeyi bile ameliyata kadar goturuyor.
    3.5 aydır fıtıgım var 6 ay dolmadan tum yontemleri deneyeceğim sonra olmazsa radikal adımlar deneyebilirim.
    Paylaşımlar için tşkler hocam. Psikolojik olarak güçlü olmak lazım her konuda
    görüşmek üzere yazarım ben daha...

• Merhaba,

öncelikle geçmiş olsun.

Ozon tedavisi hakkında bilgi edindiniz mi acaba ?

Yorumlarınız nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Merhaba,

öncelikle geçmiş olsun.

Ozon tedavisi hakkında bilgi edindiniz mi acaba ?

Yorumlarınız nedir ?

Yok hocam, kendime dikkat ediyorum.iyi sayılırım
  • Slm.....

İlk mesajınızda kalça ağısından bahsetmişsiniz.....

Direkt bel veya lumbosakral grafiniz çekildimi_?

Geçmiş olsun.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Slm.....

İlk mesajınızda kalça ağısından bahsetmişsiniz.....

Direkt bel veya lumbosakral grafiniz çekildimi_?

Geçmiş olsun.......

sorunuzda emardan bahsediyor iseniz evet..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.